• פותח הנושא sisty
  • פורסם בתאריך

sisty

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo174.gif../images/Emo32.gif../images/Emo174.gif../images/Emo41.gif../images/Emo152.gif

איךך...
....איךךךך
....
....איך אין עדיין שרשור כזה
אז עכשיו יש..
בההבהבה....

SpinZ

New member
טוווווווווב../images/Emo12.gif

אני חושב שהמנהל צריך לעשות את שירשורי האוף פה, אבל שיהיה

Charmed Gal

New member
:-*

לא ידעתי שאתם רוצים שירשור אוף, בכיף.
אז יאללה, לאפף! רוצים לשמוע קטע מגניב? השבוע המורה שלי לצרפתית מדברת עם עוד מורה לצרפתית ושתיהן עומדות מעל הראש שלי ומסתכלות עלי. התחלתי להלחץ כבר ופתאום המורה שלי קוראת לי לגשת רגע. אני בא, תוהה כבר מה עשיתי רע, ואז הן מציעות לי לטוס חינם לצרפת ל-4 ימים במאי. אז אני טס.
ויש לנו נופש של 4 ימים מהעובדה של אבא לבולגריה והיום גיליתי שזה בתאריכים שאין לי בגרויות ואין לי כלום, אז אני טס גם לשם, פחות מחודש אחרי צרפת. ^__^ ואז בחופש הגדול, חודש וחצי אחרי, אני טס לארה"ב עם ההורים.
ואז בספטמבר לפולין עם הבית ספר. אבל זה לא לכיף. קיצר, אני אבלה הרבה באוויר! ^__^ ועברתי תאוריה שלשום.
טוב, עכשיו אתם תספרו משהו!

geniusblonde

New member
טוב...

בביצפר שלי יש לוח ביטולים שכותבים בכתב יד וביום ראשון היה כתוב לנו שהתבטל שיעור חברה, עכשיו מה מסתבר, לא באמת התבטל אלא מישהו כתב את זה. עשיו המחנכת שלנו מספרת לנו את זה והיא אומרת, "הילד הנלוז שעשה את זה..." מי לעזאזל אומר נלוז?!!? אה וגם אני אהיה באויר הרבה השנה, אני נוסעת לפולין עם התנועת נוער ויכול להיות שאחרי זה ישר לניו יורק עם ההורים ואז בקיץ יש מצב שאני נוסעת לסינגפור עם תזמורת ואז להדריך במחנה קיץ בארה"ב... גם כן די עמוס...

למעלה