PCD storys

mafins

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif PCD storys ../images/Emo15.gif../images/Emo41.gif

התחלנו
משתפים: -הפוסיקאט -מקפליי -שיר -מיי כימיקל רומאנס -אסיה -רד הוט צ'ילי -גירלז אלאוד -ג'סטין ניקול: נו כבר!!
תיפתחי!!! אשלי: יואו תראו את הקליפ החדש של מקפליי! קימברלי: אחלה קליפ אשלי: כןןן
קימברלי: את מי את הכי אוהבת ממקפליי? אשלי: את טום הוא כזה חמודי =] ניקול: יואווווו סיוט שכמוך תיפתחחחחחחחיי
קימברלי: אני הכי אוהבת את דני כרמית: אני לא אוהבת אותם בכלל... לא הסגנון שלי ניקול: נו כבר!!! תיפתחחחחיייייי ג'סיקה: אוף ניקול מה את נאבקת עם צנצנת מלפפונים חמוצים?! ניקולף זה לא נפתח
ג'סיקה: תביאי לי *ניקול מעבירה לג'סיקה את הצנצנת* *ג'סיקה מנסה* *מנסה* *ומנסה* *בכל הכוח* *פורשת* ג'סיקה: אז אל תאכלי מלפפונים חמוצים היום אשלי: אויש על איזה שטויות אתן רבות?! אתן צריכות ללמוד להסתדר...! פשוט לא לריב לחיות בהרמוניה ושלווה בלי צעקות והכל יהיה טוב... כרמית!!
תביאי לי את השלט מה את מעבירה ערוץ?!?! כרמית: אני יעביר לאן שבא לי אשלי: תעבירי כבר את הסבא ג'פטו הזה! *כרמית זורק על אשלי תפוח* *אשלי נותנת לה מכה* ג'סיקה: איזה הרמוניה קימברלי: טוב מה אנחנו נתקעות כאן מול הטלויזיה.. בואו נזמין פיצה ניקול: כן באמת בא לי.. במילא אי אפשר לפתוח את הצינצנת הזאת *מלודי הולכת להתקשר לפיצריה* *צלצול בדלת* קימברלי: כבר הוא הגיע? *ג'סיקה פותחת את הדלת ורואה את איל* אשלי: אילנה =] איל: אשלי =] אשלי: מה שלומך? איל: בסדר =] אממ.. עברתי פה אז קפצתי לי לביקור אשלי: הא מגניב... איל: טוב אממ.. אני יכולה להדליק פה איוורור נורא חם... אשלי: כן את יודעת איפה זה *איל הולכת למטבח ורואה את הצנצנת של המלפפונים החמוצים, היא פותחת אותה, לוקחת מלפפון וסוגרת* *אחרי 5 דקות איל חוזר עם מלפפון כמעט גמור ביד* ניקול: איללללללל :] הצלחת לפתוח את זה איל: כן =] אממ.. תהנו.. חן מחכה לי בחוץ אז.. ביי ביי
*איל הולכת* *ניקול רצה למטבח* אשלי: איזה חמודה אילנה =] ניקול: חן יותר קימברלי: שתקו כבר! עכשיו יש קליפ של רד הוט צ'ילי פפרז ניקול: צנצנת מפגרת!!! תיפתחיייייייייייייייייייייייייייי קימברלי: אני הולכת לעזור לה ג'סיקה: בהצלחה *קימברלי נכנסה, ראתה את ניקול וצרחה* קימברלי: ניקול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעעהעהההה אני לא מאמינה!!!!!! OMG פאק!!! ניקולללללללל ?!?

חלי39

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח XD

מותחח...מתי הפרק הבא? ואפשר גם להשתתף?

Pushoka

New member
קפץ עליה משו מהצנצנת? ../images/Emo2.gif

סתם
גדול
בכוח את מנסה להוציא את כרמית מגעילה
וגם אני רוצה להשתתףף

למעלה