2X02 - Christian Troy תגידו..עוד מישו מודאג מהעובדה שהפרק נקרא כריסטיאן טרוי
R Rachel47 New member 6/11/05 #1 ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif2X02 - Christian Troy../images/Emo41.gif תגידו..עוד מישו מודאג מהעובדה שהפרק נקרא כריסטיאן טרוי
../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif2X02 - Christian Troy../images/Emo41.gif תגידו..עוד מישו מודאג מהעובדה שהפרק נקרא כריסטיאן טרוי
ז זהות בדויה2 New member 7/11/05 #6 איזה פרקקקקק הורס!!!!!! האמת בעיני ד"ר טרוי חתיך הורס -חוץ מהאף..(אולי היה לו כדאי לעשות ניתוח אף באמת הוא יהיה מושלם!!) אבל לא ראיתי ממי הוא קיבל את המכה באף?? ושאלת האם כבר שודר הפרק שכולם מגלים מי האבא??
איזה פרקקקקק הורס!!!!!! האמת בעיני ד"ר טרוי חתיך הורס -חוץ מהאף..(אולי היה לו כדאי לעשות ניתוח אף באמת הוא יהיה מושלם!!) אבל לא ראיתי ממי הוא קיבל את המכה באף?? ושאלת האם כבר שודר הפרק שכולם מגלים מי האבא??
ק קטרפי New member 7/11/05 #9 תחשבי על זה ../images/Emo110.gif איך העולם שלנו היה ניראה היום בלי אנשים כמו פרויד, ואן-גוך, ואני
G Gizmo16 New member 7/11/05 #13 פרויד לא היה פסיכי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif אם כבר פסיכים-לך על באך
פרויד לא היה פסיכי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif אם כבר פסיכים-לך על באך
ק קטרפי New member 7/11/05 #16 פרויד היה פסיכי לגמריי ../images/Emo110.gif *הודעה זו וכול שאר ההודעות שאתם רואים בפורום הזה ניכתבו מתוך דחף מיני
פרויד היה פסיכי לגמריי ../images/Emo110.gif *הודעה זו וכול שאר ההודעות שאתם רואים בפורום הזה ניכתבו מתוך דחף מיני
O ofer2052 New member 7/11/05 #10 פרק טוב לדעתי מכל הפרקים ששודרו עד היום, הפרק הזה היה הכי קשה לצפייה מבחינת הסצנות של הניתוחים.
A arielbbb New member 7/11/05 #11 שמתם לב שפרק אחר פרק יש הדגשות של התחת של כריסטיאן??? מתחילת העונה כבר 4 פעמים ראינו אותו
A arielbbb New member 7/11/05 #15 הכי מצחיק היה-איך שהוא השפיל את ג'ינה,ודרש ממנה לעשות כל מיני דברים,ימינה/שמאלה..
מ מיצי הליגה New member 7/11/05 #18 חצי נצל"ש אוקיי, שאלה שממש מטרידה אותי. בכל סצינות הזיונים למיניהם של כריסטיאן והעירום האחורי המלא שלו כביכול, זה הוא או שזה כפיל תחת מה שנקרא? לא כי אם זה הוא. אחלה תחת.
חצי נצל"ש אוקיי, שאלה שממש מטרידה אותי. בכל סצינות הזיונים למיניהם של כריסטיאן והעירום האחורי המלא שלו כביכול, זה הוא או שזה כפיל תחת מה שנקרא? לא כי אם זה הוא. אחלה תחת.