4 Video Clash Round

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo107.gif../images/Emo28.gif 4 Video Clash Round

והנושא הפעם הוא... 7 שנים מזל רע או
ouch that gotta hurt
והקרב הוא בין
: Avril Lavinge- Don't Tell Me
או Pink-Don't Let Me Get Me
בהצלחה לשתיהן
ההצבעה מתחילה עכשיו

ערן1987

New member
די כבר להשקיע כ"כ!!!

חחח,סתם סתם.. אחלה רעיונות! אם יהיו לי גם אני אשלח לך אממ,בגלל שצריך לבחור קליפ ולא שיר(והדגשה לשאר:קליפ),אז אני בוחר בזה של פינק למרות שמבחינת השיר אני מעדיף את של אבריל

CiNdErElLa3887

New member
וידאו קלאש זה כל מה שנשאר לי ../images/Emo7.gif

אחרי שמחצו אותי היום שחיכיתי ל"הסעות" של נוקיה נייטס (יווו איזה זונות הם!).אני אפרט מחר לכל המעוניינים
. חח..נממ...שכחתי להגיד תודה ענקית ל ReD AnGeL 89 שמצאה לי את התמונה של פינק.(נממ סורי אבל שכחתי את שמך, או שלא אמרת לי בכלל
)

ערן1987

New member
וואי,באסה לך

הייתי הולך לזה אם: 1)היה לי רשיון(גאד דאמט,תאוריה מזויינת!) 2)אם לא הייתי גר בחור והייתה לי הסעה ל/מפ"ת,משם יש הסעות מצד שני,לא נורא.. ממה שאני מכיר את עצמי,אני אראה את כל הסרטים ב-DVD ואם זה עוזר לך,בטח מפוצץ שם בצורה ענקית ומלא שיירצו ללכת לכל מיני סרטים לא ייכנסו למה שהם רוצים,אם בכלל ושמעתי שהתפוצץ שם רימון עשן! טוב,ישראל..

CiNdErElLa3887

New member
סרטים בDVD זה הכי שווה...

אין לחץ..ואתה רואה את זה בסבבה... ד"א...הנה מה שיכולתי לעבור אתמול אם הייתי מגיעה בכלל פה למי שלא קרא

ערן1987

New member
ידעתי שיהיה מפוצץ כ"כ

בטח אף אחד לא מצא את אף אחד,חח.. בטח יש שם פווווול זבל

CiNdErElLa3887

New member
שתבין שב"הסעות" היה בלאגן ענקי..

כל פתח תקווה הייתה שם..לא היה מקום במדרכה, אז היו חלק שעמדו על האי תנועה, ואפילו חלק על הכביש!. וזה עוד כלום כל אוטבוס/מכונית/מונית שעברה כולם התעלקו עליה...ממש ככה!...והם עצרו את התנועה...ואנשים יכלו להידרס. ואז פתאום הגיע אוטובוס לא מוכר בלי מספר, כולם אבל ממש כולם..איזה מדרכה שלמה התפנתה, כולם רצים אחריו בכביש (!), ממש כמו עדר בהמות נשבעת לך. ומה עוד בסוף יצא שזה לא ההסעה בכלל. ואז שההסעות הגיעו, אנשים עוד יותר השתגעו, רצו התעלקו, ויש אנשים שאפילו קפצו לחלונות שם,(ככה שמעתי).פשוט בע. בסוף ההסעות ברחו מאיתנו, באה משטרה, "ניסתה" לפנות את כולם משם. ואיכשהו כולם הלכו, או שהשיגו הסעה, או שהזמינו מונית, או שהחליטו ללכת לת"א. וכן ממש ככה אני וחברה שלי הלכנו לאוטבוס של ההסעה, בניסיון להידחף, ואיבדנו את כולם. ובכלל איבדנו חברה אחרת שהלכה עם חברה שלה לאנשהו (בסוף התברר שהיא בת"א..טוב נו). פפפ סורי שעשיתי מגילה, הייתי חייבת לפרוק את זה איכשהו

ReD AnGeL 89

New member
יאא, איפה זה היה בדיוק בפ"ת?../images/Emo3.gif

כן כן, ככה זה פ"ת - בהמות $:

CiNdErElLa3887

New member
חחחחחחחחח כע זה היה שם...

והמנהל מחק..טוב אני אפסיק פה..
אין יותר שאלות על פתח תקווה..חח.

ReD AnGeL 89

New member
חחחחחחח, למה מחק?

ושאלה אפילו עוד יותר מעניינת - למה לעזאזאל שמישו ירצה לדבר על פ"ת?!?! בע $:

CiNdErElLa3887

New member
אמממ חחח...../images/Emo6.gif...

כאילו פתחתי הודעה שאני חדשה ושאני מפתח תקווה,ומישהו התחיל לדבר על השיר הזה של אינפקציה "אני לא מאמין שאני גר בפתח תקווה"...וזה נגרר לעוד הודעות...ואממ שכחתי איך זה נגמר בסוף

Ode 2 Summer

New member
טוב שלא הלכתי אתמול...

תכננתי היום, כי סער זנגילביץ' היה אמור להופיע, חבל שזה נדחה אבל סעצם, טוב שכך אם זה היה כ"כ מפוצץ..

למעלה