FOB TOP 10

LadyInPink

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo106.gifFOB TOP 10../images/Emo106.gif../images/Emo41.gif

אז ככה.. אני יודעת שהרבה אנשים חיכו לזה... אני לפחות חיכיתי לזה.. לפי האתר של MTV ב4.10 ישודר TOP 10 של FOB.... אז כדי להצביע לשירים שאתם רוצים לראות תיכנסו לקישור הזה ותצביעו... הנה רשימת הקליפים שלהם כדי לדעת למה אפשר להצביע...! Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy Saturday Dance, Dance Sugar, We're Going Down A Little Less Sixteen Candles, A Little More "Touch Me" The Take Over, The Breaks Over This Ain't a Scene, It's an Arms Race Thnks fr th Mmrs The Carpal Tunnel Of Love Me&yYou Dead On Arival (דרך אגב אני לא בטוחה עד כמה הקליפ של Dead On Arival נחשב מבחינת הMTV...) אז חג שמח ותצביעו...!!!

LadyInPink

New member
בדרך כלל...

זה בשעה 9 בבוקר שעון ישראל וגם ב9 בערב גם שעון ישראל.. אבל התאריך עדיין לא בטוח בגלל שזה לפי שעון ארה"ב או אנגליה.. אז כשאני ידע אני ישרשר בדיוק מתי זה יוצא אצלנו...

LadyInPink

New member
האמת שלא ממש שמתי לב לדירוג...

זה אולי נשמע מפגר אבל לא ממש אכפת לי באיזה מקום יהיה כל שיר העיקר שכול ה10 יהיו אחד אחרי השני.. זה כמו חלום זה...!

LadyInPink

New member
האמת היא שזה כן רשמי...

לפחות עד כמה שאני יודעת Happy Tree friends עשו את זה במיוחד ואני גם יודעת שפיט אמר פעם שיש איזשהי להקה שאני לא זוכרת איך קוראים לה כרגע שלקחו את הקליפ וטענו שזה שלהם ושפוב גנבו להם את זה וכאלה וזה בעצם ההפך... אני מבחינת פוב זה רשמי.. מבחינת הMTV אני לא יודעת עד כמה...

lovepete

New member
אם תשימי לב..

באמצע הקליפ רואים את FOB נכנסים לבית קפה.. ואז אחרי זה שהם מתגלגלים בדם.. והם מצויירים..!!
חח.. זה כזה חמוד..

../images/Emo12.gif לא ראיתי את זה עד הסוף../images/Emo223.gif

לקח לזה שעה לטעון ולא היה לי כוח.. באיזה שנייה זה מתחיל?

lovepete

New member
בדקתי..../images/Emo3.gif

אצלי זה דווקא עובד טוב..
אבל תמיד ששולחים למישהו זה אף פעם לא עובד..
בקיצור זה ב- 1:36 בערך..

למעלה