IDOL GIVES BACK בערוץ 3

מרי לי

New member
WOW ההופעה של ג'ורדן

הכי טובה מהרגע הראשון ועד האחרון
מגנייייב

purple rain2

New member
דווקא ממש לא אהבתי, לא הבנתי מה התלהבו

הכי אהבתי אותה בשבוע קאנטרי. בכלל, ממי שנשאר, אם מישהי מהבנות צריכה לנצח- שתהיה היא.

מרי לי

New member
הי היא עשתה מה שאף אחד עוד לא עשה כמעט

בעונות הקודמות חוץ מאולי פנטזיה בSUMMERTIME, ו.....נראה לי זהו.... היא שרה את כל השיר עם הכי הרבה רגש , ועם הכי הרבה כריזמה, ושמעו אצלה לשלמות כל תו ותו וכל מילה. למשל, זה מה שהיה חסר לי אצל אנוואר, אם מישהו זוכר אותו, הוא היה שר מדהים, אבל כל התחלת שיר שלו הייתי כבר יודעת שהוא יפשל....

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא ממש אהבתי את הביצוע שלה השבוע. היו לה ביצועים הרבה יותר חזקים ומרגשים וזה היה לא מדהים לדעתי.

ר ו ח ל י

New member
מצפייה ראשונה ושנייה בהופעה האחרונה שלה לא

אהבתי,אבל מצפייה שלישית ורביעית לא שכחתי כמה שהיא מלכה. אז לא כ"כ היה חזק ומרגש כמו בשבוע הקאנרי , אבל זה היה ביצוע מדהים ללא ספק..

שאלה חשווווווווווווווובה ! # ; )

למישהו יש את השם של השיר שסלין דיון ו"אלביס" ( :] ) שרו ? הוא מדדדדדדדדדדדדהים ! ואם יש לו אז שיישלח לי במסר או שייכתוב בפורום :] תודה רבה ! #

Ranimi23

New member
בדיוק מה שבאתי לשאול ../images/Emo4.gif לא רואה בלוח משדרים

האם יכול להיות שהתוכנית המיוחדת איננה חלק מהחוזה עם ערוץ 3 לגבי שידור העונה?

Fairywitch

New member
זה בטוח ישודר כי אתמול בזמן השידור רצה למעלה

במסך הודעה "מחר שידור מיוחד של אמריקן איידול, עם גוון סטפני, קיירה ו[עוד שקר כלשהו]".

LeAnnDylan

Well-known member
מה נסגר איתכם? יש בלוח השידורים תוכנית בת שעה

*שעה וחצי תורידו את הפרסומות של השעתיים והרי לכם התוכנית המבוקשת.. אני לא יודעת באיזה לוח משדרים אתם מסתכלים אבל בזה שלי התוכנית מופיעה ומשודרת כרגיל

Ranimi23

New member
מה היה אתמול? ../images/Emo4.gif

אני מסתכל בלוח משדרים של HOT כפי שמופיע לי בטלוויזיה עצמה והם בדרך כלל מעודכנים היטב. פשוט לא מופיע שיש היום בכלל אמריקן איידול. מוזר ביותר.

למעלה