..I guess it's just goodbye then

p i n g o

New member
../images/Emo41.gif..I guess it's just goodbye then

היי אנשים!
רק רציתי להגיד שאני עוזב את הפורום לשבוע, עקב חופשה
באיטליה
. כבר היום או מחר יניר אמור להצטרף (ליתר דיוק: לחזור) לניהול הפורום! אני יודע שזאת קצת הפתעה לחלקכם (גם אני הופתעתי
), אבל אני בטוח שהכול יילך חלק!
אני מקווה לחזור בערב לסיבוב אחרון, ולשמחתכם (או שלא]-}) אני אמור לחזור בסוף השבוע הבא...
אז שיהיה לכם שבוע מדהים, אני אתגעגע!

חופשה נעימה ../images/Emo13.gif

וכן... חזרתי
נראה לי שאף חבר פורום לא היה כאן בתקופת הניהול שלי

p i n g o

New member
אפרת, רן ואני היינו...

ועוד כמה שמדי פעם מבקרים..
ותודה לכולם על הברכות, אני אקרא את השאר (אם יהיו) כשאחזור...
תעשו חיים גם אתם!

Fever2002

New member
טיסה נעימה

ב-KM-AIR או באיזו חברה שלא בחרת
לא לשכוח לקנות מתנות לאחרים
ע"פ התכנון בקרוב מאוד אתעופף קצת לגרמניה וארה"ב (מהעבודה) ניהול מהנה ליניר,לא זוכר אם הייתי בתקופה שהוא ניהל בעבר,הגעתי לפני כ-3 שנים לפורום ואז ניהל אותו "ויליאם בייקר" למי שזוכר. ויש גם סקופ: שנרשמתי בזמנו לתפוז רציתי את השם שכבר היה תפוס ע"י אותו יניר (Limbo)

p i n g o

New member
תודה אפרת!

אכן חזרתי עם חוויות רבות מהטיול האינטנסיבי... הגבתי להודעה הזאת שלך כבר לפני יומיים אבל איכשהו היא נמחקה מהפורום אז הנה היא, למי שזה מעניין אותו/ה:
I'm writing from my hotel in Rome... I've seen so much in the last week, the trip was pretty intensive, but I like it that I know that I made the most of my time here... The first thing that I did as I got access to Internet is to check up on you guys, and Iàm happy to see that I needed to scroll back to the second page to see all the new messages . I should be back the day after tomorrow, take care and have fun!!!​

למעלה