HEY GUYS

../images/Emo41.gifHEY GUYS../images/Emo41.gif

אז... אני די משוגע... עשיתי מרתון של הישרדות 12 כל הלילה ועד הבוקר, ואני חייב להגיד שזה הדבר הכי טוב שראיתי, יותר מכל עונה בכל סדרה אחרת! אני באופן אישי ראיתי את כל העונות חוץ מ-13 ו-14 והעונה הזאת פשוט עוקפת את כולם בקלות! מה אפשר להגיד? מבדרת, צבעונית, מעניינת, מטורפת! אחד הפרה מרג'ים הטובים שהיו- בעיקר בזכות קסאיה כמובן. השבט המושלם. והמתח שהיה במיזוג היה אדיר. הפרק שברוס פונה היה הפרק הטוב בעונה, אגב. זה הפרק שבו סוף סוף זכינו לראות מה המעמד של כל אחד מחברי השבט של קסאיה. מרתק. סירי מלכה. אראס שולט. ההעפה של קורטני היה הבליינדסייד היפה בתולדות הישרדות. וההעפה של שיין הייתה כל כך כיפית. הוא לא ידע מאיפה זה בא לו... LOL. הגמר היה מותח וחבל שסירי הפסידה, אבל לפחות אראס ניצח. איזה יופי זה היה... אבל מסתבר שאני די לבד. נכנסתי לפורום יס סטארס והם לא אהבו את העונה... מעצבן. הרבה אנשים שדיברתי איתם לא אהבו את העונה =/... מה מצב הדעות שלכם פה בפורום לגבי העונה? - טרי, סירי, שיין וקורטני לאולסטארס 2!-

amitooshacham

New member
אני מסכים איתך

אני מחלק את הישרדות לשתיים: לפני האולסטארס ואחרי האולסטארס. לפני, אהבתי כמעט את כל העונות שהיו, למעט עונות 3 ו-5, שאפילו שהיו פחות טובות משאר העונות, עדיין לדעתי טובות יותר מהעונות החדשות. אחרי אולסטארס הייתה ירידה ברמה, וחוץ מעונה 12 עוד לא הייתה עונה שהיית מעל "סבירה".

למה? אני דווקא מאוד אהבתי את 9-12

13 ו-14 היו גרועות... אגב... עונה 3 לדעתי הייתה יפה אני לא יודע למה אף אחד לא אהב אותה אני דיי נהינתי.. כמובן שהיא מהפחות טובות אבל עדיין אני לא זוכר אותה לרעה בכלל! 5 כמובן הייתה נוראית...

maya567

New member
גם אני אהבתי את 9-12

חוץ מזה, שוואנואטו היתה ממש עונה מעולה. על 13 ו-14 בהחלט אפשר לוותר (רצוי אפילו)

Sole Survivor

New member
עונות 12 ו13

וקצת 11 היו העונות הטובות שאחרי האולסטארס- וזה במבט לאחור. כמובן שכל עונה היה נחמד לראות בפני עצמה אבל עונות אלו זכורות לי במיוחד לטובה. על עונות 10 14 באמת היה אפשר לוותר עונה 15 צריך לראות מפרספקטיבה של זמן עדיין אי אפשר לדעת אם היא תיזכר לטובה בנתיים כיף לצפות בה

Volldemort

New member
גם אני מת על עונה 12

1. עונה 12 2. עונה 15 3. עונה 11 4. עונה 2 5. עונה 7

Nameless One

New member
דיי מסכים

חוץ מזה שכל עונה של הישרדות נראית טובה יותר אחרי שרואים את כל הפרקים שלה רצוף, אבלי בלי שום קשר, עונה 12 היא אחת העונות היותר מהנות של הסידרה; קאסט מצויין בלי כמעט אף דמות מיותרת,אתגרים נחמדים,חזרה ל16 שחקנים מה שתרם לעריכה טובה. אם לא היה את הטוויסט המיותר של אקזייל איידול והאימיונטי איידול (שפשוט נתן יתרון גדול מידי) העונה הזאת הייתה יכולה להיות טובה יותר. אם עוד לא התחלת לעקוב אחרי עונה 15 הייתי ממליץ לך לראות אותה לפני 13,14 שהיו פשוט... גרועות.

למעלה