Help! I need somebody

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif Help! I need somebody ../images/Emo41.gif

אני כותב הודעה זו כמפלט אחרון, אני זקוק למגוון של עצות. חיי מונחים על הכף. אמא שלי יודעת ומשתגעת מזה. היא החליטה שידידה שלי (טליה) גרמה לי להיות הומו, וגרמה לי להיכנס למין Self-Destruction שכזה (שכולל את היותי הומו). אמא שלי משוכנעת שבנאדם צריך לחכות עד גיל 25-30 בשביל לדעת מה הנטיה המינית האמיתית. היא אפילו טענה שיכול להיות שאני נמשך לבנות (yeah right!) אבל פשוט אני צריך להסתכל עמוק עמוק פנימה ואולי פשוט לא מצאתי את הבת הנכונה. בנוסף לכל שטויות אלו, אמא שלי משוכנעת שעכשיו זה לא זמן טוב להיות הומו (
) מכיוון שאני במיונים לצבא (שמתעלם ממני בזמן האחרון) ובסיווג הבטחוני אני עלול להדפק בגלל זה. אמא שלי מבקשת ממני בכל לשון של בקשה לחכות עם ההומואיות עד שאני אהיה בטוח כי אני לא יודע למה אני נכנס. היא מאמינה שעם החלטה חשובה כזאת יש לחכות עד שבטוחים לגמרי (גיל 25-30) מכיוון שההחלטה היא רצינית ועמוקה ומשפיעה לא רק עליי אלא גם עליהם. מה אומרים לאמא ? כמובן שכבר התווכחתי והכל, אבל אני זקוק לטיעונים
משכנעים
ביותר שישפיעו אפילו על אמא שלי (דתיה, התחתנה בגיל 19). יאללה, לעבודה!

FreakOnALeash

New member
לא אומרים לה כלום.

למה שתבלה את זמנך בניסיון לשכנע אותה בדברים שגם ככה לא פתוחים למשא ומתן? אתה תחיה את החיים שלך, והיא תבין אם אתה סגור בקשר לעצמך ולנטיותך.

sarah

New member
הרי אתה יודע

עד כמה אתה הומו
ואפילו טם יותר מאוחר תשנה את דעתך נ כון לעכשיו אתה הומו לגמרי... כמו שזה נשמע
(בנות! אייכס!
) אז הגד (תגיד?) לה שאפילו אם היא צודקת נכון לעכשיו אתה כן נמשך לבנים, אתה כן הומו, ואם משהו ישתנה אתה תשמח להודיע לה.

Gal-Mo0D

New member
על זה היא תמיד עונה

שאי אפשר לדעת בגיל כזה אם אני הומו או לא, וכל דבר שאני אעשה יכול לגרום לי להיות הומו לתמיד.

resputin

New member
אני (גם) חושב,

שאין לך לטרוח אפילו לנסות לשכנע אותה, ממכלול שלם של סיבות, בעיקר מעצם העובדה שהיא דתייה וגם עקב העובדה, שהיא די מקובעת בעמדותיה. הטיעון היחידי שאתה יכול להשתמש בו בשביל "לנצח" יהיה הטיעון הריגשי (להלן "טריק פולני", למכירים) שתפקידו בעצם בא לה להרגיש רע, על עצם היותה חושבת בכלל על הנושא (תראה.. זה לא מצב אידיאלי.. אבל אין מה לעשות.) - "הרי אני חשוב לך, נכון?כןואת רוצה שאני אהיה מאושר?כןואת מאמינה בי, לעשות את הדברים הנכונים, ואם זאת טעות שאני אבין שאני עושה אותה בעצמי, כי אני מספיק חכם בשביל זה, נכון?*במבושה כבר*כןאז למה את לא מוכנה לקבל, גם אם זה דבר זמני או חולף- מה שמשלים אותי? מה שגורם לי להיות שמח? אני לא אומר שאת לא צודקת,(קצת שקרים לבנים, להרגעת האם) שאין סיכוי שביום בהיר אחד אני אתעורר, ואגיד 'וואו, אני מצאתי את האישה המושלמת שחסרה בחיי' -אבל בינתיים, זה לא ככה, נכון? אז תתני לי את הזמן שלי. אמרתי פעם אחת, ולתמיד- אני הומו. עד שאני לא אגיש משהו אחר, אני עדיין אשאר הומו, ואם אני "אחביא" את זה, אני עדיין אשאר הומו, ושנינו יודעים את זה. אז בשביל קצת "מבוכה אישית" שלך, את מוכנה שאני אחייה חיי בסבל ובאי השלמה? כי אני הומו, אמא? ולזה את קוראת 'הורות לשמה'?" אני די בספק אם תשתמש בזה.. אבל בכל מקרה, בהצלחה.

Gal-Mo0D

New member
היא לא חושבת שאני חכם מספיק

כדי להחליט עכשיו. היא מאמינה שמשפיעים עליי, שעברתי איזו טראומה ושהטליה הזאת משפיעה עליי לרעה. היא מאשימה את העובדה שאין לי חברים דתיים. היא חושבת שבגלל טליה זרקתי מעליי את החברים הדתיים ולאט לאט עברתי למסלול מהיר בדרך לself destruction. איך מבהירים לה שאכן אני בוגר, שאני אכן חכם מספיק כדי לדעת מה אני, ושאני לא אשתנה עוד 10 שנים ?!

resputin

New member
זה אולי ישמע מצחיק,

אבל הדרך הכי בוגרת בנושא הזה, הוא פשוט להפסיק לדבר על זה ולהפסיק לריב. אולי זה לא יהיה ריב כזה, אם פשוט לא יהיה פה פרטנר לריב? תעשה איתה את הסנריו שהבאתי בהודעתי הקודמת, ואם היא באמת לא מוכנה לקבל אותך כמו שאתה, ולא חושבת שאתה בוגר\חכם מספיק, עם כל הכבוד- זה כבר משהו דפוק בה. הרי אין דרך לשכנע אותה, באמת- פשוט אין. אז מה לעשות, זה אולי לא הכי נחמד שיש, אבל לעזוב את הנושא באלגנטיות. להגיב נחרצות, שעד שהיא לא תהיה מוכנה לקבל אותך כמי שאתה, וכמבוגר אמיתי- אתה לא רוצה לדון בנושא הזה יותר. ואם היא מפסידה אותך, ומרחיקה אותך ככה- עליה לנשוא בתוצאות המעשים שלה. אומרים שמטעויות לומדים, ומה שנראה לאחד כטעות, לאוו דווקא מהווה אחת בעיני האחר. אם היא לא תיתן לך להביע את עצמך, לנסות ולהצליח\להיכשל, מתי היא תוותר עלייך? אתה כבר לא קטן. ובקשר לדת החברים, או רמת הדביקות שלהם בדת- שנינו יודעים שזהו גיבוב שטויות, כי כמו שיש הומוסקסואלים בין החילוניים, בין הגויים ובין המסורתיים, ישנם גם בין הדתיים, אולי חשוב שתציין את זה.

praetor

New member
למרות שרספי נתן תשובה מצוינת,

תראה, אני לא חושב שאתה צריך לנסות לשכנע אותה. תן לה להירגע, שתחשוב מה שהיא רוצה בינתיים. והערה - הומוסקסואליות לא פוגעת בשום מידה בתחקיר הביטחוני. סיבה יחידה שזה עלול לפגוע, זה אם זה עלול לשמש כדי לסחוט אותך למידע. אבל במקרה שלך - אמא כבר יודעת, אז איזו סחיטה אפשר לעשות? כלום. אותי חקרו (כשההורים עדיין לא ידעו). אמרתי להם שגם אם ההורים ידעו, שום דבר לא יקרה (מה שבאמת נכון). יש לי אחלה סיווג.

למעלה