../images/Emo41.gif Help! I need somebody ../images/Emo41.gif
אני כותב הודעה זו כמפלט אחרון, אני זקוק למגוון של עצות. חיי מונחים על הכף. אמא שלי יודעת ומשתגעת מזה. היא החליטה שידידה שלי (טליה) גרמה לי להיות הומו, וגרמה לי להיכנס למין Self-Destruction שכזה (שכולל את היותי הומו). אמא שלי משוכנעת שבנאדם צריך לחכות עד גיל 25-30 בשביל לדעת מה הנטיה המינית האמיתית. היא אפילו טענה שיכול להיות שאני נמשך לבנות (yeah right!) אבל פשוט אני צריך להסתכל עמוק עמוק פנימה ואולי פשוט לא מצאתי את הבת הנכונה. בנוסף לכל שטויות אלו, אמא שלי משוכנעת שעכשיו זה לא זמן טוב להיות הומו (
) מכיוון שאני במיונים לצבא (שמתעלם ממני בזמן האחרון) ובסיווג הבטחוני אני עלול להדפק בגלל זה. אמא שלי מבקשת ממני בכל לשון של בקשה לחכות עם ההומואיות עד שאני אהיה בטוח כי אני לא יודע למה אני נכנס. היא מאמינה שעם החלטה חשובה כזאת יש לחכות עד שבטוחים לגמרי (גיל 25-30) מכיוון שההחלטה היא רצינית ועמוקה ומשפיעה לא רק עליי אלא גם עליהם. מה אומרים לאמא ? כמובן שכבר התווכחתי והכל, אבל אני זקוק לטיעונים
משכנעים
ביותר שישפיעו אפילו על אמא שלי (דתיה, התחתנה בגיל 19). יאללה, לעבודה!
אני כותב הודעה זו כמפלט אחרון, אני זקוק למגוון של עצות. חיי מונחים על הכף. אמא שלי יודעת ומשתגעת מזה. היא החליטה שידידה שלי (טליה) גרמה לי להיות הומו, וגרמה לי להיכנס למין Self-Destruction שכזה (שכולל את היותי הומו). אמא שלי משוכנעת שבנאדם צריך לחכות עד גיל 25-30 בשביל לדעת מה הנטיה המינית האמיתית. היא אפילו טענה שיכול להיות שאני נמשך לבנות (yeah right!) אבל פשוט אני צריך להסתכל עמוק עמוק פנימה ואולי פשוט לא מצאתי את הבת הנכונה. בנוסף לכל שטויות אלו, אמא שלי משוכנעת שעכשיו זה לא זמן טוב להיות הומו (