H

ranenet

New member
../images/Emo41.gifH../images/Emo41.gif

Haven להקה בריטית קלילה ונעימה לאוזן. קצת מאלבו, קצת מרדיוהד, והרבה אופטימיות. Hooverphonic להקה בלגית מיוחדת מאוד, הם עושים אמביינט וטריפ-הופ, לאחרונה גם קצת פופ. הוציאו עד כה 4 אלבומי אולפן ולא מזמן אלבום בהופעה אקוסטית נהדרת - Sit Down and Listen to.

i suffer rock

New member
הבלגיה הזו מתחילה לעלות לי ביוקר

כל הבלגיה הזאת חזרה לרדוף אותי כמו מג"בניק במחסום. אני חייבת... פשוט מוכרחה... לנקות את מצפוני ולציין שמית בלבד את ה-H הבולטים, שלא באו מארץ הקודש. Hנדריקס, Hפנר וכמובן Hסקר-דו - שבלעדיהם המוזיקה הייתה נראית לגמרי אחרת. או לפחות פרנק בלאק ושות'. וחזרה לבלג'יום: rudolf hecke בקריירה די ארוכה, הספיק לעשות הרבה רעש, באמצע עבר לסולו והצליח יותר "להסתדר" מבחינה מבנית שמזכיר קצת את ניק קייב ואפילו עשה פופ בשנות ה-90 כחלק מההרכב pop in wonderland. מומלץ אלבום הסולו god=dog spelled backwards. tom helsen עוד מקום שני ברוק ראלי של הומו... וזה הוּמו ולא הוֹמו יא סוטים... הסולואיסט הכי מוכשר אחרי DAAN ומאורו... מה שכבר לא הופף אותו להכי טוב אבל מתקרב. בכל זאת, מקום שני. הקיצר, שירים נקיים ומעולים. רוצו והשיגו את tom is doing great. the honeymoon killers יש כאלו שמתחתנים בינינו? לא משנה. התחילו בסוף שנות ה-70. מוזיקה בלאגניסטית, אגרסיבית ומצחיקה. שוב, כזאת ששומעים שכיף להם. אני חושבת שהציטוט המדויק לגביהם הוא "טבח של כל ז'אנר מוזיקלי באשר הוא". אבל זה היה בשנות ה-70 אז קחו את זה בערבון מוגבל. וכאן תמה הפינה הבלגית להיום. ימי שני שמחים שיהיו לכם!!! חה חה חה. לא יכולה להתאפק. תזרקו אותי וזהו. heliris

Esmena

New member
אלילה אחת ושני הרכבי קאנטרי ../images/Emo60.gif

I am so heterosexual it’s embarrassing. That’s a great quote, though. No, it’s embarrassing! [Laughs] -Kristin Hersh,בראיון למגזין האינטרנט ההומו-לסבי Advocate .טוב לראות מוזיקאית סטרייטית שאומרת למזגזין כזה דברים יותר מעניינים מ"אני מרגישה כמו הומו בגוף של אישה" (זה אומר שאת אוהבת שד**קים אותך בתחת או שאת סתם מתה לנצל ציבור שלם בדרך אל הבנק?),גם אם היא טוענת באותו ראיון שיש ללהקה שלה מעריצים שמעריצים גם את האקס-פיילז,אבל לא טרקיז . you bet. הת'רווינג מיוזס התחילו כלהקה בוסטונית למהדרין,אבל היא נולדה באטלנטה ב76' להורים מהמערב,ועד שנפרדו כבר הספיקה להיות ניצולת קומונת היפים גאה,כמו ביורק ו-וינונה ריידר,ו,שוב,אצל הדוד ההומו שלה ובנזוגו. אח"כ היא הכירה את טניה דונלי, שבהמשך הפכה לאחותה החורגת ולגיטרסטית-זמרת-כותבת מישנית בלהקת The Muses שהקימה בגיל 17,ואת לסלי לנגסטון(קרובת משפחה של פיצול האישיות האמריקאי שלי,ד"א)שהייתה הבאסיסטית הראשונה בלהקה הזו.אח"כ,בתיכון היא גם פגשה את התופיסט,דיוויד נרקיזו,ושם הלהקה השתנה לבקשתו לת'רווינג מיוזס. מאז הספיקה הרש להפוך ל"אגדה בקרב יודעי דבר ובקרב ציבור תלמידי הקולג'"או כל מונח פלצני מהסוג הזה, להוציא 13 אלבומים-שבעה עם המיוזס,שישה בקריירת הסולו,להיות הסולנית של הלהקה האמריקאית הראשונה ב4AD,שבזכותה גם ללהקת החימום, משהו עם שדונים,יצא לחתום שם ולהגיע לתהילת עולם, להתחתן פעמיים ולהוליד ארבעה ילדים.היא התעסקה עם סוגים שונים של מוזיקה: פולק ואקוסטי אבל גם פופ אלקטרוני בקריירת הסולו,ורוק-פופ אלטרנטיבי!!!1 ופאנק לסוגיהם ודציבליהם בת'רווינג מיוזס.לרוב,אין לה קול "יפה" בצורה יוצאת דופן או ביצועים ווקאליים מפילים,אבל יש לה את מה שטוב ומספיק למוזיקה שלה, וכישרון יוצא דופן בכתיבה של ליריקס ומוזיקה-רובו ככולו כתוצאה מהביפולריה שלה. לטענתה של הרש,הקולות בראשה(שנטשו אותה לתקופה מסויימת בסולו)כותבים מעצמם שירים,ולא היא.לדעתי,עדיין מגיע לה הקרדיט. לאחרונה גם חברה ,יחד עם אחד מבסיסטיי המיוזס,ללהקה חדשה בשם 50 פוט וויב שעושה מוזיקה רוקית יותר ונועדה להיות יותר להקה של הופעות חיות משל אלבומים.כבר יצא להם אי.פי אחד,סלף-טייטלד. כדאי לקרוא ביקורת על הלפני אחרון שלה בYNET, וכמובן שאת המאמר של וויסטינג שנמצא במאמרי הפורום על האלבום הראשון של הת'רווינג,שעיבוד שלו התפרסם בשרת. להקה שביצעה גם היא את "דה קוקו" שקריסטין מבצעת באלבום הראשון שלה,הם Hem, להקת קאנטרי -פולק ניו יורקית(אח,החדשנוט) נעימה וחביבה שכזאת.הם הוציאו רק אלבום אחד עד להיום,ב2001. צמד קאנטרי פולק אלטרנטיבי!!!1 של בעל ואישה רושם די מוצלח ש"נעימה וחביבה" מאוד לא יהלום אותה הם The Handsome family ,במקום זה,העדיפו לכנות את המוזיקה שלהם באותו שרת כ"בלדות פוגרום".

tapozi

New member
Hot Harrison

Hot Hot Heat להקה קנרית שעושה אינדי רוק פופ אלבום:make up the breakdown George Harrison

sarrabia

New member
H

עולים לי כרגע רק שתיים לראש הגדול מכולם hendrix jimmy him לא מהמועדפות עלי אבל בh אז אין מה לעשות

utopia 111

New member
hole

במיוחד celebrity skin ו live through this. אפשר (ונוח) ללכלך על קוטני לאב, ולמרות שקריירת הסולו שלה קצת מביכה, ב hole היא עשתה דברים טובים.

Esmena

New member
במיוחד בסלבריטי סקין מ1998.

כמה שקורט (האלוהים !!!!1 למרות שיש איזו מפגרת אחת שאומרת באינטרנט שהוא עובד בפרי גליל או משהו!!!!1) היה מדהים במה שהוא עשה שם!כ"כ התאמץ ,גם ניגן, כתב שירים....ו..יענו את המילים אבל גם את המוזיקה!!!1 כל מוזיקאי אחר מרוב מאמץ ומחוסר הקרדיט שהכלבה לא נתנה לו כבר היה מת!

קזאר

New member
PJ Harvey

הספקתי ראשון! נה! היא מגניבה לאללה, חבר שלי אולי הולך לראות אותה בלונדון והכי הרבה שאני יכול לעשות זה להקשיב לסטוריז פרומ דה סיטי סטוריז פרומ דה סי מהבית.

חולוני

New member
Haddaway

והפעם בפינת אמני דאנס נשכחים מהניינטיז: Haddaway האפרו-גרמני (לא בטוח שהוא היה שורד בתקופת היטלר) שייזכר לעד בזכות 3 מילים: What Is Love?

ketty the sheep

New member
hanson

טוב, אז לא. *מקווה שעוד לא אמרו את מה שהיא הולכת לומר* Hope of the States. להקה שנתקלתי בה לא מזמן בערוץ שלא אציין את שמו, והקליפ שלה (The Red, the White and the Blue, אני לא בטוחה שזהו שמו המדויק של השיר) העלה לי אסוציאציה ללהקה אחרת שחביבה עליי (המאניקס
, אני חושבת שזה היה בעיקר בזכות האופי המחאתי-בצורה-בוטה-וחדה נגד מלחמה כלשהי, או שזה היה נגד מלחמות באופן כללי של הקליפ הנ"ל, וגם בגלל הצורה שבה נשמע השיר וקולו של הסולן שהיה בו מן הג'יימס דין בראדפילד-יות). לאחר מספר האזנות לאלבום הבכורה, The Lost Riots, גיליתי שאולי הם לא המאניקס הבאים, אבל בהחלט יש להם מה להציע. (דיי עם המאניקס, אין בכלל קשר, זו רק אסוציאציה עלובה, נראה לי). בכל אופן, אני אישית ממש אהבתי אותם. לא אוכל להגדיר בדיוק את הצליל שלהם, ולא אסתבך במילים (כי זה יצא אפילו יותר מסורבל ממה שזה עכשיו), אבל בכל אופן, מומלץ ביותר וכו'.

Fish in the sea

New member
The Hives.

היה סביבם סוג של באז לפני איזה שנתיים, לא? מה קורה איתם עכשיו? (ולמען האמת, מה קרה איתם גם אז?)
נועם רותם - חום אנושי - 04 כרישים
איזה שם מצוין לאלבום. יותר מזה אגיד רק בעוד כמה האזנות.

cast away

New member
הם הוציאו אלבום חדש לאחרונה,

אם אני לא טועה, ושיר שלהם - walk idiot walk- התרפרש לו בMTV.

goldyboy

New member
HOUSE OF PAIN

להקת הראפ האירית שאחראית ללהיט הענק Jump Around וללהיט Shamrocks And Shenganings המוכר יותר כ-Boom Shlaklak Boom. חוץ מאלה יש להם עוד שירים נהדרים (חלק עם סייפרס היל) והם אחת מלהקות הראפ הראשונות שיצא לי להכיר וטוב שכך.

שביסטית

New member
Hefner

חוץ מזה שהם סופר מגניבים, אין לי הרבה מה להגיד. אני יכולה להסחף לקלישאות על הציניות הלגמרי לא מאוסה שלהם (אני הרי, פוסט צינית), הלחנים שעושים הרבה נעים וכיף והטקסטים הכואבים-מקסימים שלהם שניחנים באינטלקטואליות וחרמנות נפלאה. אבל אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. אני לא. לשמוע זה תמיד הפתרון.

cast away

New member
Happy Mondays

אחד מההרכבים הבולטים של הסצינה המנצ'סטרית מסוף האייטיז. אני לא מכיר אותם לעומק, אבל מה שאני כן מכיר טוב מאוד.
NP - Happy Mondays - Step On
אומנם בנאלי, אבל מתבקש.

למעלה