***Grounded For Chair

axnholic

New member
../images/Emo41.gif***Grounded For Chair../images/Emo41.gif

הגולש/ת הבא/ה שת/יצטרך לשבת על כיסא המוות שלנו, היא Away from the sun. היא פה מההתחלה, אך לא משתתפת מספיק. לכן, נכריח אותה
. שאלות פתיחה: mp3 או דיסקמן? יש לך את הפורום במועדפים? למה אין לך את הפורום במועדפים? פלאפון או טלפון? בית או אוהל? עכשיו לפינה מיוחדת: אנחנו אוהבים נורא להטריד בשאלות. כעת, אנחנו צריכים לשלם. קבלי את השאלות ששאלת את רותם (שלא ענתה..): את בתנועת נוער כלשהי? נכון שמודיעין זה חור? ממצב גברגבר? איפה את רואה את עצמך בעור 10 שנים? את מורידה פרקים? את מוזמנת לענות על השאלות בזמנך החופשי. מי שלא ידע Away from the sun היא אלונה. *** כל הזכויות לשם "Grounded For Chair" שמורות לTheCharm

g0tenx

New member
אלונה אלונה אלונה.. ../images/Emo6.gif

מה : את אוהבת לאכול ? את אוהבת לשתות ? את אוהבת לעשות ? את עושה כרגע ? את חושבת על הפורום ? מדוע : הגעת לפורום מלחתחילה ? את עונה לשאלות שלי ? את רואה "ככה זה" ? קוראים לך אלונה ? מי : את הכי אוהבת ב"ככה זה" ? את הכי שונאת ב"ככה זה" ? הכי נחמד בפורום הזה ? הכי פחות נחמד בפורום הזה ? מתי : הגעת לפורום ? תעזבי את הפורום ? התחלת לראות "ככה זה" ? תפסיקי לראות "ככה זה" ? וסתם שאלה.. מקדונלס או ברגר קינג? זהו לבנתיים.. אם אני יחשוב על עוד משהו אני ישאל.. (תהיי בטוחה)

אאהה, בו?

מה : את אוהבת לאכול ? כלום.
לא, סתם. סלט וסיני
את אוהבת לשתות ? מים! וספרייט. אך, הזהרו ילדים- בספרייט יש חומרים משכרים! את אוהבת לעשות ? להטריד אנשים במסנג'ר[פיכסה איסיקיו], להיות עם חברות וסתם לשבת כמו בטטה. [: את עושה כרגע ? תאמין או לא, עונה על השאלון!!1 את חושבת על הפורום ? תמיד.
מדוע : הגעת לפורום מלחתחילה ? כי זאת סדרה מגניבה, ואהבתי את הפרומו. את עונה לשאלות שלי ? כי משעמם לי בחיים.
את רואה "ככה זה" ? זאת סדרה ממש נחמדה. ומצחיקה. ולילי ג'ינג'ית!!11 קוראים לך אלונה ? על שם דודהמצדאבא/סבאמצדאמא. משו מסובך לחלוטין. מי : את הכי אוהבת ב"ככה זה" ? לילי!!!!1 מה למה? היא ג'ינג'ית!!!!!!1 את הכי שונאת ב"ככה זה" ? אף אחד |peace maker| הכי נחמד בפורום הזה ? כולם נחמדים הכי פחות נחמד בפורום הזה ? אני!!1 [: מתי : הגעת לפורום ? ביום הראשון שלו. [: תעזבי את הפורום ? לא יודעת. התחלת לראות "ככה זה" ? בפרק הראשון תפסיקי לראות "ככה זה" ? אני אף פעם לא אפסיק, אבל יהיו ימים שלא אוכל לראות מסיבות שונות. וסתם שאלה.. מקדונלס או ברגר קינג? איכס, אוכל. מה איתך, מקדונלדס רולז!!1

TheCharm

New member
חיחיחי. ושאלות גם.

איך את מסבנת את הגוף? עם שמפו או עם סבון? האם את מצחצחת שיניים גם בבוקר וגם בערב? האם את אוכלת בין ארוחות? האם את אוהבת את השילוב של שוקולד ובמבה? האם את אוהבת לאכול דברים מוזרים, כמו גבינה עם קטשופ או דברים לא נורמליים כאלה? כמה כסף את אוגרת בתוך הקופה שלך? מה הכתובת המלאה שלך, כולל מספר הדירה? את יכולה להשאיר מפתח ליד הדלת, יחד עם הוראות איפה הקופה? (תתעלמי מ-2 השאלות האחרונות.) ג'וני היה כאן, Peace. אה ועוד שאלה - מה דעתך על השם גראונדד פור צ'איר? מקורי? מושחט? אימפולסיבי?

מיאוו.

איך את מסבנת את הגוף? עם שמפו או עם סבון? סבון. האם את מצחצחת שיניים גם בבוקר וגם בערב? כמובן. האם את אוכלת בין ארוחות? משתדלת שלא. האם את אוהבת את השילוב של שוקולד ובמבה? איייייכס. שוקולד]; האם את אוהבת לאכול דברים מוזרים, כמו גבינה עם קטשופ או דברים לא נורמליים כאלה? לא.
כמה כסף את אוגרת בתוך הקופה שלך? נכון לעכשיו יש 325.50 ש'ח, ש200 מהם מיועדים לטיולפסח, ו100 לפרו.
מה הכתובת המלאה שלך, כולל מספר הדירה? רחוב לא אומרת מס' 66/6 סאן אנד ביצ'. :] את יכולה להשאיר מפתח ליד הדלת, יחד עם הוראות איפה הקופה? אתה לא תבין את הכתב שלי]; (תתעלמי מ-2 השאלות האחרונות.) ג'וני היה כאן, Peace. אה ועוד שאלה - מה דעתך על השם גראונדד פור צ'איר? מקורי? מושחט? אימפולסיבי? מקורי. [:

snow princess

New member
../images/Emo187.gifשואלת../images/Emo187.gif

רואית את "ככה זה.." מההתחלה
רואה בהוט, בסטאר ווארלד או בשניהם
תבואי למפגש פורום
ועכשיו שאלות לא כל כך קשורות לפורום:
איזה להקות את אוהבת
זמר
זמרת
תוכניות אהובות
חג שמח

../images/Emo187.gifתשובות../images/Emo187.gif

רואית את "ככה זה.." מההתחלה? כן. רואה בהוט, בסטאר ווארלד או בשניהם? ראיתי פרק אחד בSW. תבואי למפגש פורום? כנראה[: ועכשיו שאלות לא כל כך קשורות לפורום: איזה להקות את אוהבת? זאת רשימה מאודמאודמאוד ארוכה. נקצר ונגיד guns n roses, within temptation' היהודים ומוניקהסקס. זמר? תום פטרובר. זמרת? שרון דן אדל[הסולנית של וויט'אין טמפטיישין] תוכניות אהובות

ותוכניות ];

מכושפות, כז"ב, רפואה שלמה, ג'ואן מארקדיה, טאצ' עליז
, הטופמודלהבאה. ועוד ג'אנק אמריקקי.

בכיף, זה מה שאני אומר[:

שאלות פתיחה: mp3 או דיסקמן? הדיסקמן שלי מת[כנראה שהוא נפל כמה פעמים יותר מדי|פרצוף תמים|], וMP3 אין לי. שיהיה, דיסקמן. יש לך את הפורום במועדפים? כמובן. למה אין לך את הפורום במועדפים? אבל אמרתי שיש לי!!!1
פלאפון או טלפון? פלאפון. אני בכלל לא מתעללת בו, מפילה אותו לרצפה, מתנקת בפתאומיות את הבטריה, בכלל לא. |תמים| בית או אוהל? בית. אוהל עושה לי אסוציאציות לטיול שנתי, שישנו באוהלים מטונפים פעמיים ברציפות
עכשיו לפינה מיוחדת: אנחנו אוהבים נורא להטריד בשאלות. כעת, אנחנו צריכים לשלם. קבלי את השאלות ששאלת את רותם (שלא ענתה..): את בתנועת נוער כלשהי? השומר הצעיר רולז
נכון שמודיעין זה חור? בהחלט. ממצב גברגבר? יופיטופי אחלהבחלה איפה את רואה את עצמך בעור 10 שנים? אממ, לא יודעת. יש לי זמן להיות גדולה. [: את מורידה פרקים? הורדתי כמה מהעונות הראשונות של מכושפות, אבל לא. |שומרת חוק|

RoRiL

New member
עניתי עכשיו../images/Emo13.gif

לא ראיתי סורי
אלנוה
מה נישמע? |כל כמה זמן נכנסת לפורום? אוהבת תפורום?

היי. ../images/Emo13.gif

מה נשמע? בסדר גמור, כרגע ידיד שלי גורם לי לרצות לרצוח אותו על זה שהוא היה אתמול בהופעה ואני לא. כל כמה זמן נכנסת לפורום? פעם, פעמיים, שלוש, ארבע, חמש, שש פעמים ביום. אנ'לא סופרת]; אוהבת תפורום? כן, למרות שחסרים פה אנשים.

למעלה