Grounded For Chair

axnholic

New member
../images/Emo41.gifGrounded For Chair../images/Emo41.gif

והשבוע נחקור את RoRiL. כמה שאלות פתיחה: באיזה ביה"ס את לומדת? כמה נפשות אתם במשפחה? מה את עושה כרגע? מה את רוצה לעשות כרגע? מה את שומעת כרגע? מה יש לך בctrl+v? (בלי סיסמאות,טלפונים,כתובת וכדומה). מה המשקה האהוב עלייך? מה המאכל האהוב עלייך? מה דף הבית שלך? מה הרקע של שולחן העבודה שלך? אתם מוזמנים להמשיך ולשאול שאלות. רותם, את מוזמנת לענות. למי שלא ידע RoRiL=רותם.

רותם ../images/Emo24.gif ../images/Emo70.gif

מה נשמע? נתחיל להפציץ
: מאיפה את? בת כמה את? יש לך חבר?
מה את עושה דבר אחרון לפני שאת עוצמת את העיניים? מה את עושה דבר ראשון בבוקר? יש לך חיות מחמד?

RoRiL

New member
עונה גם לך../images/Emo13.gif

אני ממכבים בת 13 וחצי אין חבר
הדבר האחרון שאני עושה זה לחשוב על מה שקרה היום. הדבר הראשון שאני עושה זה לחבק תכלבה שלי
יש לי כלבה מאמי (גולדן)וקוראים לה בל

RoRiL

New member
יא../images/Emo6.gif

אני לומדת בבצפר מור.. אנחנו 5
כרגע אני עונה לשאלון.. חח כרגח חזרתי מחוג הייתי רוצה לראות עכשיו מכושפות..
כרגע לא שומעת כלום, רק הגעתי
הקונטרול V באופן מפתיע מאוד לא עובד!!!
המשקה האהוב עלי זה קולה
המאכל- אממ ניראלי שניצל של אמא דף הבית לי תפוז
הרקע שלי זה כלב אחד ... נחמד שנבחרתי

axnholic

New member
צודק. שכחתי. סליחה.

כרגע אני לא יכול לערוך את ההודעה, אבל שבוע הבא זה יתעדכן.

darklighter

New member
רותם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifשאלות../images/Emo140.gif../images/Emo115.gif

איזה סדרות את אוהבת
שחקן אהוב
שחקנית אהובה
סרט אהוב
דמות אהובה ב"ככה זה בחיים"

RoRiL

New member
../images/Emo13.gif

איזה סדרות את אוהבת? אממ מכושפות ככה זה בחיים ובכלל מה שיש בהוט 3.. שחקן אהוב- אממ דרו פאולר שחקנית אהובה- אליסה מילאנו סרט אהוב- 100 בנות דמות אהובה ב"ככה זה בחיים"- לילי

snow princess

New member
רותמוש!!

אאממ.. הרבה דברים אני יודעת עלייך אז אני אנסה למצוא שאלות של דברים שאני לא יודעת...
למה קוראים לך רותם?
את אוהבת את השם שלך? (אני מאוד)
מה עושה עכשיו? (או יותר נכון מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון)
את יודעת שאני חולה עלייך?
למה לא באת לטיול? (בא לי לעשות את זה שאלה אמריקאית) א.כי היית חולה ב.כי ידעת שהולך להיות חרא טיול ג. כדי לא להפסיד את הפרק האחרון של העונה של מכושפות ד. כדי לראות את שני ה. כל התשובות נכונות ו. רק חלק מהתשובות נכונות (לפרט) ז. אף אחת מהתשובות לא נכונות (גם לפרט) אממ.. זה כל מה שעלה לי לראש..סורי..

RoRiL

New member
../images/Emo6.gif

למה קוראים לך רותם? כי אמא אהבה תשם
את אוהבת את השם שלך? (אני מאוד): לא ממש
מה עושה עכשיו? (או יותר נכון מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון): ראיתי מכושפות
את יודעת שאני חולה עלייך? כן
למה לא באת לטיול? (בא לי לעשות את זה שאלה אמריקאית) א.כי היית חולה ב.כי ידעת שהולך להיות חרא טיול ג. כדי לא להפסיד את הפרק האחרון של העונה של מכושפות ד. כדי לראות את שני ה. כל התשובות נכונות
ו. רק חלק מהתשובות נכונות (לפרט) ז. אף אחת מהתשובות לא נכונות (גם לפרט)

אההההה!!!1

את בתנועת נוער כלשהי? נכון שמודיעין זה חור? ממצב גברגבר? איפה את רואה את עצמך בעור 10 שנים? את מורידה פרקים? טובזהו. P:

RoRiL

New member
../images/Emo9.gif

את בתנועת נוער כלשהי? לא.. פעם הייתי נכון שמודיעין זה חור? כן
ממצב גברגבר? אני בת.. איפה את רואה את עצמך בעור 10 שנים? אמממ חיה חיים רגילים למדי את מורידה פרקים?רק של מכושפות

למעלה