Grounded For Chair: פרק 9

darklighter

New member
עונה להמשך../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

שאלון בנושא אוכל: צ'יפס עם קטשופ או בלי? עם פיצה עם תוספות או בלי? {פרטו איזה}עם!!! בולגרית ועגבניות זה שולת!!! צ'יפס אמריקאי {כמו בבורג'ראנץ',מסולסל} או צ'יפס רגיל{שמנצ'יק כזה..}?רגיל... זה או זה: בננה או תפוז? שניהם.... קוסקוס או תפוחי-אדמה?קוסקוס מקרוני או ספגטי?ספגטי לזניה או קנלוני?לזניה אוכל סיני או מסעדה איטלקית? בחירה קשה מדי... פיצה או המבורגר?פיצה קולה או פאנטה?קולה מילקשייק עם חלב או קוקטייל עם אלכוהול?מילקשייק פסיפלורה או אבוקדו?פסיפלורה חסה או עגבנייה?עגבנייה בצל או שום?
שאלות פתוחות: מה המאכל האהוב עליכם?אין לי כוח לענות לפתוחות.... מה השתייה האהובה עליכם? מה אכלתם היום? מה שתיתם היום? אכלתם היום מרק? אכלתם פירות היום? מה בחיים לא תכניסו לפה? מה אתה אוכל בבוקר? מה אתה אוכל בצהריים? מה אתה אוכל בערב? מה אתה אוכל בין הארוחות? ורק אם יש לך טעם של עוד: עבר: שם המורה בכיתה א': אורה... הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת.... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה... המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי 4 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבירה השיר האחרון ששרת: נראה לי MY FUNNY VALENTINE הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: שקון עזב
האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי... הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם קוטג'... הדבר האחרון ששתית: נס קפה.. הדבר האחרון שקנית: מתנה לאחותי...חולצה.. השיר האחרון ששמעת: Children of Bodom- Mass Hypnosis הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת אבל מחכה לקנות את של בטי... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: פפפפ... הווה: שיער נוכחי: תלתלים חום כהה בגדים נוכחיים: חולצה גזורה ומכנס טרנינג... תכשיטים נוכחיים: רק שעון... עצבנות נוכחית: מאוד עצבנית
התגעגעות נוכחית:רוברט
תמונת דסקטופ נוכחית: של מכושפות מפרק 722...רקע כזה... חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: קונסי... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? שניהם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רוברט
ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון!!!! את מי היית רוצה להרוג? את מי שכתב את השאלון הזה!!! הכי פחות מהנה?: לענות על השאלון הזה.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לוידעת איפה אתה הולך לגור?: לונדון הלוואי... כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לוידעת... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מתה.... חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: כן!!! וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה אבל בוא נגיד כרגע Pray for the soul of Betty
(כמובן גם גרין דיי, קווין וכו'... יש לי רשימה) ספר אהוב:לוידעת סופר(ים) אהוב(ים): לוידעת צבע אהוב: שחור וסגול פריט לבוש אהוב: חולצות שחורות וג'ינסים... איבר שהכי מושך אותך: *** סתם...עיניים או חזה של גבר (כשהוא חלק ושרירי) אתה שמח כש: אני אפגוש את קונסי או רוברט... אתה מרגיש בודד כש: עכשיו האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון או ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: יש כמה... האם יש לך אילושהם חרטות: לא בא לי לפרט פה... קפה אהוב: אמממ.... כל סוג... ריח אהוב: של קפה...212... מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: רוברט
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ומטאל... חדר אהוב בבית:החדר עם המחשב מקום אהוב בעולם: לונדון, ני יורק, אירלנד... יש מלא מקצוע שנוא: גאוגרפיה מורה אהוב: כבר לא בביה"ס... אוהב את בצפר?:כנ"ל נרדם בשיעורים?: הייתי בעבר... מעשן?: לא
נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן אני מכורה!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 לועס דברים? חחח רק אוכל... אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!! אוהב לצחצח שיניים?: המממ כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: באופן גבולי קונה צרובים\\צורב?: מעדיפה לא לענות אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: חחח לא עונה על זה... נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: חח לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי... ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? כן אבל אחרי השאלונים הרבה פחות...

darklighter

New member
גררר זה ארוך../images/Emo46.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

נו טוב... שאלון כסף: אוהבים כסף? חחח ברור
לחסוך או לבזבז? גם וגם... מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון?לא... אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים?כן ממחזרים?לא... אם כן,מה?ככה אם לא,למה?ככה על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? המממ...בגדים נראה לי או בילויים קונים דיסקים אורגינלים? לעיתים נדירות... כמעט ולא... בהנחה שכן,של מי? רק אם זה של קווין או נירוונה או מישהו ששוה את זה ומתכוונת לקנות את של pray for the soul of betty
הולכים להופעות? לא אוהבת ישראלי...אבל רוצה לראות את מגהדת' בפסטיבל המטאל... זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? לא
עוזרים להורים בקניות?לפעמים נגן mp3 או דיסקמן? עדיף MP3 איך נראה העולם האולטימטיבי? המממ עולם בו אני עם קונס ויש לי הרבה כסף...ובלי מלחמות כמובן... טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה?אמממ... טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? טכנולוגיה... כחול או ורוד? כחול
תקשורת או הנדסת תוכנה? תקשורת... כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? אין לי שיחות יוצאות... מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? לחולצה מעל 80 ש"ח מכנסיים מעל 150 ש"ח... אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס?לא... יש רישיון?לא
ועבודה?לא
|דו-שיח|סקרים קצרים או ארוכים? קצרים עדיף!!! איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום)מעצבן!!! שאלון בנושא בגדים: מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..)ג'ינסים וחולצות שחורות...לוידעת... איזה חנות את הכי הכי אוהבת? אין חנות עדיפה... את קונה שם הכי הרבה?הממ... ישנה עם...? בלי... סתם... עם טישירט וטרנינג... איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי...תלוי באירוע ובמצב הרוח מקפידה על הלבוש שלך?בד"כ כן איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? פלטפורמות והכי שונאת? עקבים דקים ושפיצים
אוהבת מכנסי דייגים?לא... אוהבת שמלות וחצאיות? כמעט ולא... מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה?לא... רוצה להיות דוגמנית?לא... שונאת נעלי עקב?כן! איזה בגד את הכי שונאת?הממ...דברים מזעזעים מדי או ורודים מדי או חשופים מדי. כמה זוגות נעליים יש לך בארון? ממש קצת. שאלות סתומות? כן. שאלון בנושא טלנובלות: *ראיתם "אהבה מעבר לפינה"?לא *מה יותר שווה- "טלנובלה בע"מ" או "השיר שלנו"??אף אחת מהן.. *אני בעיקרון לא סובלת טלנובלות.. מה איתכם?גם לא סובלת
*מה אתם מעדיפים: סדרות אקשן או טלנובלות למיניהן? בוא נגיד אקשן למרות שגם זה לא ממש... *הערצתם נואשות שחקן?כן!!! דרו פולר
*אם כן, הוא השתתף בטלנובלה?לאאאאאא *ניפשתם עם מישהו שהשתתף בטלנובלה כלשהיא?לאאאאאאא עם מי??---- טלנובלות: עוזר לאנושות?לא! טלנובלות: פוגם נחרצות במוכות תמימים של ילדים בני 15? ב-ה-ח-ל-ט
טלנובלות לדעתכם זה דבר שנועד ביביל להעלות את הרייטנג של ערוץ מסויים?כן. הייתם רוצים ליהות שחקנים בטלנובלה? כן כי זה אחלה כסף. יש לכם קרוב משפחה שמפיק משהו כזה? לא. ושאלה אחרונה לסיום... לא כל כך קשורה.. השאלונים שלי חמודים??:)אתה חמוד השאלונים לא
שאלון בנושא מוזיקה: מי הלהקה האהובה עליך?יש הרבה אבל בוא נגיד Pray for the soul of Betty מי הזמר האהוב עליך? רובי וויליאס, קונסטנטין מרוליס
מי הזמרת האהובה עליך? יש ממש מעט זמרות... הממ.. אלאניס מוריסט, פיג'יי הארווי, נטלי אימברוליה... מה סוג המוזיקה האהוב עליך? רוק אלטרנטיבי, קלאסי, מיינסטרים, כבד, מטאל, הבי מטאל, דת' מטאל, גות' מטאל, פאנק, גארנג'... מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]?קשה לבחור אחד... טוב בוא נגיד Bohemian Raphsody של קווין כי זה הראשון שעלה לי לראש... מה הדיסק האהוב עליך? הדיסק של בטי שאני רוצה לקנות... מה הקליפ האהוב עליך? הממ לא זוכרת... איזה שיר גורם לך לצחוק?Im horny im stoned של The Doors איזה שיר גורם לך לבכות?Pray for the soul of Betty-Cry איזה שיר גורם לך להתגעגע? TAKE ON ME של AHA רק כי זה האהוב על רוברט וזה גורם לי להתגעגע אליו.. איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? יש מלא... בעיקר בריטני ושות'... מי הנגן האהוב עליך? בריאן מיי
על מה הוא מנגן? גיטרה... מנגן/ת על כלי כלשהו? לא אבל רוצה רוצה לנגן על כלי כלשהו? כן על גיטרה לא חשוב איזה סוג אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? כי לא למדתי... איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? יש מלאאא כל מיני שירי פופ ומזרחית ושירי קיץ מפגרים... איזה קליפ אסור לשדר? הקליפים של בריטני וכריסטינה זה אשכרה פורנו... כמה ים יש בשאלון הזה?חח מי סופר... איזה שיר אתם שומעים כרגע? של Pray for the soul of Betty-Cry
מה השיר שתשמעו אחר כך? מה שהמדיה פלייר יבחר זה אקראי...רגע...טוב זה בחר את Guano Apes-Kiss the dawn נכון שהשאלות שלי דפוקות? הדבר הכי נכון בעולם!!! סתם שאלון: 1. האם את יודעת לצייר כיבשה? בערך... 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? פוליטיקה... 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.:אה
4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? רשמתי כבר למעלה...רוק ומטאל לסוגיו... 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? המממ כן יש אחת בפורום מכושפות... 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. לא מכירה אותה.. 7. יש לך חתול? לא 8. מה צבעו?----- 9. מהם הנטיות המניות שלך? סטרייטית 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? מהאוכל כן... מהשאר לא תמיד... 11. כתבת אי פעם שיר? כתבתי כמה אפילו יש לי באתר... 12. פורסם/למגירה? פורסם באתר... 13. את אוהבת את הצחוק שלך?לפעמים כן לפעמים לא... 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? לא.... 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? דווקא כן
16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? נראה לי שכן... 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? הרבה מאוד!!!
19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב?כן את שניהם הרבה... 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? המממ....לוידעת נראה לי גיוס... 21. מהי דעתך על הצבע כתום? מזעזע
22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? טלויזיה או מחשב... 23. את מדברת הרבה בטלפון? כן... 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? פזורים בכל העולם... 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? יש לי כרגע!!!! 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך?לוידעת... 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? לא ממש... 28. האם את מאמינה באהבת אמת? כן במקרים נדירים... 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? לוידעת... 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?)חס וחלילה לא... 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? אני גדולה ולא יודעת... 32. האם את צלמת חובבת?לא 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות?כן... 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? ארוחה רומנטית לאור נרות... 35. בוכה בשירים?לא...

darklighter

New member
ממשיכה פה...../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

עוד סתם שאלון: אוהבים את החדר שלכם?לא ממש אוהבים את ההורים?כן מתי בפעם האחרונה בכיתם?שקונסי עזב את איידול
מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? לא זוכרת... את מי אתם הכי שונאים? אין מישהו ספציפי... טוב בוא נגיד סאדאם... והכי הכי אוהבים? רוברט וקונסי
חבר\ה יש? כן... אתם מאוהבים במישו? ביותר ממישהו אחד
רמקול ומצלמת אינטרנט יש? מיקרופון יש מצלמה לא... קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..)לא הארי פוטר... מחכים לשישי?לא אתם כותבים בעט או עיפרון?עט... התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? שלושתן היו אומללות
מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? לפני שבוע... יש לכם חדר לבד?לא
אתם חושבים שאתם חברים טובים?כן אני עוזרת לאנשים וכאלה... אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? לא.. יש לי ילדה מכיתה שממש נידבקת אליי.. מה כדיי לעשות? פנה לASK PHOEBE איך אתם מציעים חברות/יציאה למישהו\מישהי? אני גרועה בזה... אתם אוהבים מסיבות? תלוי... אוהבים את יום שישי?יאפ
אוהבים את המורה? אני כבר לא בבית ספר... את בית ספר? כנ"ל את הדודות? אממ... מה אתם רוצים ליהיות שתיהיו גדולים??לא יודעת אתם לומדים ערבית?לא יש לכם מורה מאפנה?היו לי כאלו גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע?כנ"ל

axnholic

New member
../images/Emo27.gif

ציטוט: "11. כתבת אי פעם שיר? כתבתי כמה אפילו יש לי באתר... 12. פורסם/למגירה? פורסם באתר..."

darklighter

New member
אההההה...טוב../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

תלך לאתר www.lyricsdot.ru (אל תדאג זה באנגלית) ותעשה חיפוש בקטגוריית BAND ל Darklighter

darklighter

New member
בבקשה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

www.lyricsdot.ru (זה באנגלית) תעשה שם חיפוש בקטגוריית BAND לDarklighter

למעלה