darklighter
New member
עונה להמשך../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif
שאלון בנושא אוכל: צ'יפס עם קטשופ או בלי? עם פיצה עם תוספות או בלי? {פרטו איזה}עם!!! בולגרית ועגבניות זה שולת!!! צ'יפס אמריקאי {כמו בבורג'ראנץ',מסולסל} או צ'יפס רגיל{שמנצ'יק כזה..}?רגיל... זה או זה: בננה או תפוז? שניהם.... קוסקוס או תפוחי-אדמה?קוסקוס מקרוני או ספגטי?ספגטי לזניה או קנלוני?לזניה אוכל סיני או מסעדה איטלקית? בחירה קשה מדי... פיצה או המבורגר?פיצה קולה או פאנטה?קולה מילקשייק עם חלב או קוקטייל עם אלכוהול?מילקשייק פסיפלורה או אבוקדו?פסיפלורה חסה או עגבנייה?עגבנייה בצל או שום?
שאלות פתוחות: מה המאכל האהוב עליכם?אין לי כוח לענות לפתוחות.... מה השתייה האהובה עליכם? מה אכלתם היום? מה שתיתם היום? אכלתם היום מרק? אכלתם פירות היום? מה בחיים לא תכניסו לפה? מה אתה אוכל בבוקר? מה אתה אוכל בצהריים? מה אתה אוכל בערב? מה אתה אוכל בין הארוחות? ורק אם יש לך טעם של עוד: עבר: שם המורה בכיתה א': אורה... הזיכרון הראשון שלך: לא זוכרת.... האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: קצת... האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא... המקצוע הראשון שנכשלת בו: גאוגרפיה... המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא זוכרת... האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): עברתי 4 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: סבירה השיר האחרון ששרת: נראה לי MY FUNNY VALENTINE הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא זוכרת הפעם האחרונה שבכית: שקון עזב
האדם האחרון שראית: אבא שלי הדבר האחרון שאמרת: ביי... הדבר האחרון שאכלת: פרוסה עם קוטג'... הדבר האחרון ששתית: נס קפה.. הדבר האחרון שקנית: מתנה לאחותי...חולצה.. השיר האחרון ששמעת: Children of Bodom- Mass Hypnosis הדיסק האחרון שקנית: לא זוכרת אבל מחכה לקנות את של בטי... הפעם האחרונה שעזרת לאמא: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: פפפפ... הווה: שיער נוכחי: תלתלים חום כהה בגדים נוכחיים: חולצה גזורה ומכנס טרנינג... תכשיטים נוכחיים: רק שעון... עצבנות נוכחית: מאוד עצבנית
התגעגעות נוכחית:רוברט
תמונת דסקטופ נוכחית: של מכושפות מפרק 722...רקע כזה... חבר\\ה?: יש אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: קונסי... האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כן האם אתה עייף? רעב? שניהם את מי אתה הכי רוצה לחבק?: רוברט
ממה הכי נמאס לך?: מהשאלון!!!! את מי היית רוצה להרוג? את מי שכתב את השאלון הזה!!! הכי פחות מהנה?: לענות על השאלון הזה.. עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: לוידעת איפה אתה הולך לגור?: לונדון הלוואי... כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודעת... באיזה סוג של מכונית תנהג?: לוידעת... איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מתה.... חושב הרבה על העתיד?: לא מפחד ממנו?: כן!!! וקצת בכללי: להקה אהובה: יש הרבה אבל בוא נגיד כרגע Pray for the soul of Betty
(כמובן גם גרין דיי, קווין וכו'... יש לי רשימה) ספר אהוב:לוידעת סופר(ים) אהוב(ים): לוידעת צבע אהוב: שחור וסגול פריט לבוש אהוב: חולצות שחורות וג'ינסים... איבר שהכי מושך אותך: *** סתם...עיניים או חזה של גבר (כשהוא חלק ושרירי) אתה שמח כש: אני אפגוש את קונסי או רוברט... אתה מרגיש בודד כש: עכשיו האם אתה חושב יותר מדי:כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: לונדון או ניו יורק אדם מפורסם שפגשת: יש כמה... האם יש לך אילושהם חרטות: לא בא לי לפרט פה... קפה אהוב: אמממ.... כל סוג... ריח אהוב: של קפה...212... מה מכעיס אותך: הרבה דברים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לא יודעת האדם שעושה לך הכי טוב: רוברט
סגנון מוזיקה אהוב: רוק ומטאל... חדר אהוב בבית:החדר עם המחשב מקום אהוב בעולם: לונדון, ני יורק, אירלנד... יש מלא מקצוע שנוא: גאוגרפיה מורה אהוב: כבר לא בביה"ס... אוהב את בצפר?:כנ"ל נרדם בשיעורים?: הייתי בעבר... מעשן?: לא
נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן אני מכורה!!!!!!!!!!!!!!!!!111111 לועס דברים? חחח רק אוכל... אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: לא שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן!! אוהב לצחצח שיניים?: המממ כן אכפת לך מאיכות הסביבה?: באופן גבולי קונה צרובים\\צורב?: מעדיפה לא לענות אוהב לנסוע או הולך ברגל?: תלוי חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: כן בתול?: חחח לא עונה על זה... נקשר לחפצים?: כן אוהב חולצות גזורות?: כן גופיות?: כן אוהב לטייל?: לא ממש אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: חח לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: חם לי... ילדותי?: לפעמים חולם בהקיץ?: לפעמים האם אתם אוהבים אותי? כן אבל אחרי השאלונים הרבה פחות...
שאלון בנושא אוכל: צ'יפס עם קטשופ או בלי? עם פיצה עם תוספות או בלי? {פרטו איזה}עם!!! בולגרית ועגבניות זה שולת!!! צ'יפס אמריקאי {כמו בבורג'ראנץ',מסולסל} או צ'יפס רגיל{שמנצ'יק כזה..}?רגיל... זה או זה: בננה או תפוז? שניהם.... קוסקוס או תפוחי-אדמה?קוסקוס מקרוני או ספגטי?ספגטי לזניה או קנלוני?לזניה אוכל סיני או מסעדה איטלקית? בחירה קשה מדי... פיצה או המבורגר?פיצה קולה או פאנטה?קולה מילקשייק עם חלב או קוקטייל עם אלכוהול?מילקשייק פסיפלורה או אבוקדו?פסיפלורה חסה או עגבנייה?עגבנייה בצל או שום?