../images/Emo41.gifGrounded For Chair: פרק 9../images/Emo41.gif
Grounded For Chair - ככה זה בכיסא First Season - עונה ראשונה Episode 9 - פרק 9 "Somethings Flying On My Chair!!!" - "משהו מרחף מעל הכיסא שלי!!!"
מספר הודעות
*לאחר פרק זה - יפתח נושא חדש שקשור לGFC. ליתר דיוק, הוא קשור לפרק 10. הוא יכלול פרומו ועוד משהו קטן... חפשו את זה - זה שווה! *שוב, בפעם השלישית, אני מזכיר ואומר: אם גם לכם יש מה להציע, גם אתם רוצים להיות עוזרים של GFC ואתם רוצים לקבל "משרה", או אולי אם חשבתם על רעיון מוצלח לGFC או שיש לכם תלונות או בקשות- שילחו אליי מסר!
On The Chair This Week - על הכיסא השבוע
והפעם זוהי --- darklighter (סאלי, אני חושב זהו שמה). הכרטיס האישי שלה אומר שהיא במערכת יחסים, חולה על קונסטנטין מרולס המתמודד של AMERICAN IDOL, המזל שלה הוא דגים ונרשמה לתפוז בפברואר של 2004 (זתומרת, היא פה כבר שנה ו-3 חודשים בערך). חוץ מזה, היא אוהבת לראות "תשוקות", "מכושפות", טלוויזיה בריטית, "עקרות בית נואשות", "חברים" (ו"ג'ואי"?), "ג'אג" והיא אוהבת לשמוע גרין דיי, קווין ונירוונה.
Pardon My Past - סילחו לעברי
(אתם יכולים לקרוא לזה גם - הכל חוזר עליך ולשלשת בידיך!) וובכן, לצערי הרב, מאז שאני התחלתי להנחות את GFC - לא השתתפת ולא שאלת! ולכן נאלצתי להוציא מהפרק האחרון של שחר... תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאת דומה ל: מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? טוב אני לא רוצה לייגע אותך יותר מדי אז שאלה אחרונה: את אוהבת אותי?
Weirdo Johnny - ג'וני המוזר
את יפה? את יודעת לצייר פרח? את יודעת להכניס את בוהן הרגל לפה? את עושה פיפי עם המכנסיים לגמרי למטה? את לא רוצה לענות על השאלות האלה? אם הייתה ניתנת לך האפשרות לא לענות על השאלות, לא היית עונה עליהן? חבל, כי לא ניתנת לך האפשרות. מה יש לך להגיב על זה? העדפת את GFC בסיגנון של שחר, או שאת מעדיפה את זה בסיגנוני? ברגע הראשון שקראת את ראשי התיבות GFC הבנת למה הכוונה? GFC שולט?
Your Turn! תורכם!
My Work Here Is Done. Now Your Work starts. Ask her questions, quick! אה... עבודתי כאן הסתיימה. עכשיו העבודה שלכם מתחילה. תשאלו אותה שאלות, בזריזות!
אל תשכחו להיכנס גם להודעה על פרק 10! עד לשבוע הבא, שיהיה לכם אחלה זמן - כי ככה זה בכיסא...
Grounded For Chair - ככה זה בכיסא First Season - עונה ראשונה Episode 9 - פרק 9 "Somethings Flying On My Chair!!!" - "משהו מרחף מעל הכיסא שלי!!!"