Grounded For Chair: פרק 9

TheCharm

New member
../images/Emo41.gifGrounded For Chair: פרק 9../images/Emo41.gif

Grounded For Chair - ככה זה בכיסא First Season - עונה ראשונה Episode 9 - פרק 9 "Somethings Flying On My Chair!!!" - "משהו מרחף מעל הכיסא שלי!!!"
מספר הודעות
*לאחר פרק זה - יפתח נושא חדש שקשור לGFC. ליתר דיוק, הוא קשור לפרק 10. הוא יכלול פרומו ועוד משהו קטן... חפשו את זה - זה שווה! *שוב, בפעם השלישית, אני מזכיר ואומר: אם גם לכם יש מה להציע, גם אתם רוצים להיות עוזרים של GFC ואתם רוצים לקבל "משרה", או אולי אם חשבתם על רעיון מוצלח לGFC או שיש לכם תלונות או בקשות- שילחו אליי מסר!
On The Chair This Week - על הכיסא השבוע
והפעם זוהי --- darklighter (סאלי, אני חושב זהו שמה). הכרטיס האישי שלה אומר שהיא במערכת יחסים, חולה על קונסטנטין מרולס המתמודד של AMERICAN IDOL, המזל שלה הוא דגים ונרשמה לתפוז בפברואר של 2004 (זתומרת, היא פה כבר שנה ו-3 חודשים בערך). חוץ מזה, היא אוהבת לראות "תשוקות", "מכושפות", טלוויזיה בריטית, "עקרות בית נואשות", "חברים" (ו"ג'ואי"?), "ג'אג" והיא אוהבת לשמוע גרין דיי, קווין ונירוונה.
Pardon My Past - סילחו לעברי
(אתם יכולים לקרוא לזה גם - הכל חוזר עליך ולשלשת בידיך!) וובכן, לצערי הרב, מאז שאני התחלתי להנחות את GFC - לא השתתפת ולא שאלת! ולכן נאלצתי להוציא מהפרק האחרון של שחר... תכונות טובות שלך: תכונות רעות שלך: אמרו לך פעם שאת דומה ל: מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר? מה מפחיד אותך? מה מרתק אותך? מה מעציב אותך? מה משמח אותך? מה המוטו שלך בחיים? אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? מעשה נועז שעשית? מעשה טפשי שעשית? סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: האם היית בחו"ל, ואיפה? איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: מה סקסי בעיניך? מה רומנטי בעיניך? אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? מה היא המילה האהובה עליך? מה היא המילה השנואה עליך? טוב אני לא רוצה לייגע אותך יותר מדי אז שאלה אחרונה: את אוהבת אותי?
Weirdo Johnny - ג'וני המוזר
את יפה? את יודעת לצייר פרח? את יודעת להכניס את בוהן הרגל לפה? את עושה פיפי עם המכנסיים לגמרי למטה? את לא רוצה לענות על השאלות האלה? אם הייתה ניתנת לך האפשרות לא לענות על השאלות, לא היית עונה עליהן? חבל, כי לא ניתנת לך האפשרות. מה יש לך להגיב על זה? העדפת את GFC בסיגנון של שחר, או שאת מעדיפה את זה בסיגנוני? ברגע הראשון שקראת את ראשי התיבות GFC הבנת למה הכוונה? GFC שולט?
Your Turn! תורכם!
My Work Here Is Done. Now Your Work starts. Ask her questions, quick! אה... עבודתי כאן הסתיימה. עכשיו העבודה שלכם מתחילה. תשאלו אותה שאלות, בזריזות!
אל תשכחו להיכנס גם להודעה על פרק 10! עד לשבוע הבא, שיהיה לכם אחלה זמן - כי ככה זה בכיסא...

g0tenx

New member
ראשון../images/Emo86.gif

מה נשמע? חבר יש? בת כמה את? תלית דגלים ביום העצמאות? עשית על האש? את אוהבת כדורגל? כדורסל? אין יותר...

darklighter

New member
עונהנהנהנה../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מה נשמע? בסדר, מה איתך? חבר יש? כן אבל לא נפגשנו...(רוברט
) בת כמה את?22 תלית דגלים ביום העצמאות? לא ההורים שלי כן עשית על האש? כנ"ל את אוהבת כדורגל?לא כדורסל?לא

דידס!!!!! |קיי|

נכון שאת אוהבת אותי? חולה עלייך בובה
נכון שאיתן מעצבן? נכון שלג'וני (זה ששואל את השאלות מעליי - לא אדיר) יש שאלות מוזרות? ועוד: קיי 1 או קיי 3? טאבי או אנדורה? לילי או קלודיה? בחרי אחד מהבנים של כז"ב זהו שיהיה לך יום נעים

darklighter

New member
קיי../images/Emo99.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

נכון שאת אוהבת אותי? מאוד
נכון שאיתן מעצבן?כן... נכון שלג'וני (זה ששואל את השאלות מעליי - לא אדיר) יש שאלות מוזרות?בהחלט!!! ועוד: קיי 1 או קיי 3?קיי1!!! טאבי או אנדורה? אל תאלצי אותי לבחור... לילי או קלודיה?לילי.. בחרי אחד מהבנים של כז"ב -אמממ בראד

RoRiL

New member
קוראים לה עדי- ריספקט!../images/Emo77.gif

מה נישמע עדי? אוהבת תפורום? למה אף פעם לא השתתפת?
מה הפורום האהוב עלייך?

darklighter

New member
נכון וסאלי זה השם השני...../images/Emo115.gif

סאלי זה על שם השיר Truck Stop Sally של Pray for the soul of betty! מה נישמע עדי? טוב תודה מה איתך? אוהבת תפורום?מאוד
למה אף פעם לא השתתפת?השתתפתי ועוד איך!!! רק ביומיים האחרונים לא הייתי פה... אבל שמחה ששמתם לב
מה הפורום האהוב עלייך? הפורום הזה... וגם תשוקות

darklighter

New member
עונה....../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

תכונות טובות שלך: המממ...חברותית...לוידעת מה עוד... תכונות רעות שלך: רעה. אמרו לך פעם שאת דומה ל: אף אחד... מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון מה הדבר האחרון שאת עושה לפני השינה? מצחצחת שיניים ומכוונת שעון מעורר... מה הדבר הראשון שחשבת עליו הבוקר? קונסי
מי הבן אדם הראשון שראית הבוקר?אבא שלי... מה מפחיד אותך? חרקים מה מרתק אותך? כל מיני דברים שקשורים בעל טבעי ומוות. מה מעציב אותך? פרידות, מווות של אנשים חשובים, שואה
מה משמח אותך? אם יגידו שתהיה עונה 8 למכושפות (עוד יומיים!!) מה המוטו שלך בחיים? חיה ותן לחיות...פחחח.... אם היית זוכה במליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה? טסה לחו"ל... מעשה נועז שעשית? המממ לא זוכרת... מעשה טפשי שעשית? הלכתי בפורים עם חצאית בלי גרביונים וקפאה לי הצורה... סוד אפל, סטייה או הרגל משעשע שיש לך: המממ...אין כזה... האם היית בחו"ל, ואיפה? טורקיה ובולגריה איפה היית רוצה לגור בחו"ל אם יכולת? ניו יורק או לונדון... או אירלנד... מה יש לך מתחת למיטה? נעליים... האיבר הכי סקסי בעיניך הוא: עיניים... מה סקסי בעיניך? קונסי!!!!!!!!!
מה רומנטי בעיניך? שקיעה... אם היית יכול לחזור לעבר, לאיזו תקופה היית חוזר ולמה? שנות ה-70 נראה לי הכי מגניב שם. אם יכולת לפגוש דמות מהעבר, מי זה היה? קורט קוביין או פרדי מרקיורי.. איזה עוד כישרון היית מוסיף לעצמך? כוחות על... מה היא המילה האהובה עליך? CRAP מה היא המילה השנואה עליך? נחת... טוב אני לא רוצה לייגע אותך יותר מדי אז שאלה אחרונה: את אוהבת אותי? כןןןןןןן
Weirdo Johnny - ג'וני המוזר את יפה? תלוי בעיני המתבונן... את יודעת לצייר פרח?כן... את יודעת להכניס את בוהן הרגל לפה?EWWW לא!!! את עושה פיפי עם המכנסיים לגמרי למטה?כן..חחח את לא רוצה לענות על השאלות האלה?לא6!!! אם הייתה ניתנת לך האפשרות לא לענות על השאלות, לא היית עונה עליהן?לא הייתי עונה... חבל, כי לא ניתנת לך האפשרות. מה יש לך להגיב על זה? ווטאבר... העדפת את GFC בסיגנון של שחר, או שאת מעדיפה את זה בסיגנוני?בסגנון שלך... ברגע הראשון שקראת את ראשי התיבות GFC הבנת למה הכוונה?כן!!!! GFC שולט?כן!!!

axnholic

New member
*זריז*

בגלל שאין לי זמן [מחר מתכונת], וגם בגלל שהשאלונים שלי גרועים, הנה כמה שאלונים מפורום "סקרים ושאלונים": שאלון כסף: אוהבים כסף? לחסוך או לבזבז? מחזירים בקבוקים בשביל הפיקדון? אם לא,אם היו מעלים את סכום הפיקדון...הייתם מחזירים בקבוקים? ממחזרים? אם כן,מה? אם לא,למה? על מה אתם מבזבזים את רוב כספכם? קונים דיסקים אורגינלים? בהנחה שכן,של מי? הולכים להופעות? זורקים זבל על המדרכה גם אם יש שם פח? עוזרים להורים בקניות? נגן mp3 או דיסקמן? איך נראה העולם האולטימטיבי? טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? טכנולוגיה מתקדמת או נוסטלגיה? כחול או ורוד? תקשורת או הנדסת תוכנה? כמה יוצר חשבון הסלולארי שלכם בחודש בממוצע? מאיזה סכום והלאה לא תסכימו לקנות בגד? אתם מתים מרעב באמצע ביולי בקניון,כמה תעלה הארוחה שלכם? א.נקנה גלידה או משהו..גג 15 ₪ ב.נקנה צ'יפס במק...אולי גם שתיה...גג20 ומשו ₪ ג.נקנה ארוחה פשוטה גג 32 ₪ ד.נפשוט על מסעדת דה-לוקס עם כל החברים,חשבון של מעל 40 ₪ מקבלים דמי כיס? יש רישיון? ועבודה? |דו-שיח|סקרים קצרים או ארוכים? איך הסקר?(למי ששואל-כן,פידבק חיובי יעשה לי את היום) שאלון בנושא בגדים: מה את הכי אוהבת ללבוש? (השאלה הרגילה..) איזה חנות את הכי הכי אוהבת? את קונה שם הכי הרבה? ישנה עם...? איך את מתלבשת? ספורטיבי, אלגנטי... מקפידה על הלבוש שלך? איזה סוג נעליים את הכי אוהבת? והכי שונאת? אוהבת מכנסי דייגים? אוהבת שמלות וחצאיות? מסתובבת בבית עם תחתונים וגופייה? רוצה להיות דוגמנית? שונאת נעלי עקב? איזה בגד את הכי שונאת? כמה זוגות נעליים יש לך בארון? שאלות סתומות? שאלון בנושא טלנובלות: *ראיתם "אהבה מעבר לפינה"? *מה יותר שווה- "טלנובלה בע"מ" או "השיר שלנו"?? *אני בעיקרון לא סובלת טלנובלות.. מה איתכם? *מה אתם מעדיפים: סדרות אקשן או טלנובלות למיניהן? *הערצתם נואשות שחקן? *אם כן, הוא השתתף בטלנובלה? *ניפשתם עם מישהו שהשתתף בטלנובלה כלשהיא? עם מי?? טלנובלות: עוזר לאנושות? טלנובלות: פוגם נחרצות במוכות תמימים של ילדים בני 15? טלנובלות לדעתכם זה דבר שנועד ביביל להעלות את הרייטנג של ערוץ מסויים? הייתם רוצים ליהות שחקנים בטלנובלה? יש לכם קרוב משפחה שמפיק משהו כזה? ושאלה אחרונה לסיום... לא כל כך קשורה.. השלונים שלי חמודים??:) שאלון בנושא מוזיקה: מי הלהקה האהובה עליך? מי הזמר האהוב עליך? מי הזמרת האהובה עליך? מה סוג המוזיקה האהוב עליך? מה השיר האהוב עליך [רק אחד ]? מה הדיסק האהוב עליך? מה הקליפ האהוב עליך? איזה שיר גורם לך לצחוק? איזה שיר גורם לך לבכות? איזה שיר גורם לך להתגעגע? איזה אומן הוא נזק מוזיקאלי מבחינתך? מי הנגן האהוב עליך? על מה הוא מנגן? מנגן/ת על כלי כלשהו? רוצה לנגן על כלי כלשהו? אם כן למה את/ה לא מנגן/ת עליו? איזה שיר אסור להשמיע לדעתך? איזה קליפ אסור לשדר? כמה ים יש בשאלון הזה? איזה שיר אתם שומעים כרגע? מה השיר שתשמעו אחר כך? נכון שהשאלות שלי דפוקות? סתם שאלון: 1. האם את יודעת לצייר כיבשה? 2. מהו נושא השיחה השנוא עליך? 3. תארי איך נראות כפות הידיים שלך בכמה שיותר פירוט.: 4. איזו סוג מוזיקה היא החביבה עליך? 5. האם את מכירה מישהו/י בשם "דניאל"? 6. אם כן, ספרי לי מעט עליו. 7. יש לך חתול? 8. מה צבעו? 9. מהם הנטיות המניות שלך? 10. האם את נהנת מהארוחות המשפחתיות? 11. כתבת אי פעם שיר? 12. פורסם/למגירה? 13. את אוהבת את הצחוק שלך? 14. הרית איי פעם/חשבת שהרית? 15. האם היית רואה עצמך כמישהי בעל סיפור חיים המעניין מספיק בכדי שייכתב עליך ספר? 16. האם את אנשה הרואה עצמה כמישהי הטובה במערכות יחסים אורוכת טווח? 18. במידה ויש לך אחים, האם אתם נוטים להרביץ זה לזה לזו הרבה? 19. את נוטה לראות הרבה טלוויזיה/לבלות מעל שעתיים שעות ביום במחשב? 20. מהי החוויה הכי מבגרת שאי פעם חווית? 21. מהי דעתך על הצבע כתום? 22. במידה ומשעמם לך להחריד, מה תעדיפי לעשות בכדי להפיג את שעמומך? 23. את מדברת הרבה בטלפון? 24. האם רוב חברייך מרוכזים בעירך או בערים הסמוכות לה, או שמא הם פזורים ברחבי ארץ הקודש ישראל? 25. הייתה לך מערכת יחסים (אפלטונית או לא) עם מישהו/י מחו"ל? 26. האם רוב חברייך נמצאים במעגל חברים אחד, או שאת אוספת אותם מהרבה חבורות ("קליקות"- משהו), ובונה לך חבורה משלך? 27. האם את חייה את חייך בחיפוש אחרי אהבת אמת? 28. האם את מאמינה באהבת אמת? 29. מהי האמונה החזקה ביותר שלך? 30. אם יש לך נכות פיזית כלשהי? (מחלה/נכות?) 31. מה תרצי להיות כשתיהי גדולה? 32. האם את צלמת חובבת? 33. האם את נמשכת לאנשים שיש בהם מוזריות? 34. מהי המחווה -() היפה והאדיבה ביותר שקיבלת? 35. בוכה בשירים? עוד סתם שאלון: אוהבים את החדר שלכם? אוהבים את ההורים? מתי בפעם האחרונה בכיתם? מתי בפעם האחרונה יצאתם לטיול מישפחתי? את מי אתם הכי שונאים? והכי הכי אוהבים? חבר\ה יש? אתם מאוהבים במישו? רמקול ומצלמת אינטרנט יש? קראתם את סידרת הספרים סודות נעורים? (אגב.. סידרה מהממת של חני נחמיאס..) הארי פוטר... מחכים לשישי? אתם כותבים בעט או עיפרון? התקופה המאושרת בחיכים: יסודי,חטיבה או תיכון? מתי הייתם חולים בפעם האחרונה? יש לכם חדר לבד? אתם חושבים שאתם חברים טובים? אתם חושבים שאתם מציקנים ונידבקים? יש לי ילדה מכיתה שממש נידבקת אליי.. מה כדיי לעשות? איך אתם מציאים חברות/יציאה למישהו\מישהי? אתם אוהבים מסיבות? אוהבים את יום שישי? אוהבים את המורה? את בית ספר? את הדודות? מה אתם רוצים ליהיות שתיהיו גדולים?? אתם לומדים ערבית? יש לכם מורה מאפנה? גם לכם יש מורה שמתלבשת מזעזע? יש המשך

axnholic

New member
המשך

שאלון בנושא אוכל: צ'יפס עם קטשופ או בלי? פיצה עם תוספות או בלי? {פרטו איזה} צ'יפס אמריקאי {כמו בבורג'ראנץ',מסולסל} או צ'יפס רגיל{שמנצ'יק כזה..}? זה או זה: בננה או תפוז? קוסקוס או תפוחי-אדמה? מקרוני או ספגטי? לזניה או קנלוני? אוכל סיני או מסעדה איטלקית? פיצה או המבורגר? קולה או פאנטה? מילקשייק עם חלב או קוקטייל עם אלכוהול? פסיפלורה או אבוקדו? חסה או עגבנייה? בצל או שום? שאלות פתוחות: מה המאכל האהוב עליכם? מה השתייה האהובה עליכם? מה אכלתם היום? מה שתיתם היום? אכלתם היום מרק? אכלתם פירות היום? מה בחיים לא תכניסו לפה? מה אתה אוכל בבוקר? מה אתה אוכל בצהריים? מה אתה אוכל בערב? מה אתה אוכל בין הארוחות? ורק אם יש לך טעם של עוד: עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?: האם אתם אוהבים אותי? העתק-הדבק
מצטער על ה-100 שאלות שחוזרות על עצמן. את לא חייבת לענות על הכל.

בהצלחה במתכונת! |קיי|

במה? ושאלה שאפחד לא צריך לענות עליה: למה לעזאזל אין לנו מתכונות? למה קוראים לזה רק "מבחנים"? למה השנה מעוברת?
עזבו... יש לי בגרות מחר.... שחר בהצלחה :) ובהצלחה לכל מי שיש לו בחינה

darklighter

New member
../images/Emo50.gifבבגרות../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif

לך ולכל השאר!!!

darklighter

New member
../images/Emo50.gifבמתכונת../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כואב לי הגב והידיים מהשאלון שלך

darklighter

New member
../images/Emo49.gifבובה../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם בטסט כשתעשי אותו...

למעלה