"Good Friday" - סיכום השבוע

AeroTom

New member
../images/Emo41.gif "Good Friday" - סיכום השבוע

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: שיר השבוע של משפחת הקרואוז: ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: וכל תוספת אחרת שבא לכם להוסיף: כתבו, הרחיבו ונמקו כמה שיותר...

Aeroguy

New member
טוף

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: Shake Your Moneymaker. מאוד נהניתי מהאלבום הראשון השבוע. שיר השבוע של משפחת הקרואוז: Seeing Things. פשוט שיר נפלא, מדי פעם אני "מגלה מחדש" כמה שהוא מיוחד. ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז: המממ.... שום דבר עולה לראש וכל תוספת אחרת שבא לכם להוסיף: אני נוסע השבוע לסידני לשבועיים, עוד איזה חודשיים אחרי הביקור שלי בארץ אני עובר לגור שם. מצד אחד מתרגש, מצד שני קצת עצוב לעזוב את מלבורן שאני כל כך אוהב...

SaintJohn

New member
Seeing Things תמיד היה מהאהובים עליי

יש המון שירים מיוחדים שאני מאוד אוהב באלבום הבכורה, ו-Seeing Things תמיד הצליח להתבלט מעליהם עבורי ולגרום לי לאהוב במיוחד את האלבום הזה. המון עוצמה, תענוג לשמוע.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

השיר האהוב עלי כיום מאלבום הבכורה (יחד עם Stare It Cold כנראה). זה גם שיר שבלייב נהיה עוד יותר עוצמתי עם החוזק בקול של כריס כיום והתפרצות העוצמה והרגש בו. זה גם אחד מהשירים כיום שהכי הייתי רוצה לקבל בלייב. לצערי הוא לא היה בלונדון אז. מקווה לחוות אותו ככה בעתיד (הקרוב?
).

AeroTom

New member
ושלי של השבוע שעבר

אלבום השבוע של משפחת הקרואוז: Southern Harmony. היה לי ממש חשק לשמוע את Bad Luck Blue Eyes (כמו הרבה בתקופות האחרונות) ונשארתי כבר עד MMS כולל. שיר השבוע של משפחת הקרואוז: Forever Young מתוך ה-DVD של BOAF. אני כ"כ אוהב את הביצוע הזה. ציטוט השבוע של משפחת הקרואוז:
"I don't trust no one who don't Take their own advice"​
יש בשיר הזה המון משפטים שאני הרבה יותר מחובר אליהם (וממש יוצאים ממני ואני מבין אותם, בשנה וחצי האחרונה), אבל הפעם בחרתי את המשפט הזה שאני מאוד אוהב מהסוף של השיר. וכל תוספת אחרת שבא לכם להוסיף: יש איזו בעיה עם הדואר שדי מעצבנת אותי. 2 המשלוחים של ה-IL עדיין לא הגיעו, עוד 2 דברים שמזמן קניתי באי ביי...משהו לא בסדר בדואר פה. אני מנסה לברר עניינים. מעצבנים אותי. הרבה כסף. חוץ מזה הפקתי הנאה גדולה לצפות בהופעת 30 השנה של שנה שעברה של טום פטי ושוברי הלבבות מהמארז DVD של Runnin' Down a Dream. אחלה הופעה של חזרה הביתה לגיינסוויל, פלורידה. מה גם שהגיעו חדשות שטום חזר ללהקתו Mudcrutch והם הקליטו אלבום תוך שבועיים, בהקלטת לייב בסטודיו, כמו שצריך. זה בטח ייצא מגניב.

בָלבָל

New member
הבעיה בדואר היא בגלל החגים

אנשים שולחים המון מתנות לכולם... מקוה שהכל יגיע תוך כמה ימים

AeroTom

New member
הייתה בעיה עם דבר אחד רק

הכל הגיע, חוץ מ-2 דברים. קיבלתי פתק לשניהם, הראשון יחד עם שלושה אחרים שכן הגיעו והוא לא, אז מנסים לבדוק לי את זה. השני הגיע היום אז זה בטח יהיה אצלי מחר או מחרתיים. חבילה אחת (של תקליט די נדיר שחיכיתי לו) הייתי צריך ללכת לדואר שליחים ר"ג אחרי העבודה לאסוף אותו, כי הגנובים לא שלחו לי אותו משום מה, וזה היה משלוח EMS (וישב אצלהם קרוב לחודש!).

למעלה