GlamNation Tour - NY
AdamLambert

Pooola

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך הוא אמר משהו כמו 'מי בולז יז הורט' ואז הרקדן (לא יודעת מה השם שלו) עושה כזה פרצוף המום ואז"נונונונו! לא מדברים ככה מול הילדים!" כפרעליייייו אדם! וממתי כואב שם בגלל ריקוד? כואב לו בגלל... בגלל טומי!

Pooola

New member
חחחחחחחחחחח אופס לי ולאנגלית שלי

הוא אמר שהן נפלו XDD טוב אני עדיין מאשימה את טומי.

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא לגמרייייי לא קולט מה משהו כזה עושים למעריצים בקהל חחחחחחחחחחח ואיזה חמודים כל הלהקה והרקדנים מתעלפים מצחוק חחחחחחחחח איי לאב יו .

nini18

New member
מתה מתה מתה מתה מתה מתה מתה פשוטטטטטטטטטטט

מתה מטורפת שרופה עליווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אין אין כבר דרכים אחרות להגיד את זה אלוהים רוצה לאכול אותו פשוט לנשוך אותו מה שצגידו אני מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

mayarel

New member
ציוץ חמוד מג'ים ../images/Emo6.gif

jambajim My Adam interview is superfun & a lil raunchy. (Whoops) Meanwhile, @EWMichaelSlezak's is VERY informative. Lots to look forward to, friends!

mayarel

New member
../images/Emo41.gif נפלה לו סיכה חחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדד

http://www.youtube.com/watch?v=_IZ4tv-Ds54 ומה קרה מונטי ??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח??? נמאס לך מהבגדים של המופע???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
../images/Emo41.gif OMFG FEVER OMFFG

http://www.youtube.com/watch?v=XBdGR8I8fGE מהמממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

mayarel

New member
../images/Emo240.gif|חם|לפההההההההההההההההההההההה|

http://www.youtube.com/watch?v=mArT7lcG-pM אוי איזה נשיקות חמודותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
|חם לייייייייי| ואיך טומי עושה כאילו הוא בא לנשוך אותו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ר ו ח ל י

New member
וואייי די כבר זה לא חוקיייי ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif

אני לא עומדת בזה יותר הם יותר מדי מתוקים!!!!! ושיגידו כבר שהם זוג, איזה מעצבנים!

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחחחחח זההההה כזהההההההה מתוקק

חחחחחחחחחחחחחח הם כאלה חמודיייייייייםםםםםםםם והפרצופיייייםםםםםםםם של טומיייייייייי

XoLilMissLolaoX

New member
עאעאעעאאעעאעא פאאאאקקקקק מה הם עושים לי

זה לא בריא אבל אני לא מסוגלת שלא לראות!!!!!!!! חם לי בטרוף וגם ככה חם!!!!
על הבמה!!!!!!!

../images/Emo178.gif omg im freeking here

what is going on??????aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa they are teasing us big time
i cant breath....im caling 911

mayarel

New member
אני כבר התחלתי לברר על מחלקות ../images/Emo193.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מהממים הםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

nini18

New member
איזה מחלקות יוכלו להחזיק אותנו חחחחחחחחחחחח

גם אני חשבתי על זה אבל אף אחד כבר לא יעזור לנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
אם זה ימשיך ככה זה באמת אבוד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה