GlamNation Tour - NY
AdamLambert

nini18

New member
../images/Emo41.gifGlamNation Tour - NY../images/Emo41.gif AdamLambert

הופעה מס' 2
מקווה שתהייה מדהימה כמו הקודמתתתתתתת

nini18

New member
../images/Emo235.gif ציוץ מ RAC

Adam Lambert stopped by the office today! Thanks @AdamLambert for the autograph! Glam Nation NYC again tonight! יפיוףףףףףףףףףףףףףףףף

mokasosex

New member
חחחחח ופוףףףף אין גלח

ענבר תשן טוב יותר הלילה חחחחחחחחחחחחחחח
יפיוףףףףף

nini18

New member
אוקי אז מסתבר שבזמן פיבר אדם אכל את טומי

הוא נישק אותו 5 פעמים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וטומי נשך אותו או משהו אין לי מושג מחכה לוידאו חחחחחחחחחחחחח אבל צריכה ללכת לעבודההההההההההההההההההה

nini18

New member
עכשיו הבנתי למה זה נראה שונה חחחחחחחחחחחח

סוף סוף כי הנשיקה ברוורס חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
אני פהההההההההההה איזה עינוי היה היום בעבודה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הייתי מתה כבר לראות את זה אוי הם פשוטטטטטטטטטטטטטטטטטט הורסיםםםםםםםםםםםםם לי את הבריאותתתתתתתתתתתתתתת בעיקר אדם אני פשוט מטורפתתתתתתתתתתתתתתתתתת עליוווווווווווווווווווווווווווו

nini18

New member
וב WWFM מסתבר שאדם שר

Adam singing:" And thanks for lovin' me, cause Tommy's doin' it perfectly OMGGGGGGGGGGGGGGGGG טוב לא יודעת אם זה אמיתי או לא אבל אם כן OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGG מאיההההההההההההההה תדאגי שיהיו פה כל הוידאויים האפשריםםםםםםםםםםםםםםם כשאני חוזרת פליזזזזזזזזזזזזזזזזזז

nini18

New member
טוב ז שקרררררררר כיהרגע הוא שר את WWFM

חחחח באסהההההההה חחחחחחחחחחחח

nini18

New member
ציוץ מניל האח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Boys in the front row: don't worry, he sees you

nini18

New member
אילו הבחורים החמודים שניל דיבר עליהם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה מה שאדם כנראה עשה להם slytherins OMFGGGG HE WAS EYEFUCKING THE BOYS IN THR FRPMT AND STUCK HIS COCK IN THEIR FACE I WAS RIGHT BEHIND THEM אדם אני מצטערת אבל הם מזה מכוערים פליז NOTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Pooola

New member
בחושך כולם יפים

ואני מתחילה לחשוד שאדם לוקח סמים קלים לפני ההופעות D: אז כשיש חושך ואתה מסטול, כווווווווווולם באמת יפים. D:

mayarel

New member
גם אני הייתי חותמת על זה חחחחחחחחחחחחחחח

ולגמרי מאשרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ToxicLED: After dance with Brooke "Ouch. I think my balls dropped" lol forever חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה