GlamNation Tour - Columbus, OH

nini18

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה חמודדדדדדדדדדדדד

מונטי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשה לאדם התקף לב קטן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל לא נורא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mayarel

New member
טומי ומונטי כל כך חמודים פה חחחחחחחחחחחחחחחחח

מונטי היה אחרי טיסה מלראות את המשפחה ושינה רק של שעתיים אז הוא פיתח הפרעת קשב וריכוז.. שיחד עם ההפרעה הטבעית של טומי זה פשוט מעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי איזה חמווודיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nini18

New member
כן הם מעולים חחחחחח מזכיר קצת את

ההופעה הראשונה של אדם בערב השנה החדשה חחחחחח שהם כל הזמן נכנסו בו ואחד בשני חחחחחחחחחחח

sivan1996

New member
שיו אני מאוהבת בשיר הזה!!!!!!!!!!1

ובלבוש שלהם!!! ובאדם!!! ובטומי!!! 3> 3>

nini18

New member
כמה תמונות משגעותתתתתתתתת ../images/Emo99.gif

אוי התמונה הזו עלפתתתתתתתתתתתתת

nini18

New member
../images/Emo41.gifSFW ח OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

אוי סוף סוף הוא חזר לפעולהההההההההההההההההההההה יאיייייייייייייייייי
חחחחחחחחחחחחחח ואדם קצת החליף את טומי במונטי חחחחחחחחחחחחח האמת קצת מוזר לראות אותם מתחככים אחד בשני אבל למי אכפת אני מתה על מונטי ואיזו הופעה מעולההההההההההההההההההההההה
מתה על השיר הזהההההההההההה http://www.youtube.com/watch?featur...fourbabies#p/a/u/1/x6DuRWjXKzk&v=x6DuRWjXKzk#

Pooola

New member
מוששששששששששללםם!!@#

אני פשוט מתה על השיר הזה! (אוהבת אותו הכי הרבה הכי פיק יו אפ, חח) ואיזה כיף לראות הופעה שהוא שר את זה בכזה כיף!! אהההההההההההההה פשוט מושלם. רואה שוב!!D:

mayarel

New member
מעניין אם הוא ישיר אי פעם את פיק יו אפ בלייב

גם אני מתה על השיר הזה

Pooola

New member
אני ממש מקווה שהוא ישיר את זה לייב! שיר מדהים

ומעניין איך הוא יעשה את החלק האחרון... לא יודעת מה איתו, אבל אני לא מצליחה לשיר את זה. נגמר לי האויר כבר ב"סיים אולד פייסס מייק מי שדר" D:

למעלה