GlamNation Tour -Atlantic City, NJ

nini18

New member
שם הוא יכול לנפנף כמה שהוא רוצה חחחחחחחחחחחחח

InbarKiii

New member
חחחחחחח הוא עושה מניפה לליטל חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

ואויייייייי הוארזה רזה רזה אין בטן בכלל מזההההההה

nini18

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןן איזה כיףףףףףףףףףףףףףף אני

מתה על הבטן הרזה שלווווווווווווווו

InbarKiii

New member
חחח אבל אני מפחדתתתתתת

אחרי הטור הוא יכול לעלות שוב בשנייה ואני לא רוצה שהוא יתחיל להתעצבן על עצמו:(

nini18

New member
אני אשמור עליו אל תדאגי חחחחחחחחחחחח

הוא האמת שרזה כי הוא מתאמן והוא לא כזה רזה לא כמו נגיד שהוא היה אחרי ה AMA שהמנוולים גרמו לו לא לאכול בגלל מה שהם עשו לו נשמה שלי . חרם לנצח עליהםםםםםםם |חומה|

InbarKiii

New member
הוא הכייי רזה שראינו אותו

והוא יורד רק בגלל המופעים..שהוא מזיע כל הזמן.. האימון של ה20 דקות האלה ממש לא יורידו לו כלום חחח

nini18

New member
מה פתאום מה קרה לך הוא ממש לא הכי רזה

ממה שראינו אותו ת לא זוכרת את התמונות המזעזעות שלו מהמסיבה של VEVO שם הוא היה רזה רזה רזה

InbarKiii

New member
זה סתם היה איפור נו חחח

עכשיו התמונות שלו עם החולצה הלבנה טוב שהידיים שלו מצומקותתתת וגם הפנים שלו רזו הכלהכלהכל

nini18

New member
מה פתאום הוא היה שם כל כך רזה שאני אפילו

הערתי על זה ואני אוהבת גברים רזיםםםםםםםם . אדם עכשיו נראה טוב הוא ממש חתיךךך אז תעזבי אותו בשקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

mokasosex

New member
חחחחח איזה אימונים בדיוק?

הבדיחות 20 דק' שלו? חחחחחחחחחח חמודי רואים שזו פעם ראשונה שלו עם מופעים ארוכים וספורט חחחח פשוש.

nini18

New member
../images/Emo69.gif ה20דקות זה לפני הופעה

אבל כל בוקר הוא רץ הרבה מדווחים שרואים אותו. ואתן לא זוכרות את הפאפרצי מסכן פעם יחידה שרחמתי עליו שצילמו אותו חחחחח באמצע הריצה פשוש יפה שלי אני חולה עליווווווווווווווווווווווווווווווו

mokasosex

New member
חחחחחחחחחח נו כןכןכן ראיתי

והייייייייתי בשוק שהוא רץ >< כאילללללו טוב שאנלאכולה עליו ועל כללל גופווווו המושלםםםםםםם
אבל הוא מהזה לא ספורטאי וגם שהוא הכיהכי רזה הוא לא אנורקס ולדעתי זה יפה...

mayarel

New member
../images/Emo41.gifSW מאוד עוצמתי

http://www.youtube.com/watch?v=0avkdbIWMSI יש בהתחלה את הסולו של הרקדנים. טיילור פשוט רוקד זוועת עולם. הוא כנראה בחור ממש ממש מקסים. אין לי שום הסבר אחר ללמה לכל הרוחות הוא גם איתם שם.

nini18

New member
אוי איזה מגניב מונטי מנגןןןןןןןןןןןןהפוךךךךךך

איזה תותח
וכן טיילור זוועת עולםםםםםםםםם בכלל גם סאשה לא רוקדת יפה ברוק מבוגרת לטעמי וכנל טראנס לא יודעת לא מצליחה להתחבר אליהם עדיין אבל כן טיילור הכי גרוע מכולם איפה הוא מצא אתו ואין מצב שהוא סטרייט כי אין מצב שהוא הגיע לגוב הזה לא דרך המיטה פשוט אין מצב.

mokasosex

New member
חח אני כל הזמן אומרת לענבר שהם ממש זקנים

אבל אני מתה על טראנס וסאשה הם מתוקים כאלההה

InbarKiii

New member
חחח רק ברוקק זקנה

סשה מותקקקקקק חחח וטארנס גם
לא נדבר על כישורי הריקוד חח למרות שאם כבר את סשה אני הכי אוהבת מביניהם ואחר כך טראנס ...

mokasosex

New member
רק ברוקק נראית זקנה ממש,

אבל גם ספנסר או טראנס או וואטר אבר היס ניימ מבוגר ממש .. למרות הכל אני הכי אוהבת את שניהםםםם (סאשה ווואט אבר היס ניים)

למעלה