GLAM NATION: Louisville, KY

heart1soul

New member
זה ממש מגניב!! אבל משום מה אני לא שומעת

דרך הקישור אבל וואו איזה יופי!!!!! והם היו צריכים לנגן גם את sure fire winners

mokasosex

New member
אוי טומי כלכך יפה פה ../images/Emo99.gif

והוא יכול להיות אבא כזה מתוק .. בגיל 13 הילד יהיה גבוה ממנו

mayarel

New member
אווווווווווווווווווווווווווווווווווו

ממש ממש ממש ממש ממש לא איכסססססס ממש ממש לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא http://jaynir.files.wordpress.com/2009/07/adam_lambert_drag_queen1.jpg http://s-ak.buzzfed.com/static/imag.../4/22/0/whos-that-lady-27314-1240375900-2.jpg http://www.corporatewhoracle.com/storage/adam-lambert-drag-queen.jpg ואחד הסרטים האהובים עלי http://www.youtube.com/watch?v=q_F2mFtRCXQ ובאופן כללי זה שואו עם המון כיף והמון צבעוניות והמון חופש רבים וטובים למדו מהם הרבה וזו אומנות נהדרת בעיני במיוחד כשזה עשוי טוב אין לי מושג למה אדם היה צריך לברוח מהן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל כנראה שלא היה לו כוח למעריצים..

AngelKrash

New member
אחד מהסרטים האהובים עליי.יש לי הרבה חברים

שעושים דראג ואני חושבת שזו צורה נפלאה לביטוי עצמי.ממש ממש לא איכס.

mayarel

New member
../images/Emo45.gif

ואיזה סרט מקסים. לא יודעת כמה פעמים ראיתי אותו.. עוד בקלנוע בגן העיר

mayarel

New member
גם מאוד אהבתי אבל מסיבות אחרות

מאוד אהבתי את הצילום , התלבושות, מתה על התקופה הזו ברוק. העלילה עם המישמש הזה של החיים של בואי, האזרח קיין ותמונתו של דוריאן גריי.. באמת סרט מוד חכם ומאוד עשוי טוב. את פרסילה אני יותר אוהבת בגלל הכיפיות שלו, העלילה הכל כך מרוממת, העולם ההפוך הזה בו סוף סוף ההומופובים הם החולייה החסרה של דרווין
אני חושבת שפרסיליה, קברט, וחמים וטעים הם הסרטים שראיתי מספר הפעמים הרב ביותר בחי.. עם תחרות קלה מהנסיכה הקסומה אבל הייתי אז צעירה יותר חחחחחחחחחח אה וגם מופע האימים של רוקי אבל הסוף תמיד מבאס לי את הצורה חחחחחחחחחחח מה איתך? אהבת אותו?

AngelKrash

New member
אהבתי זו לא מילה.

אני חולה על גלאם רוק והסרט הזה הוא התגשמות הפנטזיות שלי בהקשר הזה. אבל כן, אין ספק שכל הרמיזות לבואי/ג'אגר/איגי פופ היו הזויות משהו. הסרט עשוי מאוד טוב (למרות שהוא גורם לשנות השמונים להראות אפורות ודהויות, והן לא). בכלל, אני מחבבת את טוד היינס. אני חושבת שהרגע הכי מרגש עבורי בפרסילה היה כשהילד מקבל את אבא שלו בלי שאלות.הוא יכול ללמד כמה מבוגרים כמה דברים. אוי, הנסיכה הקסומה-סרט שמצליח להיות רומנטי אבל סרקסטי בו זמנית. כן,כן,כן-לכל הסרטים שציינת כשאני מאוד אוהבת גם את שדרות סאנסט הוא פשוט כ"כ קאמפי (יש לי חיבה לסרט שמתחיל עם voice over של דמות שמתה).יצא לך לראות אותו?

mayarel

New member
לא בטוחה שראיתי

וגם אם כן כנראה שלא ממש שמתי לב אל הסרט. אז אני אצפה בו שוב. תודה על ההמלצה!

mayarel

New member
מעולה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה שאני חולה על התחת שלו למעשה על כל חלק

שלו(תיקון)
ממש אבל ממש לא אהבתי את התקופה של התמונות שהוא היה מחופש לדראג קווין הוא כל כך יפה כמו שהוא שחבל לכסות את הכל עם על כך הרבה צבע ולהראות נשי...אישית אני לא אוהבת את זה ומעולם לא אהבתי...

mokasosex

New member
עכששששיו רשמית הוא הדבר הכי מתוק על פני כדוהא

והכייייייי יפההההה והכי הכי הכייייייי !!!! אוייייי אני מרגישה שאני צופה בהתבגרות שלו ואני מרוגשת *מוחהדמעותאושר* הוא פחות מדבר רע על המעריצים ועדיין בלי פילטרייייייים, POOLA את חיייייבת לראות את הראיון הזה! הוא פשוט בונבון מקסים ומושלם
החלק על הצעצועי מין וכשהוא איפר את האיש היה גאוני!! :)

mayarel

New member
אחלה ראיון חחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי את הטבעת שלא מתאימה לו לאצבע.. ואלעק מה הוא אמור לעשות איתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראינו את הצמידים שלך אדם חחחחחחחחחחח ואוי הקטע של אני מחפש אישיות.. כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כנראה שבאמת היה משהו בנוגע לביל קואליץ שהוא כבר לא אומר את השם שלו.. אוי כמה שהוא יפהההההההההההההההה

mokasosex

New member
חחחחחחח אוי זה היה קטע גאוני

ההיתמות שלו אחרי חחחחחחחחחחחחחחחחחח וכן, צ'ייס קורפורד הוא גם ממש לא הטייפ שלו לפי הדפוס הרגיל, מוזר
כאילו צ'ייס מהמם והכל, ויש לו סממנים נשיים, עם הריסים הארוכות, האף הכפתורי והשפתיים המלאות, אבל זה לא מבוהק כמו אצל השאר..

למעלה