../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifGFC- ראש בראש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
מהדורה מיוחדת של GFC. השבוע יהיו 2 קורבנות, ורק אחד מהם ישרוד. במהלך השבוע ישאלו הקורבנות אחד את השני שאלות. על כל תשובה יקבלו הקורבנות נקודה אחת בלבד. המנצח יוכתר כאלוף כיסא הפחד. אפשרויות לניצחון: -הקורבן השני פרש. -יש לך 150 נקודות. מהלך המשחק: הקורבן הראשון [אותו אני אציע מעל המזבח] ישאל 10 שאלות את יריבו. השאלות צריכות להיות מותאמות לחוקים [שיבואו בהמשך]. לאחר מכן, יוכל היריב לענות על השאלות. כאשר סיים הקורבן השני לענות על השאלות של הראשון, ישאל הקורבן השני 10 שאלות חדשות. ולהפך. ענית על שאלה [על פי החוקים]? קיבלת נקודה. המשחק יגמר כאשר אחד מהקורבנות ינצח. חוקים: - הקורבנות שואלים אחד את השני 10 שאלות בלבד [!] בכל סיבוב. - פרישה=ניצחון טכני ליריב. - הקורבן השואל ישאל את יריבו שאלות על דעותיו, פרטיו ושאלות דומות [שנשאלו בכל GFC]. שאלות טריוויה, על חייו האישיים [בצורה מוגזמת] ושאלות בוטות, יפסלו מהסיבוב! אם השאלה עוברת על החוקים, תרד נקודה ליריב. העונה יענה על 9 שאלות בלבד, ויקבל 15 נקודות אם יענה על כל השאלות. אם אתם חושבים שהשאלה מוגזמת, סמנו |מוגזם| ואני אבחון את השאלה. - אין לשאול שאלות של כן ולא. שאלה של כן/לא תזכה את היריב בנקודה על השאלה. -יש להתעלם משאלות שלא באו מהיריב. -אין לחזור על שאלות פעמיים [לא משנה מי שאל]. שאלה שחוזרת על עצמה, תוריד לשואל השאלה 2 נקודות. העונה יענה על 9 שאלות בלבד. -מותר לקבל עזרה במסרים. - השואל חייב לשאול את 10 השאלות בהודעה אחת! אם השואל יפצל את השאלות [למרווחי זמן], העונה יענה על השאלות שבהודעה הראשונה בלבד. בנוסף, על השואל יוטל קנס של מספר השאלות בהודעה הראשונה פחות 10 נקודות. - ברגע שהיריב ענה על כל השאלות [אין פה מגבלה של זמן], הוא מוזמן לשים שאלות חדשות [בהודעה אחת!]. - אין לפתוח הודעה חדשה!!! כל התשובות/שאלות ישורשרו להודעות שאני אפתח! - אסור לשאול יותר מ40 שאלות ביום אחד. הקורבן הראשון [ששואל ראשון]: dark warrior הקורבן השני [שנשאל ראשון]: MsUnderstood GO!