GFC

axnholic

New member
../images/Emo41.gifGFC../images/Emo41.gif

נדחה למחר
. אם אתם רוצים להקריב את עצמכם, אנא שרשרו לכאן סיבה טובה להקרבתכם.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifתקריבו את איתן../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

.

RoRiL

New member
די לשנאה, יותר ל../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif+|סקייפ|

Charmed Or

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo112.gif

דיי לשנאה, דיי לאהבה! אהבה סאקס

axnholic

New member
פרומו

מי יהיה קורבן השבוע? איך ההקרבה תתבצע? כל זאת ועוד מתי שאני אחזור מהעבודה

RoRiL

New member
אני הייתי מקריבה את..../images/Emo77.gif+|סקייפ|

או ג'וני, כדי להחזיר לו!~!רעה? חח כן או את דנה לחזרתה..
אם כל הכבוד איתן, ויש כבוד כמובן! דנה חזרה

axnholic

New member
פרומו נוסף

היום בערב מהדורה מיוחדת של GFC קורבנות שלא נראו מעולם מלחמה על הניצחון 01/08/2005 בשעה 21:00 [בערך]

axnholic

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifGFC- ראש בראש../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מהדורה מיוחדת של GFC. השבוע יהיו 2 קורבנות, ורק אחד מהם ישרוד. במהלך השבוע ישאלו הקורבנות אחד את השני שאלות. על כל תשובה יקבלו הקורבנות נקודה אחת בלבד. המנצח יוכתר כאלוף כיסא הפחד. אפשרויות לניצחון: -הקורבן השני פרש. -יש לך 150 נקודות. מהלך המשחק: הקורבן הראשון [אותו אני אציע מעל המזבח] ישאל 10 שאלות את יריבו. השאלות צריכות להיות מותאמות לחוקים [שיבואו בהמשך]. לאחר מכן, יוכל היריב לענות על השאלות. כאשר סיים הקורבן השני לענות על השאלות של הראשון, ישאל הקורבן השני 10 שאלות חדשות. ולהפך. ענית על שאלה [על פי החוקים]? קיבלת נקודה. המשחק יגמר כאשר אחד מהקורבנות ינצח. חוקים: - הקורבנות שואלים אחד את השני 10 שאלות בלבד [!] בכל סיבוב. - פרישה=ניצחון טכני ליריב. - הקורבן השואל ישאל את יריבו שאלות על דעותיו, פרטיו ושאלות דומות [שנשאלו בכל GFC]. שאלות טריוויה, על חייו האישיים [בצורה מוגזמת] ושאלות בוטות, יפסלו מהסיבוב! אם השאלה עוברת על החוקים, תרד נקודה ליריב. העונה יענה על 9 שאלות בלבד, ויקבל 15 נקודות אם יענה על כל השאלות. אם אתם חושבים שהשאלה מוגזמת, סמנו |מוגזם| ואני אבחון את השאלה. - אין לשאול שאלות של כן ולא. שאלה של כן/לא תזכה את היריב בנקודה על השאלה. -יש להתעלם משאלות שלא באו מהיריב. -אין לחזור על שאלות פעמיים [לא משנה מי שאל]. שאלה שחוזרת על עצמה, תוריד לשואל השאלה 2 נקודות. העונה יענה על 9 שאלות בלבד. -מותר לקבל עזרה במסרים. - השואל חייב לשאול את 10 השאלות בהודעה אחת! אם השואל יפצל את השאלות [למרווחי זמן], העונה יענה על השאלות שבהודעה הראשונה בלבד. בנוסף, על השואל יוטל קנס של מספר השאלות בהודעה הראשונה פחות 10 נקודות. - ברגע שהיריב ענה על כל השאלות [אין פה מגבלה של זמן], הוא מוזמן לשים שאלות חדשות [בהודעה אחת!]. - אין לפתוח הודעה חדשה!!! כל התשובות/שאלות ישורשרו להודעות שאני אפתח! - אסור לשאול יותר מ40 שאלות ביום אחד. הקורבן הראשון [ששואל ראשון]: dark warrior הקורבן השני [שנשאל ראשון]: MsUnderstood GO!

RoRiL

New member
נראלי שהוא התכוון לזה..../images/Emo77.gif+|סקייפ|

השבוע יהיו 2 קורבנות, ורק אחד מהם ישרוד.

dark warrior

New member
חייבים?../images/Emo130.gif../images/Emo108.gif

לא היה יותר כיף פשוט הישן? נראה קודם אם דנה תסכים

MsUnderstood

New member
איפה בדיוק שואלים אותי?

פה או במסרים? אני חייבת לענות על הכל?

TheCharm

New member
אף אחד לא אוהב את ה"תחכום" שלך.

סו וואי דונט יו בה-ביי פרום היר?