*GFC

axnholic

New member
../images/Emo41.gif*GFC../images/Emo41.gif

GFC חוזרת בגירסה קטנה יותר. ברוכים הבאים לעונה 1.5 של GFC. בעונה הזאת ימשיך שחר [אני] את מפעל חייו, שנלקח ממנו בעונה הקודמת [ע"י ג'וני שמת בנסיבות לא ידועות
] תזכורת קטנה למי ששכח- אני אבחר כל שבוע גולש [או גולשת]. גולש [או גולשת] זה [או זו] יצטרכו לענות על שאלות ששאר הגולשים [והגולשות] ישאלו אותו [או אותה]. והשבוע הקורבן היא: Charmed Or שאלות ממני: את השם שלך כותבים בלי e או עם [or או ore]? עיר מגורים? מוזיקה אהובה? סרט אהוב? פורומים אהובים? כינויים נוספים? אתם מוזמנים לשאול אותה שאלות נוספות. אור, את מוזמנת לענות על השאלות. * תודה לג'וני על השם.

Charmed Or

New member
וואלה? מגניב לי../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

את השם שלי כותבים: OR עיר מגורים?גבעתיים (למה י'פדופיל? סתם סתם
) מוזיקה אהובה?גרין דיי!!!!!!!! פאנק:p סרט אהוב?מדריך הטרמפיסט לגלקסיה
פורומים אהובים?880
ו-402.. למרות שרבים שם מלא מלא לאחרונה ובוחרים מנהלים שכותבים 2 הודעות והולכים:/ וזה כמובן
כינויים נוספים? לא מגלה

g0tenx

New member
שאלות...../images/Emo180.gif

איזה מוזיקה את אוהבת? מתי את קמה בבוקר? מתי את הולכת לישון? מה את אוהבת לאכול? את מי את הכי אוהבת בפורום? איזה פורום היית ממליצה לסגור? אין לי עוד שאלות אז זהו לבנתיים..!

Charmed Or

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo112.gif

איזה מוזיקה את אוהבת?פאנק... גרין דיי
מתי את קמה בבוקר?בואו נגיד.. שלפעמים.. זה לא בוקר
אבל בימי לימודים ב5 ככה
מתי את הולכת לישון?זה לא מסודר בחופש... בלימודים משו כמו 11... מה את אוהבת לאכול?הכל חוצמבשר..חחח.. אבל אני בדיאטה:S את מי את הכי אוהבת בפורום?מזה השאלה הזאת?! את עדי ואיתן, את אורטי, את אישתי, ות'שאר אני אכיר בקרוב
איזה פורום היית ממליצה לסגור?ט"ב- זה פשוט פורום של פאקצות

RoRiL

New member
אני כועסת, אבל../images/Emo77.gif+|סקייפ|

בשביל הזמן הקצר שהיינו נשואות אני ישאל אותך..
למה יעל יותר טובה ממני?
האם ראית אי פעם ככה זה בחיים?
מה הקומונה האהובה עלייך אחרי שחא"י?
את אוהבת אותי?

Charmed Or

New member
עונה לך../images/Emo112.gif

למה יעל יותר טובה ממני? כי היא לא נודניקית.. סתם סתם
האם ראית אי פעם ככה זה בחיים?לא
מה הקומונה האהובה עלייך אחרי שחא"י?שחא"י מקום שני (בלי להעליב את עדי) אחרי תפוז ליצנים
את אוהבת אותי?בארור!!!!!!!!!!!!!

RoRiL

New member
אני מנדנדת כי את רעה../images/Emo46.gif../images/Emo77.gif+|סקייפ|

darklighter

New member
אווווווווווווור../images/Emo24.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מה שלומך
את אוהבת אותי
מתגעגעת לA
אוקיי מספר שאלות זה או זה: איתן או A
A או מרווין
יעל או רותם
איתן או אני
מכושפות או תשוקות
כריס או ווייאט
פרו או פייג'
קול או ליאו
סנדלים או כפכפים
פוקס או קסטרו
פוקס (לא החנות) או לואיס
P3 או THE SPOT
מסנג'ר או סקייפ
נעלי ספורט או פלטפורמה
שאלות שרוטות: מה בא קודם הביצה או התרנגולת
מה היית לוקחת איתך לאי בודד
אם היית מגשימה את חלומך וטסה לחלל, באיזה כוכב היית מבקרת
אם תראי חייזר, מה הדבר הראשון שתגידי לו
מה היית מוכנה לעשות כדי לפגוש את A
אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה
שאלות על חברים (לא הסידרה): כמה חברים יש לך? כמה חברים טובים באמת יש לך? איך את מגדירה- חבר טוב? האם אי פעם חבר/ה בגד/ה בך בצורה כלשהי? האם את פגעת אי פעם בחבר? מה הבילוי המועדף עם חברים? מעדיפים שחברים יישנו אצלך או את אצלם? יש לך חבר/ה הכי טוב/ה? את פתוחה עם החברים שלך? (מספרת להם דברים בלי להתבייש וכאלה) עשית פעם חרם על מישהו? (בכל צורה) רוב החברים שלך מהבצפר? את מגדירה את עצמך כחברה טובה? שאלות על אוכל: קודם כל- מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? ולצהרים? ולערב? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאת מתה מחום? במשפחתך- מי מכין את האוכל הכי טעים? מה את יודעת להכין (אם אתה יודעת)? מה בא לך לאכול עכשיו? ארטיק או גלידה? אבטיח או מלון? קולה רגילה קולה דייאט או אף אחת? מה המאכל הכי דוחה? איזה טעם לגלידה את מעדיפה? מה למרוח לך על הלחם? איזה עוגה הכי טעימה? נכון שסוכריות המציצה של must טעימות? ולסיום- מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? שאלות בנושא אינטרנט(זה הולך להיות מעניין
) האם את נשארת מחוברת לאינטרנט יותר ממה שתכננת מראש? האם קורה לך שאת מזניחה את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט? האם קורה לך שאת מעדיפה לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה? האם הסובבים אותך מתלוננים על משך הזמן הרב שאת מקדישה לגלישה באינטרנט? האם ציוניך בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאת גולשת באינטרנט? האם את בודקת את הדואר האלקטרוני שלך לפני שאת ממלאה מטלות אחרות שצריך לעשותן? האם את חוששת שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? האם את צועקת, מתרגזת או מתעצבנת כאשר מפריעים לך בזמן גלישה באינטרנט? האם חסרות לך שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת? האם את מוצאת את עצמך אומרת "רק עוד כמה דקות" כשאת גולשת? מתי בפעם האחרונה- דיברת בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? פינקת את עצמך? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאת שמנה? חשבת שאת רזה? הזזת את התחת ועשית ספורט? התאהבת? רבת עם מישהו? נישקת מישהו?ומי זה היה? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלכם? נרדמת מול הטלוויזיה? חשבת שאת נכשלת במבחן? חשבת שאת מצליחה במבחן? צרחת משהו? לחשת משהו? ישנת מחוץ לבית? חשבת מהי משמעות החיים? לא ישנת לילה שלם? ואחרי כל המגילת שאלות הזו, את עדיין אוהבת אותי

Charmed Or

New member
עוווונה../images/Emo112.gif

מה שלומך אני פסדר ואת? את אוהבת אותי: בארור!!!!! מתגעגעת לA: לצערי כן.. המניאק הקטן
אוקיי מספר שאלות זה או זה: איתן או A: איתן
A או מרווין: מרווין! יעל או רותם: אממממ איתן או אני: שניכם
מכושפות או תשוקות: מכושפות כריס או ווייאט: כריס
פרו או פייג': אממ.. התפקיד של פייג' אבל שנאן
קול או ליאו:ליאו
סנדלים או כפכפים: אמ כפכפים
פוקס או קסטרו:פוקס פוקס (לא החנות) או לואיס: פוקס
P3 מסנג'ר או סקייפ:מסנג'ר רולז! נעלי ספורט או פלטפורמה: ספורט! שאלות שרוטות: מה בא קודם הביצה או התרנגולת:לויודעת
מה היית לוקחת איתך לאי בודד: מחשב!!!!!!!! אם היית מגשימה את חלומך וטסה לחלל, באיזה כוכב היית מבקרת:מאדים.. הכי מעניין אם תראי חייזר, מה הדבר הראשון שתגידי לו: שלום? מה היית מוכנה לעשות כדי לפגוש את A:כלום:/ אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה:לויודעת.. יש לך מיליון דולר לתת לי?
שאלות על חברים (לא הסידרה): כמה חברים יש לך?הרבה
כמה חברים טובים באמת יש לך?משו כמו 10 איך את מגדירה- חבר טוב? שנאמן לי
האם אי פעם חבר/ה בגד/ה בך בצורה כלשהי?כה
האם את פגעת אי פעם בחבר?נדמה לי שכן:/ מה הבילוי המועדף עם חברים?פאקציון.. או מסיבת פיג'מות
מעדיפים שחברים יישנו אצלך או את אצלם?אצלם
יש לך חבר/ה הכי טוב/ה?אממ.. 2 הכי טובות את פתוחה עם החברים שלך?כה
עשית פעם חרם על מישהו? לא רוב החברים שלך מהבצפר? כה את מגדירה את עצמך כחברה טובה?
שאלות על אוכל: קודם כל- מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אורז
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?איזהוא פרי.. או גרנולה! ולצהרים?שניצל תירס! ולערב?שניצל תירס! כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?לויודעת וכשאת מתה מחום?ארטיק במשפחתך- מי מכין את האוכל הכי טעים?אבא מה את יודעת להכין (אם אתה יודעת)?כה.. כל מיני
מה בא לך לאכול עכשיו?באלי מים ארטיק או גלידה?ארטיק אבטיח או מלון?
קולה רגילה קולה דייאט או אף אחת?דיאטטטטטט מה המאכל הכי דוחה?בשר איזה טעם לגלידה את מעדיפה?תות מה למרוח לך על הלחם?גבינה איזה עוגה הכי טעימה?שוקולד נכון שסוכריות המציצה של must טעימות? כה ולסיום- מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות? שאלות בנושא אינטרנט(זה הולך להיות מעניין) האם את נשארת מחוברת לאינטרנט יותר ממה שתכננת מראש?כה האם קורה לך שאת מזניחה את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?לא קורה האם קורה לך שאת מעדיפה לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?כה האם הסובבים אותך מתלוננים על משך הזמן הרב שאת מקדישה לגלישה באינטרנט? רק המשפחה
האם ציוניך בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאת גולשת באינטרנט?לא האם את בודקת את הדואר האלקטרוני שלך לפני שאת ממלאה מטלות אחרות שצריך לעשותן?לא האם את חוששת שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? כה האם את צועקת, מתרגזת או מתעצבנת כאשר מפריעים לך בזמן גלישה באינטרנט?לא קרה לי האם חסרות לך שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?כה
האם את מוצאת את עצמך אומרת "רק עוד כמה דקות" כשאת גולשת? כה!! מתי בפעם האחרונה- דיברת בטלפון?עכשיו דיברת בסלולרי?לפני כמה ימים דיברת עם אמא?עכשיו דיברת עם אבא?לפני כמה דקות דיברת עם אח/אחות?לוזוכרת התקלחת?לפני שעתיים פינקת את עצמך?אמממ.. לוזוכרת אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?עכשיו
חשבת שאת שמנה?כל הזמן! ולא רק חשבתי
חשבת שאת רזה?אפעם! הזזת את התחת ועשית ספורט?בשנת הלימודים
התאהבת?NEVER! רבת עם מישהו?עם איתן נדמה לי
נישקת מישהו?ומי זה היה?לא.. בחיים לא קרה לי
רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלכם?אה?
נרדמת מול הטלוויזיה?לוזוכרת.. חשבת שאת נכשלת במבחן?כל הזמן חשבת שאת מצליחה במבחן?בחיים לא
צרחת משהו?נדמה לי על החדשות שיש עונה 8
לחשת משהו?לוזוכרת ישנת מחוץ לבית?לפני כמה ימים חשבת מהי משמעות החיים?כל הזמן! לא ישנת לילה שלם?אממ.. לוזוכרת ואחרי כל המגילת שאלות הזו, את עדיין אוהבת אותי: מאוד

dark warrior

New member
אוקיי אני מדבר עם אור יותר מדי../images/Emo130.gif

יש רק שאלה אחת שאני יכול לשאול-מה המצב

Charmed Or

New member
טוב.. מהיום אנחנו לא../images/Emo112.gif

מדברים יותר
מה המצב? חרא.. אני בטלפון עם נודניק... ואיך אצלך?

למעלה