עוווונה../images/Emo112.gif
מה שלומך אני פסדר ואת? את אוהבת אותי: בארור!!!!! מתגעגעת לA: לצערי כן.. המניאק הקטן
אוקיי מספר שאלות זה או זה: איתן או A: איתן
A או מרווין: מרווין! יעל או רותם: אממממ איתן או אני: שניכם
מכושפות או תשוקות: מכושפות כריס או ווייאט: כריס
פרו או פייג': אממ.. התפקיד של פייג' אבל שנאן
קול או ליאו:ליאו
סנדלים או כפכפים: אמ כפכפים
פוקס או קסטרו:פוקס פוקס (לא החנות) או לואיס: פוקס
P3 מסנג'ר או סקייפ:מסנג'ר רולז! נעלי ספורט או פלטפורמה: ספורט! שאלות שרוטות: מה בא קודם הביצה או התרנגולת:לויודעת
מה היית לוקחת איתך לאי בודד: מחשב!!!!!!!! אם היית מגשימה את חלומך וטסה לחלל, באיזה כוכב היית מבקרת:מאדים.. הכי מעניין אם תראי חייזר, מה הדבר הראשון שתגידי לו: שלום? מה היית מוכנה לעשות כדי לפגוש את A:כלום:/ אם היית זוכה במיליון דולר, מה הדבר הראשון שהיית עושה:לויודעת.. יש לך מיליון דולר לתת לי?
שאלות על חברים (לא הסידרה): כמה חברים יש לך?הרבה
כמה חברים טובים באמת יש לך?משו כמו 10 איך את מגדירה- חבר טוב? שנאמן לי
האם אי פעם חבר/ה בגד/ה בך בצורה כלשהי?כה
האם את פגעת אי פעם בחבר?נדמה לי שכן:/ מה הבילוי המועדף עם חברים?פאקציון.. או מסיבת פיג'מות
מעדיפים שחברים יישנו אצלך או את אצלם?אצלם
יש לך חבר/ה הכי טוב/ה?אממ.. 2 הכי טובות את פתוחה עם החברים שלך?כה
עשית פעם חרם על מישהו? לא רוב החברים שלך מהבצפר? כה את מגדירה את עצמך כחברה טובה?
שאלות על אוכל: קודם כל- מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אורז
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?איזהוא פרי.. או גרנולה! ולצהרים?שניצל תירס! ולערב?שניצל תירס! כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?לויודעת וכשאת מתה מחום?ארטיק במשפחתך- מי מכין את האוכל הכי טעים?אבא מה את יודעת להכין (אם אתה יודעת)?כה.. כל מיני
מה בא לך לאכול עכשיו?באלי מים ארטיק או גלידה?ארטיק אבטיח או מלון?
קולה רגילה קולה דייאט או אף אחת?דיאטטטטטט מה המאכל הכי דוחה?בשר איזה טעם לגלידה את מעדיפה?תות מה למרוח לך על הלחם?גבינה איזה עוגה הכי טעימה?שוקולד נכון שסוכריות המציצה של must טעימות? כה ולסיום- מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות? שאלות בנושא אינטרנט(זה הולך להיות מעניין) האם את נשארת מחוברת לאינטרנט יותר ממה שתכננת מראש?כה האם קורה לך שאת מזניחה את עבודות הבית לטובת גלישה באינטרנט?לא קורה האם קורה לך שאת מעדיפה לגלוש באינטרנט במקום לבלות עם בני המשפחה?כה האם הסובבים אותך מתלוננים על משך הזמן הרב שאת מקדישה לגלישה באינטרנט? רק המשפחה
האם ציוניך בבית הספר נפגעים כתוצאה מכמות הזמן שאת גולשת באינטרנט?לא האם את בודקת את הדואר האלקטרוני שלך לפני שאת ממלאה מטלות אחרות שצריך לעשותן?לא האם את חוששת שהחיים בלי האינטרנט יהיו משעממים, ריקנים וחסרי "כיף"? כה האם את צועקת, מתרגזת או מתעצבנת כאשר מפריעים לך בזמן גלישה באינטרנט?לא קרה לי האם חסרות לך שעות שינה בעקבות גלישה עד שעת לילה מאוחרת?כה
האם את מוצאת את עצמך אומרת "רק עוד כמה דקות" כשאת גולשת? כה!! מתי בפעם האחרונה- דיברת בטלפון?עכשיו דיברת בסלולרי?לפני כמה ימים דיברת עם אמא?עכשיו דיברת עם אבא?לפני כמה דקות דיברת עם אח/אחות?לוזוכרת התקלחת?לפני שעתיים פינקת את עצמך?אמממ.. לוזוכרת אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?עכשיו
חשבת שאת שמנה?כל הזמן! ולא רק חשבתי
חשבת שאת רזה?אפעם! הזזת את התחת ועשית ספורט?בשנת הלימודים
התאהבת?NEVER! רבת עם מישהו?עם איתן נדמה לי
נישקת מישהו?ומי זה היה?לא.. בחיים לא קרה לי
רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלכם?אה?
נרדמת מול הטלוויזיה?לוזוכרת.. חשבת שאת נכשלת במבחן?כל הזמן חשבת שאת מצליחה במבחן?בחיים לא
צרחת משהו?נדמה לי על החדשות שיש עונה 8
לחשת משהו?לוזוכרת ישנת מחוץ לבית?לפני כמה ימים חשבת מהי משמעות החיים?כל הזמן! לא ישנת לילה שלם?אממ.. לוזוכרת ואחרי כל המגילת שאלות הזו, את עדיין אוהבת אותי:
מאוד