full מבצעים למעצבים

../images/Emo41.gif full מבצעים למעצבים ../images/Emo70.gif

הביאו אותה במבצעים למעצבים גרפים...תבדקו ת´קישור..... זה כדאי

blablamax

New member
אורן ../images/Emo45.gif עיצוב מעולה ../images/Emo15.gif

את כל המכונות האלה ששמת בעבודות האחרונות , מצאת בגוגל
?

אל תגידו שלא דואגים לכם ../images/Emo98.gif

ח"ח ל
ול |אורן| על הרעיון והביצוע ! המחירים של פיינטשופ, הגרפייר והספר של ערן וטל נשמעים אטרקטיבים למי שעמד לרכוש או התלבט.

eldarinn

New member
כל הכבוד גל ואורן!

וגם תודה על הקישור לפורום 3D. גמר חתימה טובה!

איה@

New member
הפסדתי 100 שקל ../images/Emo93.gif ../images/Emo69.gif

קניתי את הגרייפיר לפני שבוע במחיר מלא (620)
אבל מכאן, אני צועקת!
אומרת!
וממליצה
לרוץ ולקנות את העט. תודה לתפוז - בפעם הבאה - תרמזו לנו כשמשהו "מתבשל" - שנדע לחכות...... אורן - אחלה שבאחלה עיצוב!
איה.

max2

New member
משהוא פה מסריח ../images/Emo64.gif

בלינק שצרפת כתוב שהגרפיר נמחר ב 620 ש"ח ללקוח ו539 ש"ח לאחר הנחה. באתר של החברה (הלינק מתחת למוצר) כתוב שהגרפיר נמחר ב122 דולר ללקוח, שזה כ 530 ש"ח, משהוא פה מסריח

איה@

New member
לא מסריח.....תוסיף מ.ע.מ. ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

זה באמת יקר ../images/Emo54.gif

ראיתי עכשיו באתר של פלונטר הגרפר נמכר שם במחיר של 516 שקלים כולל מע"מ ומשלוח וזה בלי מבצע ובלי הנחה ואורן, כל הכבוד על העיצוב - אני מקוה שתפוז שילמו לך על זה משהו

oren*

New member
תודה רבה לכולכם, בנוגע לפלונטר -

ביום שבו אחד החברים כאן בפורום כתב את המחיר בפלונטר, צילצלתי לאריג´נט ושאלתי אותם במה מדובר. מסתבר שפלונטר עובדים עם יבואנית אחרת, והמחיר המוצע שם לא כולל מע"מ או דמי משלוח (זה לפחות מה שאשת השיווק של אריג´נט אמרה לי בטלפון). שימו לב לשני ספרים מדהימים - "מושלמת והמעגל המכושף" עם איורים של ענבל הופמן - במחיר הזה לא עושים חשבון וקונים שיהיה בבית "נוצה סגולה" עם איורים של חנוך פיבן - אמן שכל מילה שיגידו עליו תוריד מערכו, ספר מדהים. וכמובן, הספר של פוטושופ 6, שגם אני בתור משתמש קבוע בה שוקל לקנות.
תהנו - ושיהיה לכולנו חג שמח
נ.ב. אם אתם רוצים להפתיע את המשפחה שלכם תבדקו את אתר "תותון" - הם מאפשרים לכם לשלוח עבודות גרפיות ולהכין מהן חולצות, לוחות שנה, פוסטרים - עם הנחה משמעותית.
בואו נשמור על הפורום שלנו

oren*

New member
זה שירות חדש המאפשר לך להעביר

להם קבצי מחשב און-ליין דרך הדסקטופ שלך (עם תוכנה ייחודית), והם מדפיסים ומכינים לך את הדברים שביקשת. שייך לחברת "צילוגרף" מרחוב יגאל אלון בתל-אביב.

מה חשבת שאריג´נט יאמרו לך? ../images/Emo54.gif

כשאין להם תרוץ לכך שהם יותר יקרים? אתה לא מצפה שהם יפרסמו את המתחרים שלהם? המחיר בפלונטר כולל הובלה ומע"מ - זה בדוק - קניתי שם הרבה ציוד למחשבים שלי לשמור על הפורום שלנו זה אומר לקנות דרך תפוז גם אם זה יותר יקר? לא ברור לי העניין אתה מקבל על זה כסף?

oren*

New member
לשמור על הפורום זה אומר לשמור על

הפה, אין קשר לקניות. אתה לא קונה דרך תפוז אלא דרך אריג´נט וזה מה שהם שלחו לנו כדי שנפרסם באתר. אף אחד לא חייב לקנות שם, אם מצאתם מחיר זול יותר - תהנו ותספרו לכולנו

אורן,

אני חייב לציין שלהתקשר לאריג´נט ולשאול אותם למה פלונטר יותר זולים זה ממש חסר-טעם. הרי הם לא יענו לך שעדיף לקנות בפלונטר!

oren*

New member
כיוון שחשבתי שאריג´נט הם היבואנים

היחידים, צילצלתי לברר אולי בפלונטר יש איזה שהוא מבצע שהם יכולים לתת גם לגולשי תפוז. לא ידעתי שמדובר בשתי ייבואניות שונות, ובוודאי שלא ציפיתי שיגידו לי שעדיף לקנות בפלונטר. בכל מקרה, הנחה של 100 שקל היא משמעותית מאוד, יש משתתפים שיעדיפו לקנות באריג´נט

naatz

New member
לא ברור לי משהו.

המחיר באתר של סטימצקי זה לפני או אחרי הנחה? (132)

oren*

New member
למיטב ידיעתי המחירים אחרי הנחה

שים לב שכל הספרים ברשימה עברו תיקון מחיר (מסומן בצבע אדום), מושלמת והמעגל המכושף למשל עולה 40 ש"ח במקום 60 ש"ח, כך גם נוצה סגולה. פוטושופ 6 עולה 132 ש"ח, באתר הספרים של נטוויזן הוא עולה 150 ש"ח - אני מניח שבגלל שהוא ספר מחשבים, הם לא יכולים לעשות הנחה גדולה יותר. את וויקטור קניתי לפני חודש ב-75 ש"ח גם כמתנה לחבר, והנה עכשיו הוא עולה רק 50 ש"ח.

naatz

New member
צודק ../images/Emo13.gif בכ"ז מחיר מעולה! ממש שווה!

תודה! ואגב - ברכות על ניקוי הפורום. הגיע הזמן. naatz

למעלה