Finally...

SuperKeren

New member
../images/Emo41.gifFinally...../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

שרשור מפגש פורום מארון 5 בתפוז, קיץ 2005
נאמ, לכל מי שזוכר איך נהנינו במפגש שעבר, בטוח שרוצה לשחזר את התופעה וכל מי שישב בצד, קרא וראה חוויות, בטוח שהיה רוצה להיות שותף בזה מפגש הפורום גיבש אותנו באמת בצורה כל כך טובה, שאני מרגישה שאם יהיה מפגש ובו כמה שיותר חברי פורום ישתתפו - יהיה יותר טוב
כל החדשים, כל הישנים, כל המנהלים וכל המרגלים (
) - כולכםםם מוזמנים
שרשור שעבר מטרתו הייתה לפענח מי מגיע למפגש, ונדהמתי לראות שכל ההתלהבות לקראת המפגש מסתכמת בנוכחות של 6 מחברי הפורום (ועוד חבר אחד שביקר פה כמה פעמים והיה מפגש שעבר. נו כולכם יודעים מי זה
...)
זה הכל
רק 6
תתביישו לכם
. באמת
. (כולכם מוזמנים לשנות את החלטתכם ובכל זאת להגיע כמובן
) רק רציתי להודיע לכם איפה יתקיים המפגש, ולשאול שאלה קצרצרה שהעסיקה אתכם בזמן האחרון - שעת המפגש. מקום המפגש: "מרכז השלום" (או בשם היותר נפוץ שלו: קניון עזריאלי
). אם נשתעמם בקלות מהאטרקציה התל אביבית, נוכל תמיד לפלוש אל עבר רחובות הבוהמה והבראנז'ה של תל אביב (NOT) - שנקין, קינג ג'ורג', נחלת בניימין, ודיזינגוף. כמובן שהליכה זו אינה מומלצת כיוון שתתרחש בתנאי חום קיץ ישראלי כבד ביותר
טוב כל זה היה רק דרך נימוסית להגיד לכם שאולי נלך לאיזה באבלדרינק קצרצר
. ובכל מקרה דרכי הגעה אל המרכז, תוכלו למצוא בלינקים המצורפים להודעה.
מה התפקיד שלכם בשרשור הזה
לבחור בשעה הנוחה לכם
אממ לדעתי, בשביל שנוכל להגיע (עירניים כמובן^^) למפגש ובכל זאת נוכל לבלות זמן ניכר יחד, זמן המפגש האידאלי (בלי האיחורים
) הוא 14:00, כמו במפגש שעבר (למרות שכמה *אהם* הקדימו וברחו מנקודת המפגש אל ה"ג'ויסטיק" לשחק הוקי אויר<_<...)
ובכן, כתגובות להודעה זו יצורפו שעות אפשריות למפגש החל מ12:00 ועד השעה 15:00. בכל זאת, אנשים באים מכל מיני מקומות בארץ.
שימו לב לשיטת ההצבעה
תוכלו להצביע על המפגש בין השעה 12:00-13:00 (על הודעה זו תוכלו להגיב, ולכתוב מהו הזמן הנוח לכם במסגרת שעה זו - עדיף מסגרות של חצי שעה).
תוכלו להצביע על המפגש בין השעה 13:00-14:00 (על הודעה זו תוכלו להגיב, ולכתוב מהו הזמן הנוח לכם במסגרת שעה זו - עדיף מסגרות של חצי שעה).
תוכלו להצביע על המפגש בין השעה 14:00-15:00 (על הודעה זו תוכלו להגיב, ולכתוב מהו הזמן הנוח לכם במסגרת שעה זו - עדיף מסגרות של חצי שעה).
יאללה חבר'ה, שתפו פעולה
ואני מצפה לראות את כולכם הפעם (עם השוט, הגיטרה, והצמידים בבקשה
).

SuperKeren

New member
../images/Emo133.gif12:00-13:00../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif

שימו לב לשיטת ההצבעה
תוכלו להצביע על המפגש בין השעה 12:00-13:00 (על הודעה זו תוכלו להגיב, ולכתוב מהו הזמן הנוח לכם במסגרת שעה זו - עדיף מסגרות של חצי שעה).

yuval moyal

New member
../images/Emo45.gif

אין לנו כוח לפרט, אולי אח"כ [גם רותם כאן, אז אלה 2 קולות].

SuperKeren

New member
../images/Emo133.gif13:00-14:00../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif

שימו לב לשיטת ההצבעה
תוכלו להצביע על המפגש בין השעה 13:00-14:00 (על הודעה זו תוכלו להגיב, ולכתוב מהו הזמן הנוח לכם במסגרת שעה זו - עדיף מסגרות של חצי שעה).

SuperKeren

New member
../images/Emo45.gifלדעתי...

זו סביבת השעה שאנחנו צריכים להפגש בה. לדעתי על כולם להגיע אל המרכז בין השעה 13:00 לשעה 14:00, כשהשעה 14:00 היא השעה שאין לעבור
לדעתי זו סביבת הזמן הטובה ביותר בגלל שנוכל לקום בשעה סבירה (שהיא 10) במקום לקום בשעה לא סבירה (7 או 8) בשביל להגיע למפגש, כולנו נהיה עירניים יותר, נהנה יותר, וחוץ מזה שעל פי מפגש שעבר בו נשארתי עד 22:00 כמעט, אחרים התחילו לחזור בדרכם ברכבת בסביבות השעה 19:30-20:00, ולכן 6 שעות הן זמן מכובד מאוד, ואם רותמע ויובעל רוצים להמשיך לשחק בהוקי אויר שיפגשו ביום אחר או מוקדם יותר<_<. זהו
אז אני אומרת שב14:00

yuval moyal

New member
המשפט המודגש שלך היה לגמרי

לא במקום. אבל לגמרי. ואין לי כוח להתחיל להסביר כאן.

SuperKeren

New member
../images/Emo133.gif14:00-15:00../images/Emo42.gif../images/Emo133.gif

שימו לב לשיטת ההצבעה
תוכלו להצביע על המפגש בין השעה 14:00-15:00 (על הודעה זו תוכלו להגיב, ולכתוב מהו הזמן הנוח לכם במסגרת שעה זו - עדיף מסגרות של חצי שעה).

cohenet91

New member
מממ...

אני אוכל לבוא למפגש? בכל מקרה, אני יכולה בין 13:00-14:00. ממ נגיד שב13:30.

yuval moyal

New member
נצל"ש מפגש.

OK, אני מוכרח להגיד שבאמת שלא שמתי לב שאנשים בכלל כתבו שהם מגיעים, ולמעשה כל כך הרבה רצו את המפגש אבל שמתם לב שכבר אין היענות? אז יאללה, כל מי שמגיע למפגש שישרשר
להודעה שלי, ונראה מי בכלל מגיע. ומי שלא, סתם |זבל| [ושלא יגיב להודעה הזאת ספציפית, ת'נקס.] אה, ויש מצב לנעיצה ליום אחד להודעה של קרן? אחרי הכל, מה יותר חשוב מהמפגש?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo45.gif

ונעצתי את זה אמש,לא יודעת איך הנעיצה ירדה
!

yuval moyal

New member
../images/Emo45.gif

אמ, ה-|זבל| אמור להיות
מי ידע שקוראים לזה פח ולא זבל..

למעלה