../images/Emo41.gif מקום 1 ../images/Emo41.gif
אליסון איראיטה- ילדת הרוק עשתה את המעבר מפורנו רך להארד קור סאדו מאזו.
במלתחה- משהו שנראה כמו תלבושת של המורה לחינוך מיני בכיתה ד' (כן, עדין יש לי טראומות) אז נכון זה לא טראשי מידי או חושפני בצורה מטרידה. אבל משהו בכל התלבושת הזאת נראה קצת לא נכון. אני חייבת לציין אבל שאהבתי את השמלת מיני, החצאית מעל הייתה מגניבה והז'קט עור השחור מחמיא לה. השילוב יוצר לי מראה טיפה זול בעין למרות ששום דבר בו לא באמת "יצאני" אולי השרשראות ג'אקו הן מה שהפריעו לי. למרות שכשאני חושבת על זה זה דווקא די מוסיף. בקיצור אני חושבת שאני אסכם בזה שאני חייבת להפסיק לריב עם עצמי ולהודות שאני מתה על כל המראה הזונתי של אליסון. אני חושבת שכל ההופעות של אליסון הן סוג של לאב איט אור הייט איט. מה שכן, משעממת היא אף פעם לא. רק על זה מגיע לה ציון- 8.
פריזורה- חזרה לפריזורת האודישנים שאני חייבת להודות שממש ממש מחמיאה לה. למרות שהמראה שהכי אהבתי עליה זה השיער הארוך בפרק הכיסא. סטיל, היא נראית נפלא. ציון- 9.
אביזרים נלווים- מן שרשרת צלב מעופף, השלשלאות רסן שהיא השאילה מהכלב של קארה והעקבים של פולה. (נשבעת לכם שפולה נעלה אותן נעלים בדיוק שבוע שעבר.) ככה. ציון- 6.
איפור- חוץ מצללית אפורה להשלמת המראה ומעט סומק בשביל הניגודיות לא נראה שהשקיעו באל יותר מידי השבוע. אני לא חושבת שצריך יותר מזה האמת. אומנם היא נראית כמו טרול אבל היא עדין טרול קטן, חמוד וסימפטי ויותר מידי מייקאפ עלול להפוך אותה ל-13 הולכת על 30 וזה סתם יגרע ממנה. ציון- 8.
ציון משוכלל- 7.5