Fashion Police - Top 8

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police - Top 8 ../images/Emo41.gif

איי סאק איי נואו
עדיף מאוחר נכון?
והחבר'ה של הטופ 9 יאלצו לסלוח לי יאללה טופ 8 התחלנו
אני רק חייבת לציין שהיה נחמד לחזור לפינה אחרי שבועיים ולגלות שכולם השתפרו D:: (טוב נו, רובם
)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 1 ../images/Emo41.gif

אליסון איראיטה- ילדת הרוק עשתה את המעבר מפורנו רך להארד קור סאדו מאזו.
במלתחה- משהו שנראה כמו תלבושת של המורה לחינוך מיני בכיתה ד' (כן, עדין יש לי טראומות) אז נכון זה לא טראשי מידי או חושפני בצורה מטרידה. אבל משהו בכל התלבושת הזאת נראה קצת לא נכון. אני חייבת לציין אבל שאהבתי את השמלת מיני, החצאית מעל הייתה מגניבה והז'קט עור השחור מחמיא לה. השילוב יוצר לי מראה טיפה זול בעין למרות ששום דבר בו לא באמת "יצאני" אולי השרשראות ג'אקו הן מה שהפריעו לי. למרות שכשאני חושבת על זה זה דווקא די מוסיף. בקיצור אני חושבת שאני אסכם בזה שאני חייבת להפסיק לריב עם עצמי ולהודות שאני מתה על כל המראה הזונתי של אליסון. אני חושבת שכל ההופעות של אליסון הן סוג של לאב איט אור הייט איט. מה שכן, משעממת היא אף פעם לא. רק על זה מגיע לה ציון- 8.
פריזורה- חזרה לפריזורת האודישנים שאני חייבת להודות שממש ממש מחמיאה לה. למרות שהמראה שהכי אהבתי עליה זה השיער הארוך בפרק הכיסא. סטיל, היא נראית נפלא. ציון- 9.
אביזרים נלווים- מן שרשרת צלב מעופף, השלשלאות רסן שהיא השאילה מהכלב של קארה והעקבים של פולה. (נשבעת לכם שפולה נעלה אותן נעלים בדיוק שבוע שעבר.) ככה. ציון- 6.
איפור- חוץ מצללית אפורה להשלמת המראה ומעט סומק בשביל הניגודיות לא נראה שהשקיעו באל יותר מידי השבוע. אני לא חושבת שצריך יותר מזה האמת. אומנם היא נראית כמו טרול אבל היא עדין טרול קטן, חמוד וסימפטי ויותר מידי מייקאפ עלול להפוך אותה ל-13 הולכת על 30 וזה סתם יגרע ממנה. ציון- 8.
ציון משוכלל- 7.5

Lady in red2

New member
אני דווקא לא אוהבת את הפריזורה הזאת

והעדפתי את הקודמת שהיא שינתה אליה.

SHTRUDIDI

New member
ממש יפה לה

כל התלבושות השחורות הלא ברורות. ככל שיש שם יותר חלקיקים ושרשראות ומלמלות, זה עובד עליה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 2 ../images/Emo41.gif

מאט ג'יראד- החליט לקחת את הנביחות של רנדי על זה שהוא מזכיר את ג'יי טי צעד אחד קדימה והחליט לגנוב לו בגדים מהמלתחה.
במלתחה- בהתאם לזה שמדובר בבגדים גנובים כמובן שהם לא יהיו במידה של מאט שאני פשוט מתחילה לחשוד שהיקף האגן שלו רחב מידי מכדי להידחס לזוג מכנסים נורמלי בעל היקפים סבירים. (עיגולים קטנים מאחורייך!) מה שכן אני חייבת לציין שזה המראה הגברי שהכי אהבתי בשבוע הזה. החולצה המכופתרת החמיאה לו הז'קט עור היה בדיוק באורך הנכון (דבר ששאר גברי איידול חוטאים בו לאחרונה) אני אוהבת את הצווארון המורם את מידת המבריקות ואת הגוון הקודר על מאט. אובר-אול מראה טוב שלו. ציון- 8.
פריזורה- דבר שאהבתי זה שהוא בחר להסתיר את החבר שלו על המצח ובכלל את כל (!) המצח שלו (וג'יזס איזה מצח
) אני מופתעת שהוא מצא כובע גדול מספיק
ציון- 9.
ציון משוכלל- 8.2

פטל 11

New member
יס ../images/Emo127.gif

הכובע
למרות שבתמונה הספציפית הזו הכובע נראה קצת ככה
אבל עדיין, נראה מעולה. אהבתי.

Theshe

New member
מתה על הפינה הזאת.

וידעתי שלא תתעלמי מהכובע הענק שהסתיר את המצח העצום של מאט :)

LeAnnDylan

Well-known member
כי אני לא עושה לפי שכלול נקודות

אני מדרגת אותם לפי ניקוד התלבושת כי אנשים כמו קריס שתמיד מקבלים 10 על הפריזורה יכולים ללבוש שק לקבל ציון 3 ועדין יהיה להם ממוצע גבוה יותר מאנשים אחרים עם ציון גבוה יותר בלבוש וניקוד 0 בקטגורית השיער *שיעול*סקוט*שיעול*. לכן אני מדרגת על סמך הניקוד של המלתחה בלבד :) ואליסון, קריס ודני קיבלו אותו ניקוד אז יכולתי לשחק עם המיקומים שלהם. הניקוד המשוכלל זה סתם בשבילי לסוף העונה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 3 ../images/Emo41.gif

דני גוקי- הגעתי למסקנה שבלי שדני מפמפם את אישתו הוא פשוט נשכח. לקח לי שנה להיזכר מי המתמודד השמיני ששכחתי. הצלחתי למנות את שמות כל אלה שהודחו בסמי פיינלס לפני שנזכרתי בדני (והקטע המטריד שבכלל לא נזכרתי בסוף אלא הייתי צריכה לפתוח את פינת השליפים שלי X_x
במלתחה- דני נראה קצת כמו מגיש חדשות, שהם בערך הגברים היחידים שמרשים לעצמם להסתובב עם חולצות מחויטות בצבעי סגול\וורוד\לבנדר\כתום פריחת הדרים\צהוב זריחת החמה וכו' אני דווקא חושבת שהחולצות האלה מחמיאות אם כי מעט עומואיות.מה שכן ז'קט שחור מלמעלה מגביל את הצבע נותן הגבלה ל"נשיות" שבמראה ומספק לגבר המצוי את מידת הגבריות המספקת ללבישת צבעים כאלה. אני חושבת שזה הרבה יותר מענין מרוב הצבעים המתים שהמתמודדים לובשים. זה חי, זה כיף וזה מחמיא. ציון- 8.
פריזורה- דני התנער מכל הצבעים בשיער ונותר עם פריזורה נחמדה, מחמיאה וצעירה. מה שכן הוא חייב לגלח את הזקן תיש הזה בדחיפות. זה תמיד נותן תחושה של סנטר כפול וכל פעם שאני צופה בו יש לי פלאשבקיי ג'יי לנו :S ציון- 9.
ציון משוכלל- 8.2

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 4 ../images/Emo41.gif

קריס אלן- אולי נשמע קצת חלוד אבל נראה מיליון דולר, כמו תמיד...
במלתחה- התקשיתי למצוא תמונה מלאה מההופעה בלי כל מיני ילדות שדוחפות את הידיים שלהן למקומות המוצנעים של קריס אז קצת קשה לראות את זה בתמונה הזו אבל הז'קט לא היה סגור החולצה מלמטה החמיאה לו, ישבה עליו טוב הז'קט גם נראה טוב, בצבע הנכון הגזרה נראתה טיפה גדולה עליו אבל זה עשה רושם של משהו נוח אז נסלח לו. הקרע בברך בג'ינס זה סו ניינטיז אבל גם הבחירת שיר שלו לא הייתה חדשנית במיוחד. (וכן אני מודעת לעובדה שהוא היה צריך לבחור שיר מתחילת שנות ה-80, זאת לא הייתה הכוונה) ציון- 7.
פריזורה- הנה דוגמא למישהו שלא צריך גריז בשיער ונראה טוב (האחרים שכן צריכים, לא לקחת דוגמא מקריס) ציון- 10.
ציון משוכלל- 7.6

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 5 ../images/Emo41.gif

אנופ דסאיי- נער הגבות ממומביי
במלתחה- אני חייבת לציין שממש אהבתי את הירוק על אנופ. ירוק זה בדר"כ צבע בעייתי. הוא יכול ממש להחמיא והוא יכול ממש להרוס. אין לו משהו באמצע. הפעם אני חושבת שהוא הוסיף לאנופ צבע להופעה וישב עליו טוב. זה היה קצת חנוני מצידו אבל הגיק שיק זה משהו שהולם גברים כמו אנופ. מה שכן לא הבנתי זה למה החולצה המחויטת צריכה להיות בצבע תכלת. אומנם זה תכלת אנמי אבל עדין אני מרגישה את בחילת הטרו קולורס עולה לי לגרון העניבה בצבע קרם לא התאימה לו. בכללי המראה לא היה נוראי מידי אבל בהחלט היו נקודות לשיפור. עדיף בהרבה על כמה מהמראות הקודמים שלו זה בהחלט ייזקף לזכותו. ציון- 7.
פריזורה- והשבוע במד הגבות של אנופ- חלה הרעה קלה במצבן. זה בסדר אני מאמינה ששעותיו של אנופ ספורות ובקרוב מאוד הוא יכול להניח לגבותיו לנוח לזמן מה. אגב אני באמת חושבת שמעט ג'ל בשיער יכול להטיב עימו. אני לא מעריצה גדולה של כל המראה הגריזרי אבל יש אנשים שפשוט חייבים את זה. ציון- 5.
ציון משוכלל- 6.6

למעלה