Fashion Police - Top 5

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police - Top 5 ../images/Emo41.gif

חצופים שם החבר'ה באיידול. מילא התקמצנו על עוד שעת שידור ושיר נוסף לכל מתמודד אבל יש דברים שלא חוסכים בהם ואם הורגלנו עד עכשיו למלתחה כפולה בשלב הזה למה נראה להם שהם משנים הרגלים?! (וכן אני יודעת שגם שנה שעברה על אף השיר הכפול המתמודדים לבשו אותה התלבושת בשתי ההופעות אבל אני בהתקף זעם לא להרוס לי) טוב נו אני מוכנה לסלוח הפעם. חסר להם שהשבוע אני לא מקבלת מנת מלתחה כפולה
יאללה לדירוג. הפעם קצר ולא כיף אבל לא אותי צריך להאשים בזה...
 

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 1 ../images/Emo41.gif

אליסון איראיטה- אוי אוי אוי, להופעה בדיוק כזו מאליסון, חיכיתי כל העונה! איך שראיתי מה היא לובשת בהתחלה ידעתי שהיא תהיה מקום ראשון בלי להתענין בכלל במה האחרים לבשו...
במלתחה- הרשו לי לפתוח ולהגיד שבחיים לא חשבתי שאני אשמח כל כך לראות את אליסון במראה ממותן, עדין, קלאסי וכל כך אלגנטי. נכון היו בשמלה שלה אלמנטים שמזכירים אותה ונותנים לה את החופשיות להתבטא בצורה שמייצגת את מי שהיא. אבל אובר אול זה היה שידרוג מלכותי לנערת הרוק. אהבתי את העובדה שהיא בחרה בצבעים סולידים של שחור ולבן. השמלה ישבה עליה נהדר והבעיה העיקרית שלי עם הבגדים שאליסון בדר"כ לובשת זה שאפילו כשהם יושבים עליה בסדר, תמיד יש את התחושה שהם גוזלים ממנה עוד כמה סנטימטרים יקרים. זה נכון שאליסון מלכתחילה לא כזו גבוהה אבל בגדים שמדגישים את זה לא תמיד כדאי לבחור. הפעם היא גם בחרה במשהו שמתאים לה מבחינת הגובה וגם מבחינת הגיל. אני חושבת שלמרות שהיא לא דחפה כל מיני נוצות, ריצ'רצ'ים וחגורות סאדו לתלבושת שלה כדי להוכיח שהיא "צעירה מרדנית" היא הצליחה ליצור את המראה הכי צעיר ומחמיא שהיה לה כל העונה. ובהתחשב בזה שהיא חגגה יומולדת לא מזמן ונותרו לה קצת פחות מ-365 ימים להיות חוקית אני אסתכן בלהישמע מעט פדופילית ואומר שהיא הצליחה להיראות די סקסית. כל העונה היא תפקדה על תקן האחות הקטנה והלא-כל-כך-מושכת אם אני בוחרת להיות נחמדה וכאחת שדומה ללפרקון אם אני קצת פחות נחמדה. הפעם היא הייתה יפהפיה אמיתית. בטי המכוערת מישהו? מה שמייק-אובר עושה לאנשים...כמעט יכולתי לדמיון את אורנה דץ קופצת מאיזשהו מקום עם מראה ומראה לאליסון איך בשקט בשקט בלי שנרגיש היא הפכה לברבור. מושלמת. ציון- 10!
פריזורה- הורידה את הקוצים והמטופשים, התלתלים המעיקים ושאר הנוצות של פולה ובחרה בפריזורה קלאסית עם האדג'. אני אוהבת את הגוונים של השחור בשיער. זה יפה ומרענן קצת את הרעמה האדמדמה שהתרגלנו אליה. מושלם. ציון- 10.
אביזרים נלווים- כדי לזעזע קצת את המראה הקלאסי ולהפוך אותו לאליסוני כשר למהדרין היא בחרה בפפיון כסוף שענדה בתור צמיד. שרשרת הלב שהושלמה מהפעם הקודמת שהיא הלכה רק עם חצי (שאגב אני מוכנה להישבע שראיתי את דני הולך עם חצי לב גם X_X ) עגילי חישוק שאי אפשר לטעות איתם והעקבים שלעד יגרמו לי לסגוד לה על התהלכות בהם שנמשכה למעלה מחמש דקות. ציון- 10.
איפור- העיניים המעושנות שכל כך מתאימות לה ולסגנון שלה ובכלל לאופי ההופעה. השפתיים המבריקות באדום כתמתם כמו שלגיה והסומק הוורדרד יצרו שילוב מנצח. שבחים למחלקת האיפור הפעם! ציון- 10.
ציון משוכלל- פאקינג 100000!!
בשבוע שעבר- 2.7
 

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif../images/Emo45.gif כל כך שמחתי לראות אותה

לובשת משהו נורמלי [ולביש] שלא מבגר אותה ב48900 שנה. בשבוע דיסקו שאלתי את אבא שלי בת כמה הוא חושב שהיא, ואחרי הרהור קצר הוא ענה "אני מאמין שהיא מתקרבת ל-37..."
רציתי להרביץ לו באותו רגע אבל מסתבר הוא היה רציני לגמרי. לזכותו יאמר שבדרך כלל יש לו הבחנה טובה.
 

NP16

New member
באמת נראתה מעולה,

ללא ספק גם אחד החזקים כל העונה אם יהיה מצעד עונתי זה נכנס לטופ 10 בקלות :)
 

SHTRUDIDI

New member
לחלוטין המראה המושלם של הערב

וזה לא קשה כשהארבעה האחרים לובשים חליפה, אבל היא באמת התעלתה על עצמה. השיער נראה מדהים, האיפור נפלא והשמלה פשוט מהממת. אהבתי מאוד.
 

Lady in red2

New member
לא נפלתי מהשמלה, אבל יותר נורמלי מבד"כ

והשיער במראה הטוב ביותר עד עכשיו
 

Theshe

New member
לא נפלתי, בחיי.

אבל איזה שיפור לעומת תהלוכות הזוועה משבועות קודמים! אין לי מושג מי מנעיל את אליסון, אבל מפגן נעלי הפטיש הסאדו-מזוכיסטיים מרשים במיוחד. גם אני מסירה את הכובע בפני כל אשה שמצליחה לשרוד נעליים כאלו מעל לחמש דקות.
 

LeAnnDylan

Well-known member
וחשבתי שאני קשה מידי...

את יקירתי, בלתי ניתנת לפיצוח...
 

Theshe

New member
אבל מה אמרתי? :(

הסכמתי עם הקביעה שלך לגבי מיקומה בתחרות, מגיע לה להתמקם בפסגה. אממה, לאור יתר ארבע הזוועות, זו גם לא ממש חוכמה. תראי, אני אשמח לראות אותה בגמר גם אם תעטה על גופה סדין לבן ותחזיר לחיים את הקוצים לשערה המבחיל גם ככה (חלאס עם האדום פרחות הזה!), העיקר שיעיפו לי את דני לפני הגמר. את עדיין חושבת שאני לא גמישה?
 

LeAnnDylan

Well-known member
התכוונתי שאת לא גמישה מבחינת לבוש

זה שהאחרים לא יודעים להתלבש לא אמור לגרוע מההופעה שלה. היא הייתה ממוקמת במקום הראשון יחיסת לכל העונה לא רק להשבוע. וזה שאת מסכימה שהיא צריכה להיות בגמר זאת הסיבה שאני אוהבת אותך ואני סולחת לך על הכל
 

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 2 ../images/Emo41.gif

קריס אלן- אני יוצאת בקריאה נרגשת לקריס, אישתו ומי שמלביש אותו- תחזירו את קריס למראה הקודם! חולצות משובצות וג'ינס כהה FTMFW!
במלתחה- מענין אותי לדעת אם קריס משאיל מריאן חליפות או שבאמת מייצרים חליפות לגברים כאלה נמוכים. בכל אופן לענייננו, החליפה עצמה לא נראית יותר מידי רע. קריס הוא גבר שיכול ללבוש כל דבר ולהיראות הגון הבעיה מתחילה כשהגון לא מספיק. אז אהבתי את הצבע וחיבבתי את העניבה שצבע קצת פחות שגרתי היה מתקבל אף הוא בברכה אבל לומדים להסתדר עם מה שיש. סמוקינג סביר, יושב נחמד. טעון שיפור אבל נסבל. ציון- 7.
פריזורה- אני מתחילה להישמע כמו קארה דיוגארדי והברוקן רקורד שלה אבל מה לעשות, זה מושלם. ציון- 10.
ציון משוכלל-7.6
בשבוע שעבר- 7.6
 

SHTRUDIDI

New member
חמוד

האמת שהחליפה ישבה עליו ממש יפה, שזה כבר טוב אבל לא ממש אהבתי את בחירת הצבע.
 

Theshe

New member
מצעד החליפות מתחיל ברגעים אלה.

אז אני אחסוך לעצמי זמן והשתפכות מיותרת ואומר בפה מלא: צריך שארם מאד ספציפי כדי ללבוש חליפה ולא להראות מגוחך בה. לצערי, כל הארבעה נראו לא משהו ולא ספקו את הסחורה. יוחזרו הג'ינסים הכהים וחולצות הטי לאלתר!
 

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 3 ../images/Emo41.gif

אדם למברט- החליט לשוב למראה האריאל אולטרה שלו.
במלתחה- אז כן הפעם זה לא כל כך נורא, ותאורת הסקס נגמרה די מהר אבל זה עדין מבריק מידי ומסנוור מידי. אני לא יודעת למה אדם תמיד בוחר ללבוש חליפות לייקרה שנראות כמו "מה היה קורה עם ספיידרמן, בטמן, סופרמן וונדר-וומן היו נפגשים לארוחה עסקית". איכשהו אדם מצליח לגרום לזה להיראות קצת פחות נורא מאשר אם כל אחד אחר העונה היה לובש אותן אבל החליפות האלה עדין מזעזעות והוא חייב למצוא לעצמו ביטוי בדרכים אחרות. ציון- 6.
פריזורה- העדפתי את הפריזורה של השבוע לפני כן אבל אני אוהבת את האימו שיק על אדם אז נלך על זה. ציון- 9.
ציון משוכלל- 6.6
בשבוע שעבר- 8.2
 
למעלה