../images/Emo41.gif מקום 3 ../images/Emo41.gif
אליסון איראיטה- ילדת הפלא, הסוס השחור או הזוכה הבאה של אמריקן איידול. תחליט אתם, בכל מקרה לזוז מהמסך היא לא הולכת בקרוב אז כדאי שתתמקמו בכיסא, תשתו כוס מים ותרגילו את העיניים לכדור האש שמקפץ לכם על המסך.
במלתחה- אני די נקרעת בדעתי מהופעה הזאת. מצד אחד ממש אהבתי אותה מצד שני ממש שנאתי אותה. החלק העליון נראה כמו איזה בייבידול זול וממש לא מתאים לגילה (למרות שהיא נראית בת 30 לכל הפחות אבל בכל זאת הידיעה שהיא בת 16...) והחלק התחתון של ההופעה נראה צעיר, היפ וחמוד. הפפיון באמצע השמלה מצד אחד הוסיף מצד שני נראה כל כך מגוחך. הגרביונים מצד אחד נורא טראשיים מצד שני שווים בטירוף. עם העקבים יש את אותו קונפליקט פנימי. אם בשלוש שניות ואקדח מוצמד לרקתי הייתי צריכה להחליט מהר אם אהבתי או שנאתי את ההופעה הייתי הולכת על .. אהבתי. אוקיי זהו, החלטתי. יש בזה משהו מציק, זה יותר מידי, פשוט יותר מידי, אבל כל דבר באליסון הוא יותר מידי לכן אני פשוט אקבל את זה ואחליט שאהבתי. ציון- 7.
פריזורה- טוב כאן אין שום קונפליקט פנימי או משהו שיקשה עליי להחליט שפשוט שנאתי את זה. זה נראה כאילו מישהו הניח לה בואש על הראש. זה מוגזם, זה נוראי וכל כך לא מתאים לה. מה שכן האדום הזה
|ריר| ציון- 4.
אביזרים נלווים- הצמידים, הלק השחור, טבעת הכוכבים, השרשרת והעגילים מחזירים לה את מראה הנעורים שאבד בדרך, אהבתי הכל, במיוחד את הטבעת! ציון- 10.
איפור- הצללית הצהובה והאייליינר המוגזם הוסיפו בצורה מטרידה להופעה, בדרך כלל הייתי שונאת את זה אבל זה התאים לכל ההופעה אז וואטאבר. ציון- 8.
ציון משוכלל- 7.7