Fashion Police - Top 36 - 2

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police - Top 36 - 2 ../images/Emo41.gif

הגעתי למסקנה שימי שני באים לי בטוב
סתם נו אז התעצלתי להעלות בזמן, תסלחו לי נכון
טוב פחות דיבורי סרק ויאללה לדירוג אוי והפעם יש לי אפילו לוגו |יעיי| אז תודה לפרוסקי וחן

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 1 ../images/Emo41.gif

מישבונה הנסון- הבחורה עם השם שלא נגמר הביאה אותה בהופעה טובה הבעיה היא שלצערי הרב, לא נזכה לראות אותה עושה גיחה מחודשת למצעד. הו וול מישבונה, נעמת לי
במלתחה- שמלת בלון כחולה וטייץ ברך שחור. ללא ספק ההופעה הטובה ביותר של הערב. לא כי היא הייתה כל כך מחוכמת או מדהימה, אבל בים של תלבושות ממוצעות עד גרועות היא הייתה קרן אור יחידה. כמובן שחגורת הבטן שלה עשתה את כל ההבדל, בלעדיה זו הייתה עוד הופעת "בסדר". לא הזיקה לה גם העובדה שיש לה גוף של דוגמנית הבית של ויקטוריה'ס סיקרט. סך הכל הופעה טובה, הצבע של השמלה מלא חיים, רקמת הפרחים מוסיפה לו פן סקסי וגם הטייץ הקצר מוסיף הרבה, עוד כמה סנטימטרים לטייץ וזה היה הופך את מישבונה לנערת כנסייה. ציון- 9.
פריזורה- משהו מוזר הולך עם הפריזורה של מישה, זה נראה כאילו החלק עד האוזניים דבוק לה לראש עם מסקנטייפ (כמעט כמו שנתניאל מהדק לעצמו את השיער לקרקפת עם האקסטרה קשתות) ואז החלק מהאוזניים ומטה נראה משוחרר בצורה מלחיצה. גם לא מתאים לה המראה הגלי, שיער חלק היה יושב טוב יותר עם ההופעה הכללית מה גם שהפרח הכחול הזה בצד הראש לא הוסיף הרבה וסתם נראה לא שייך. ציון- 4.
אביזרים נלווים- על הפרח בשיער דיברנו, כנ"ל גם לחגורה
מה שנותרו לנו הם העקבים |ריר| וכמה אקססוריז פשוטים שרשרת\צמידים\עגילים\טבעות נחמד, מוסיף ומעודן. ציון- 9.
איפור- מהמם! הצללית הכחולה והשפתיים הוורדרדות והסומק הכתמתם נראים נהדר! ציון- 10.
ציון משוכלל- 8.6

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא מתה על הבד,

הוא נראה כמו הקטיפות הזולות האלו, אבל היא נראית ממש טוב, והשילוב של הכחול-רויאל הזה עם השחור יצא גם דרמטי וגם אלגנטי.

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif נראית מדהים!

וגם שרה יפה מאוד אז באמת חבל שהיא לא ממשיכה

Theshe

New member
לא נפלתי, סורי.

אולי מקום שלישי, אבל ראשון? הכחול הזה שנראה כמו קטיפה באמת באמת גועל נפש פולני כזה. עם יתר הדברים אני לגמרי מסכימה.

SHTRUDIDI

New member
יפיפה. אהבתי מאוד את הצבע של השמלה

ואיפרו אותה ממש יפה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 2 ../images/Emo41.gif

ג'זמין מוריי- Train Wreck take one, Action!
במלתחה- סקיני כחול\אפור חולצת פאייטים שחורה וז'קט כסוף שלמרבה הביזאר ממש ממש אהבתי! הוא נראה נהדר, הוסיף לה מאוד להופעה, זה צעיר, אנרגטי ובכללי אחלה לוק לבימת איידול. וזה אפילו לא נראה גרוזיני |שוק|. סך הכל עם מפרקים את ההופעה לפריטים בודדים אולי זה לא נראה משהו מיוחד אבל יחד זה עושה את העבודה. מראה נהדר. ציון- 7.
פריזורה- הפן המלחיץ נורא מאולץ וגורם לאי נוחות בעיניים אבל איכשהו זה משתלב עם האישיות שלה והעובדה שהיא מנסה להיות צעירה ולא לדחוף את עצמה בכוח למשבצת הדיווה התורנית. לא הכי אהבתי אבל אני מוכנה להבליג. ציון- 6.
אביזרים נלווים- העגילים המפלצתיים והמנצנצים בשלל צבעי הקשת לא עושים לי את זה, מזל שהיא עם שיער פזור וזה פחות בלט. שרשרת הלב חמודה ומוסיפה והעקבים %$&^%*^%%##@ |פאקינג ריר| מושלמים! ציון- 10.
איפור- צללית אפורה\כסופה , ליפגלוס מנצנץ שיתאים לחולצת הפאייטים וסומק כתמתם, בסך הכל נראה טוב, לא חיבבתי במיוחד את התוחם אבל זה נסלח כי הוא בקושי מורגש. ציון- 9.
ציון משוכלל- 8

Theshe

New member
לגמרי.

גם כתבתי בתגובה שלי אז, שהשירה על הפנים אבל היא נראית נפלא. העקבים באמת פאקינג מושלמים!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 3 ../images/Emo41.gif

אליסון איראיטה- ילדת הפלא, הסוס השחור או הזוכה הבאה של אמריקן איידול. תחליט אתם, בכל מקרה לזוז מהמסך היא לא הולכת בקרוב אז כדאי שתתמקמו בכיסא, תשתו כוס מים ותרגילו את העיניים לכדור האש שמקפץ לכם על המסך.
במלתחה- אני די נקרעת בדעתי מהופעה הזאת. מצד אחד ממש אהבתי אותה מצד שני ממש שנאתי אותה. החלק העליון נראה כמו איזה בייבידול זול וממש לא מתאים לגילה (למרות שהיא נראית בת 30 לכל הפחות אבל בכל זאת הידיעה שהיא בת 16...) והחלק התחתון של ההופעה נראה צעיר, היפ וחמוד. הפפיון באמצע השמלה מצד אחד הוסיף מצד שני נראה כל כך מגוחך. הגרביונים מצד אחד נורא טראשיים מצד שני שווים בטירוף. עם העקבים יש את אותו קונפליקט פנימי. אם בשלוש שניות ואקדח מוצמד לרקתי הייתי צריכה להחליט מהר אם אהבתי או שנאתי את ההופעה הייתי הולכת על .. אהבתי. אוקיי זהו, החלטתי. יש בזה משהו מציק, זה יותר מידי, פשוט יותר מידי, אבל כל דבר באליסון הוא יותר מידי לכן אני פשוט אקבל את זה ואחליט שאהבתי. ציון- 7.
פריזורה- טוב כאן אין שום קונפליקט פנימי או משהו שיקשה עליי להחליט שפשוט שנאתי את זה. זה נראה כאילו מישהו הניח לה בואש על הראש. זה מוגזם, זה נוראי וכל כך לא מתאים לה. מה שכן האדום הזה
|ריר| ציון- 4.
אביזרים נלווים- הצמידים, הלק השחור, טבעת הכוכבים, השרשרת והעגילים מחזירים לה את מראה הנעורים שאבד בדרך, אהבתי הכל, במיוחד את הטבעת! ציון- 10.
איפור- הצללית הצהובה והאייליינר המוגזם הוסיפו בצורה מטרידה להופעה, בדרך כלל הייתי שונאת את זה אבל זה התאים לכל ההופעה אז וואטאבר. ציון- 8.
ציון משוכלל- 7.7

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כמו שכבר כתבתי איפשהו,

מאוד אהבתי את הסטיילינג. היה בזה קצת מדונה-של-האייטיז, קצת פופ-Pאנק ועם זה גם אלגנטיות, והרבה, איך הגדרת את זה? נעורים.

Theshe

New member
אי אפשר ככה, נו.

זה הכי רטרו בעולם. אני חושבת שהיתה בול שמלה כזאת לסנדי לאופר אי שם בשנות השמונים כולל איפור כבד והאביזרים הנלווים. במלים אחרות, מה שנראה סבבה על סנדי (ת'רו קולור לוקח בריצה את טיים אפטר טיים) לא עשה לי את זה באליסון, מצטערת.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifהסכמתי עם כל מה שאמרת

רק שהמסקנה הסופית שלי הייתה פחות חיובית
אהבתי את הטבעת שלה, היה נחמד לראות כוכבים מנצנצים על האצבע שלה כשהיא החזיקה את המיקרופון.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 4 ../images/Emo41.gif

קריס אלן- כשאתה המאמי התורן, לאף אחד לא באמת איכפת מה אתה לובש. איכשהו תמיד תמצא את עצמך גבוה במצעד ^_^
במלתחה- החלק העליון של ההופעה נראה טוב. קז'וואל וסקסי כאחד. הג'ינס היה קצת משעמם אבל יחד הדברים השתלבו נחמד. הז'קט נראה נפלא ויושב עליו ממש טוב. החולצה אומנם קצת פושטית אבל לא מקבלת יותר מידי יחס עם הז'קט מעליה. מה שכן קריס נראה קצת נרדי. אבל בואו נסכם על חנון שווה
ציון- 7.
פריזורה- אני ממש ממש אוהבת את השיער של קריס. יש לו שיער פשוט מושלם ואם לכל הגברים בתוכנית היה את השיער שלו הייתי מדלגת על הקטגוריה הזאת בכיף וישר נותנת לכולם 10
ציון משוכלל- 7.6

למעלה