Fashion Police - Top 10

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif Fashion Police - Top 10 ../images/Emo41.gif

באיחור לא ממש אופנתי וגם לא הכי אלגנטי הנה הפינה השבועית
אחרי שחשבתי שנמוך יותר משבוע שעבר לא ניתן לרדת נוכחתי לדעת כמה המעטתי בערכם של נתוני גרוזיה-לנד אז בלי הרבה הקדמות הנה הדירוג להשבוע.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 1 ../images/Emo41.gif

דני גוקי- היחיד שעוד אשכרה יכולתי לסבול את ההופעה הויזואלית שלו השבוע (כן כן גם הריקודים שלו! נו באמת תודו- זה מבדר!
)
במלתחה- ג'ינס בצבע שמתחמם להיות נחמד. (תמיד תהיה לי העדפה ברורה לג'ינסים כהים) וחולצת שלושת רבעי מכופתרת שחורה שממש מחמיאה לו. אהבתי את הדוגמאות על החולצה אהבתי את הגזרה גם הצבע ממש התאים לו (אבל אחרי הכל כמה כבר אפשר לטעות עם שחור?) ציון- 9.
פריזורה- לא יודעת אם עוד מישהו חוץ ממני שם לזה שהיו לו פסים כחולים בשיער. זה אומנם מאוד למברטי מצידו אבל אחרי שליל נטשה את הפוני אימו שלה ואדם החליט להסתיר את הפסים שלו לדני מותר לתבוע בעלות על הכחול השבוע. מה גם שזה לא בלט במיוחד אז ניחא. ציון- 8.
ציון משוכלל- 8.8
בשבוע שעבר- 5

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 2 ../images/Emo41.gif

מייקל סרבר- זאת הפעם האחרונה שאני אתלונן על כמה שהתלבושת של מייק משעממת אותי אז אני אנסה להיות נחמדה.
במלתחה- ג'ינס רגיל שדוגמת המעוינים עליו נמשכת קצת יותר ממה שהייתה צריכה, חולצה מכופתרת סטנדרטית לא מזיקה מה שכן אני לא ממש אוהבת חליפות פסים לכן לא הכי חיבבתי את הז'קט המחויט עליו. מראה קצת נרדי ואני חושבת שבהופעה קצבית כזאת הוא יכל ללבוש משהו קצת יותר נוח ושיקי. הו וול הוא עדין שווה! ציון- 5.
פריזורה- הפעם האחרונה שנראה את תלתלי הזהב של מייקל בלי לתת לו אפשרות לצבוע אותם
אמריקה סאקס! ציון- 7.
ציון משוכלל- 5.4
בשבוע שעבר- 5.4

פטל 11

New member
זה רק אני או ש..

האגן שלו מתחיל מיד מתחת לז'קט? פרופורציה מטרידה משהו בתמונה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 3 ../images/Emo41.gif

קריס אלן- דפק נפקדות השבוע וכדי לנצנץ עוד קצת גם התלבש במדי הכלא האפגניסאני.
במלתחה- חולצה שמתחילה כמו חולצה צבאית, שלא שוכחת מספר אישי (אם תסתכלו טוב סביר להניח שתמצאו גם ת.א וחוגר בכיס) ונגמרת כמו שמלת גזרי העיתונים של קרי אנדרווד. הדבר היחידי שמצא חן בעיני בהופעה הזו זו העניבה
היא דקה היא שחורה והיא מושלמת |ריר| המכנס עצמו היה סביר דווקא אבל באמת שהחולצה הייתה מזעזעת. ציון- 4.
פריזורה- שנעבור על כמה שהיא מושלמת כל שבוע? ציון- 10.
ציון משוכלל- 5.2
בשבוע שעבר- 6.8

naama59

New member
אהבתי את העניבה ../images/Emo3.gif

רק החולצה.. זה היה מציק. אבל הוא כזה חמוד..

Theshe

New member
חולצה נוראית.

היית מאד נדיבה כלפיו, דילן, התחלת להתרכך. :)

LeAnnDylan

Well-known member
4.2 זה לא התרככות זאת ברירת מחדל

בואי נאמר שבשבוע נורמלי עם תלבושות סבירות כל אחד ממקומות 2-10 היה מוצא את עצמו בתחתית באופן שווה. בכל זאת הייתי צריכה לדרג אותם איכשהו וכשההורמונים משפיעים על שיקול הדעת.. זה מה שקורה

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 4 ../images/Emo41.gif

מאט ג'יראד- קודם כל תנו לי לציין שאני מסירה את הכובע בפני מחלקת האיפור שעשו עבודה די טובה בניסיון נואש לכסות את החבר החדש של מאט><.
במלתחה- לוק ריקי בראדי שכזה שבו המכנס צמוד מידי כאילו כדי לרמוז לנו משהו. כל ההתנענעות שלו על הבמה לא זרמה וגרמה לי להאמין שצעד אחד לא נכון והמכנס יפרם לו. החולצה המכופתרת הייתה נחמדה, העניבה הדקה הייתה מוצלחת יותר משל שבוע שעבר אבל לא אהבתי את הסריג מעל שמרחוק היה נראה כמו חליפה חסרת דש מראה מעט מטריד לכשעצמו. ציון- 4.
פריזורה- נו, ג'יראדי שכזה. חמוד. לא מדהים, לא מזיק. ציון- 7.
ציון משוכלל- 4.6
בשבוע שעבר- 5

Theshe

New member
את לא רצינית.

הוא נראה הרבה יותר טוב מדני-אוברייטד-גוקי. אני יודעת, יש לך בעיה עם המצח שלו, נו תודי! :)

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif מעולם לא הכחשתי

אבל נו זה היה יותר מידי גיי פרנדלי בשבילי. בין שני המתמודדים שמעליו יכולתי לשחק במיקומים אבל האמת היא שאת דני באמת אהבתי השבוע כל השאר היו סתם :|

SHTRUDIDI

New member
המכנס והסריג הזה צמודים מדי

הוא נראה מחוץ כזה. מידה יותר בשניהם וזה היה אחלה מראה.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gif מקום 5 ../images/Emo41.gif

ליל ראונדס- ליטל מציגה את גרסתה הנשית לדני פאק אמריקה'ס פייס.
במלתחה- שמלת מיני שאם הייתה צהובה הייתי חוששת שהיא יצרה אותה מאחד הפונפונים של מעודדות מכבי ת"א בכדורסל. זה כסוף, זה גרוזיני זה מכוער וזה פשוט עוד מראה זוועתי מבית היוצר של ליל. לא אהבתי בכלל. נופ. ציון- 3.
פריזורה- סאישה מקארדו איז באק X___X מזעזע. מוגזם וכל כך לא מחמיא. נקסט! ציון- 1.
אביזרים נלווים- העקבים מקסימים הצמידים והעגילים לא מזיקים אובר אול מראה נחמד. ציון- 7.
איפור- ליל ראונדי שכזה. כל תוכנית זה נראה בדיוק ככה. קצת משעמם אבל זה מה יש. ציון- 7.
ציון משוכלל- 4.4
בשבוע שעבר- 3.8

Theshe

New member
לא מסכימה.

כי שמלה כזאת, למשל, לא עושה חסד עם 95% מאוכלוסיית הנשים בעולם. נכון, היא לא שמלה מוצלחת במיוחד אבל היא ישבה עליה פיצוץ והצליחה להסתיר ברוב חן את האגן המלחיץ שלה. מגיע לה יותר בחלק הזה, נו. השיער, אגב, קטסטרופה.

LeAnnDylan

Well-known member
הייתי מכלילה אותה עם 95% מהאהאוכלסיה אז

היא נראתה ממש רע וכל הצילומים האלה של האחוריים שלה במהלך ההופעה גרמו לי לנוע באי נוחות בכיסא

למעלה