../images/Emo14.gifEntropy../images/Emo39.gif
אני יודעת שהבטחתי מגילה, אבל האמת היא שאני לא בטוחה שתא לי אחת... כי ראיתי את הפרק הזה כ"כ הרבה פעמים, וחשבתי כבר את כל מה שאפשר לחשוב עליו, ואני לא בטוחה, אבל יכול להיות שאת המגילות של היום נשאיר לשאר. כמו שאמרתי אתמול, לא הייתי בבית, אז לקחתי את הקלטת עם אנטרופי וראיתי אותה, ואני יודעת שצנזרו לכם חצי מהפרק, אז אל תתעצבנו עליי, כי ראיתי את הגרסה המלאה והלא מצונזרת, ואני אכניס את זה למיני מגילה שלי... סורי! היה כ"כ עתוב לראות את זאנדר שבור ככה... ואת אניה צופה בו מהצללים. אבל ווילו וטארה נתנו לנו קצת קלילות רומנטית וכיפית, עם ה-unofficialy שלהם...

I'm, I'm friendless. דון הקלפטומנית לא כ"כ קטלנית, אחרי הכל, היא גנבה מברשת שיניים... Dental Hygiene is important! והיא גם גנבה pocket of goldfish, אותך למשטרה! ג'ונתן מעיר הערה פצפונת בקשר לקטרינה, ואפשר לראות שהוא ממש לא שלם עם המוות שלה, זה עדיין מפריע לו. הוא עדיין בן אדם. אנדרו בסוודר פרחוני זה פשוט מראה מלבב. איזה חמוד. הקטע עם החלב הצחיק אותי... השיחה של אניה וזאנדר בדירה הייתה מעולה. ופתאום כ"כ רציתי אותם ביחד. so good and alive and together. ונראה שלאניה לא מזיזות כל ההערות של זאנדר על כמה שהוא אוהב אותה. הייתה לה אפשרות של חתונה, והיא איבדה אותה. היא רוצה ביטוי מוחשי למה שהיא מרגישה, לכן היא אומרת לו Does it hurt? בכזו ציפיה. היא שמחה שגם לו כואב, שגם הוא מרגיש כואב בפנים, שזה לא רק דבר של בני אדם טפשי שנכנס רק אליה. והנה משהו שדון מגלה- Syrups have kinds? באפי מנסה לשפר את המצב, כמו שהיא אמרה בפרק שעבר, אבל בדרך כמעט הופכת ל-Embarrassing mom who tries too hard, when did this happened? דון הייתה יכולה לצאת לפטרול, אבל טכנית היא בת שנה וחצי. (גאוני)! ווילו מעדכנת את טארה באירועים האחרונים של הסקוביס, אניה באה וחושבת שאם הן לסביות ,the hating of men will come in handly, מה שהיא לא מבנה, שזה לא כ"כ "שנאת הגברים", אלא more centered around the girl&girl action... חמוד. אניה מנסה לקבל סימפתיה מבאפי, דון, ווילו וטארה,Okay! Let's talk about torture! והקטע עם דון- Didn't say what? אבל היא לא מקבלת את מה שהיא מחפשת, והיא נשארת מרירה ובודדה. ואניה מתעצבנת- I fyou love men so much- go love men! גמד הגינה הוא ממש חמוד, ו... What the hell is that creept little thing doing in my yard? ממש אהבתי את הקטע הזה. והמסקנה הברורה מאליו אם משהו רע קורה לבאפי(בעיני זאנדר)- ספייק כמובן. ספייק אומר לבאפי שהוא Don't hurt you, בלשון הווה. שנראה לי שזה אומר שהוא יודע שהוא פגע בה, אבל לא רוצה לעשות זאת שוב. ספייק גם לא מוכן לקבל רק התנצלויות, הוא גם רוצה משהו מעבר לסליחה ורחמים, הוא רוצה אותה. הוא רוצה את השליטה חזרה. הוא רוצה משהו מוחשי. כמו אניה. וספייק הוא Evil soulless thing, according to some people.. הממ, באפי, את כלבה. אני מתה על ה-Sexy dance, כל הקטעים איתו. האזכור של דרו(מתגעגעים)! גם אניה וגם ספייק חיפשו תשובה לרגשות שלהם, מישהו להזדהות איתו בכאב שלהם ובבלבול שהם חשים. וכשספייק אומר לאניה שהם Moving on, זה לא נכון. זה לא הפתרון. באפי עשתה את זה כשנפרדה מספייק והמשיכה לבד, התחזקה, לעומתה, ספייק עדיין תלוי באחרים, הוא לא חזק כמו באפי, הוא לא יכול לעשות את זה לבד. באפי רואה את ספייק ואניה על המחשב, ולא מבינה למה זה מפריעה לה כ"כ. היא משותקת, וזאנדר יוצא לשטח, אקטיבי, כמו שבאפי הייתה הפרק, אבל השתתקה למראה ספייק ואניה ביחד. ברביעייה הם עומדים מחוץ למג'יק בוקס, באפי עם אורות מאחוריה כמו ב"אן", ששם היא הרגישה בודדה, אבודה, חסרת אונים. בדיוק כמו פה. השיר הזה ממש ממש יפה. רואים תקריב של כל אחד, יודע שהוא צריך להתמודד, כל אחד לבד. ואני יודעת שבטח לא ראיתם את הסוף, והוא כ"כ יפה. טארה מסבירה את כל מה שצריך לעבור עד שיוכלו להיות ביחד, Can we just skip it? מיה.