ENJOY

dandi99

New member
גמאני עונה =]

משהו טוב שקרה לך השבוע:ראיתי את החבר די הרבה :) משהו רע שקרה לך השבוע:לקוחה אחת צעקה עליי והייתי ממש קרובה להתפטר לבוסית שלי מול העיניים ולהתחיל לצעוק על הלקוחה. אכזבת השבוע:שלא צעקתי על הלקוחה המעצבנת? שיר שלא הפסקת לשמוע:לא שמעתי תוכנית השבוע:עקרות בית נואשות סרט השבוע:דמדומים שהיה אתמול בטלוויזיה^^. ספר השבוע:ליקוי חמה -סדרת ההמשך של דמדומים מאכל השבוע:העוגה שאני הכנתי^^ יציאת השבוע:לשום מקום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיהיו לקוחות נחמדים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:נחמד +. מה שלום החייל?סבבה יוצא / סוגר?הוא בבית כבר 3 שבועות..הוא הולך למתגייסי שריון לעתיד הביתה ומסביר להם על שיריון וכל זה. מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?היום אחה"צ. תוכניות להיום [חמישי]-החבר ישן אצלי^^. תוכניות למחר [שישי]-הייתי אמורה להיות במסיבה של חברה אבל לא נותנים לי את האוטו. תוכניות למחרתיים [שבת]-כנראה ים^^ תוכניות לשבוע הבא-כרגע אין משהו מיוחד^^.

dandi99

New member
עידכון..

החבר בא לאסוף אותי כדי שאני לא אפסיד את המסיבה של החברה ומשם עם חברים שלו לפאב ואז לישון אצלו :).

heilig

New member
אוייש בא לי גם ../images/Emo10.gif

לא פייר. שלי סגר ....
חחחח סתם, בקטנה! שבוע טוב

עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: שלא סגרתי שבת.. תודה לאל משהו רע שקרה לך השבוע: לא נפגשתי היום עם החבר
אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה לי זמן ממש לשמוע , אבל עכשיו אני שומעת מוזיקה סוף סוףף תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האמת שאין לי מושג.. מקווה לא לסגור, חבר שלי יוצא שבוע הבא והורים שלי טסים ראשון הבא
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סביר מה שלום החייל? עייף ומבואס.. יוצא / סוגר? יצא מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בעיקרון הוא יצא לפני שבועיים, אבל יום ראשון ראיתי אותו ל-20 ד'... תוכניות למחרתיים [שבת]- דודים באים לארוחת צהריים, אחר"כ לארגן תיק, אולי לראות חברות ואז לנסוע לחבר..
תוכניות לשבוע הבא- לא יודעת, מקווה שהשבוע הבא יעבור מהר

דניאל7707

New member
קצת באיחור....

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחה טובה עם החייל. משהו רע שקרה לך השבוע: לא ראיתי אותו אכזבת השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: אביהו שבת כל השירים שלו. תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע:ספגטי בלונז יציאת השבוע: לקנות בגדים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: למצוא עבודה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כמו תמיד ...לא משהו. משעמם מה שלום החייל? יוצא / סוגר?סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שלושה שבועות תוכניות להיום [חמישי]- תוכניות למחר [שישי]- תוכניות למחרתיים [שבת]- תוכניות לשבוע הבא-למצוא עבודה. שיעבור מהר ...

oO Barbie Oo

New member
...............

משהו טוב שקרה לך השבוע: ראיתי אותו פעמיים
משהו רע שקרה לך השבוע: הודחתי מהקורס
אכזבת השבוע: ההדחה
שיר שלא הפסקת לשמוע: מוש בן ארי- זיכרון אחד מושלם
תוכנית השבוע: אחים ואחיות
סרט השבוע: דיי הסרט שנכנסתי אליו :/
ספר השבוע: X
מאכל השבוע: לא משהו מיוחד..
יציאת השבוע: :/
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: קצת פחות חוסר וודאות ושניפגש !
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מזעזע
מה שלום החייל? בסדר
יוצא / סוגר? יצא
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? שבוע שעבר בשני וחמישי הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

למעלה