Coincedence? I don´t think so!

Tristann

New member
../images/Emo41.gifCoincedence? I don´t think so!

איזה קטע מעולה קרה לי עכשיו אני קורא בבאפי גייד על פרק 5X18 - Intervention יש שם הסבר על זה שווילו רואה בערוץ ההיסטוריה על ציד המכשפות בסאלם, ובדיוק חשבתי על העלילה של הסרט הוקוס פוקוס עם בט מידלר (מחיים שם את המכשפות מסאלם, בגדול), ובזמן הזה Winamp מנגן שירים באקראיות, ונופל על I put a spell on you שנלקח משם. צירוף מקרים? או הכוונה מלמעלה? :)

sour spirit

New member
../images/Emo153.gif

לא!!! אתה לא מבין שזה כוח עליון שאומר לך ללכת ולחפש את האתה-האמיתי!! GO AND SEEK YOUR TRUE SELF... אולי זהו יעודך שקורא לך ואומר "בוא, עלייך להגשימו. עלייך להפוך למכשף רב עוצמה", *כמו ווילו החמודה* או שאולי זה סתם צירוף מקרים *קול מבאס* - לפעמים אפשר להיות רעים, שזה ה-ו-ר-ג!!!!

B a n j o

New member
אולי

זה צריוף מקרים, או שזה דימיון מודרך! גם לי זה קורה המון פעמים! למשל הדוגמא האחרונה. ישבתי וזיפזפתי לMTV והיה שם את השיר החדש של מובי. אחרי שהוא נגמר הלכתי לחדר והסתכלתי פתאום על המערכת שלי והתחלתי לחשוב "אם אני אפעיל אותה עכשיו, האם יהיה את השיר ששמעתי הרגע?" וככה חשבתי איזה 2-3 דקות והחלטתי להפעיל... ואופ ! היה את השיר !

../images/Emo6.gif

לא יודעת, זה הצחיק אותי.
Michelle ma belle, sont les mots qui vont tres bien ensmble Tres bien ensmble

B a n j o

New member
אופס

לא התכוונתי דימיון מודרך אבל שכחתי איך קוראים לזה

Tristann

New member
או שפשוט הפעלת את המערכת על

גלגלץ, שם יש כל הזמן מובי. ואחריו ´בואי´, ואחריו רובי. ווילאמס. והכי מצחיק זה שמחר כבר לא יהיה להם מה לשדר

Tristann

New member
לא, האמת היא שזה לא כזה עצוב

הם די הרגו את המוזיקה בישראל.

למעלה