נ נ ו נ י י י New member 10/1/07 #18 ../images/Emo95.gifג'ניפר ולאונרדו מצטרפים../images/Emo95.gif ג'ניפר אניסטון ולאונרדו דיפקריו מצטרפים ל"טרנד" החדש-אימוץ ילדים. ליאונרדו אימץ תינוקת אפריקנית, אך אמר שהוא לא מתכוון לגדל אותה אלא לתמוך בה מבחינה כספית ולעזור לך איך שיוכל. ג'ניפר אניסטון יצאה בהצהרה: "אני רוצה לאמץ ילד" נראה מה יהיה
../images/Emo95.gifג'ניפר ולאונרדו מצטרפים../images/Emo95.gif ג'ניפר אניסטון ולאונרדו דיפקריו מצטרפים ל"טרנד" החדש-אימוץ ילדים. ליאונרדו אימץ תינוקת אפריקנית, אך אמר שהוא לא מתכוון לגדל אותה אלא לתמוך בה מבחינה כספית ולעזור לך איך שיוכל. ג'ניפר אניסטון יצאה בהצהרה: "אני רוצה לאמץ ילד" נראה מה יהיה
A American Starfish New member 11/1/07 #29 ../images/Emo99.gif את יודעת שהתמונות האלה הן מהיום? יענו "זמן אמת" הנה תמונה מלפני כמה ימים- בראד בבכורה של סרט שהפיק
../images/Emo99.gif את יודעת שהתמונות האלה הן מהיום? יענו "זמן אמת" הנה תמונה מלפני כמה ימים- בראד בבכורה של סרט שהפיק
A Aviyush New member 12/1/07 #35 איזה תמונה יפה תגידי ראית את "בבל"? כי אני הולכת יום שני ורציתי לדעת איך זה
A American Starfish New member 13/1/07 #37 אני אראה אותו השבוע, עם פורום בראד פיט אנחנו עושים מפגש סרט חבל שרוית לא תבוא, כי אין לה ליווי... בכל מקרה, זה אמור להיות סרט ממש משובח- וביום שני בדיוק יש את גלובוס הזהב, הסרט מועמד ב-7 קטגוריות!
אני אראה אותו השבוע, עם פורום בראד פיט אנחנו עושים מפגש סרט חבל שרוית לא תבוא, כי אין לה ליווי... בכל מקרה, זה אמור להיות סרט ממש משובח- וביום שני בדיוק יש את גלובוס הזהב, הסרט מועמד ב-7 קטגוריות!
י יסמין122 New member 11/1/07 #26 ../images/Emo41.gifקייט מוס../images/Emo41.gif קייט מוס בתאילנד בלי חלק עליון
י יסמין122 New member 11/1/07 #27 ../images/Emo210.gifאשלי סימפסון../images/Emo210.gif לאשלי סימפוסן בחזייה קצת החליקה
מ מריאנה 17 New member 14/1/07 #38 ../images/Emo6.gif ../images/Emo39.gif../images/Emo108.gif איזה פדיחות, מסכנה