Canadian Idol

קפיטו

New member
../images/Emo41.gifCanadian Idol../images/Emo41.gif

התכנית מגיעה לסיומה ביום ראשון הקרוב. משום מה החליטו הפעם לשדר את התוצאות שבוע אחרי
נשארנו עם 2: אווה אווילה וקרייג שארפ. השניים הנכונים לשם שינוי. מישהי ביקשה, ואני חשבתי שיהיה נחמד אם ישראלים יתחילו לצפות גם בגירסא הקנדית (טוב, קצת מאוחר מדיי בשביל זה..
) אז הנה כמה מהביצועים הטובים ביותר של העונה (בYoutube): אווה אווילה, ביצעה את God Bless The Child, אותו שיר שקת'רין כבשה באודישן הראשון שלה. וגם את Who Wants To Live Forever, עוד שיר שקת'רין לקחה.. קרייג שארפ- Wind Beneth My Wings, שפאריס שרה שנה שעברה.

קפיטו

New member
עוד.

טיילר לואיס שהגיע למקום ה3- Suspicious Minds ואולי לא תסכימו איתי, אבל לדעתי הוא עשה עבודה יותר טובה מכריס. סטפי די, האישה שלדעתי אם התכנית הייתה משודרת בישראל היו מתים עלייה עם It's My Life. הווקליות לא משהו אבל היא פרפורמרית מעולה. ושוב אווה עם White Wedding של בילי איידול. שוב, הופעה מדהימה. לדעתי הם לא נופלים מהאמריקאים. אז אם אהבתם ספרו לחבריכם. אם לא אהבתם שחקו אותה סיימון ותרדו עליהם

MeetLofe

New member
יותר טוב מכריס?../images/Emo2.gif

אני לא אחד ממעיציו הגדולים של כריס אבל הבחור הזה אפילו לא השתווה הוא היה יותר טוב בחזרות אבל הוא התחיל גרוע לאללה את השיר בהמשך השתפר אבל עדיין לא התלהבתי את יכולה לשים את ההופעה של סטפי?כי לא שמת:) טוב עכשיו האווה הזאת הזכירה לי מישהי אחרת ואני לא מצליח לזהות מי היא מזכירה לי כ"כ הרבה אנשים לא יודע למה הוםעה טובה [היו לי זכרונות רעים בגלל ג'יל XD]

קפיטו

New member
הנה סטפי:

It's My Life והיא כ"כ חמודה. את מי אווה מזכירה לך? טוב אני לא יכולה לעזור לך עם זה.. זכרונות רעים מג'יל לכולם יש

darklighter

New member
שמעתי את Suspicious Minds../images/Emo190.gif

ומצטערת להגיד לך אבל זה לא התקרב לקרסוליים של כריס... הוא בכלל עשה לזה גירסת קאנטרי כזאת... טוב אבל אתה אוהב קאנטרי (אני מנחשת בגלל קארי) ואני אוהבת רוק אז אולי בגלל זה אנחנו לא מסכימים... זה עניין של טעם
לא שמעתי את אווה עוד...

קפיטו

New member
נו, הכל עניין של טעם../images/Emo13.gif

אני בת ד"א, ואני אוהבת רוק אבל אין כמו קאנטרי-רוק. תשמעי את אווה, היא מעולה.

darklighter

New member
אווה באמת מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo190.gif

וסורי על הטעות

LOVEtheMcMAHONS

New member
כמה דעות

פעם ראשונה שניסיתי לראות את האיידול הקנדי - בעיקר מתוך שעמום. התחלתי לצפות בשלב הטופ 24 ומאוד הופתעתי ש-2 שמאוד חיבבתי - קית' וננסי סילוורמן לא צלחו את השלב הזה ונפלו לפני הטופ 12. הביצוע שהכי אהבתי כל העונה היה מהשבוע הראשון של הטופ 12 אם אני לא טועה של צ'אד דוסה - tonight i wanna cry. אווה הייתה מצויינת כמעט לכל אורך העונה. את קרייג לא אהבתי בערך מההופעה הראשונה שלו. לא מת על הקול שלו למרות שהוא קול מדהים. טיילור הגיע ממש רחוק אחרי שבהתחלה הוא די קרטע - היו לו כמה הופעות חזקות. הבעיה שלי באיידול הזה הוא שהתכנית עצמה די משעממת. שופטים די גרועים ותפלים. אפילו זאק שאמור להיות הילד הרע עושה את זה בצורה די שבלונית, סאס וג'ק לא תורמים יותר מדי ואין לי מושג מה פארלי כל כך מרוצה מעצמו למרות שבדרך כלל הוא אומר דברים חכמים ונכונים. אני הימרתי כמעט מתחילת העונה שלאווה יש את הסיכויים הכי טובים לקחת את הכל. לטעמי היא טובה יותר מקת'רין בכמה רמות.

קפיטו

New member
הסכמתי ולא הסכמתי

מבחינת השופטים וההגשה הם ממש לא טובים כמו אמריקן איידול. סאס היא דיי כפילת פולה, וזאק ממש אבל ממש לא מצליח במשבצת השופט הרע. פארלי וג'ק מיותרים בעייני, ובן סתם מלקק לכל המתמודדים כדי שירגישו טוב עם עצמם. בקשר למתמודדים זה כבר סיפור אחר כי בעייני היו כמה כשרונות גדולים לאורך כל העונה. את קית' לא אהבתי, אבל גם אותי ממש הפתיעה ההדחה המוקדמת של ננסי, כי היא הייתה פשוט מעולה. מצ'אד ממש אהבתי רק ביצוע אחד- The Other Man של סלואן. ידעת שהו איוצא עם אווה? אווה פשוט יוצאת מן הכלל. לא הייתי אומרת שכמה רמות מעל קת'רין. קאט ואווה הן שתיים מהאיידולים הטובים ביותר אי פעם בעייני. צודק בקשר לטיילר, Juse A Gigolo, הביצוע האחרון שלו היה אחד הטובים בכל העונה. ואני דווקא אהבתי את קרייג עוד מהאודישן הראשון.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif תודה :)

אווה הזאת משום מה קצת מזכירה לי את קלי קלארקסון היא ביצעה נהדר את שני השירים ששמעתי את 'גוד בלס דה צ'יילד' זכרתי בגלל מיקיילה ולא בגלל קת'רין ומיקיילה נתנה ביצוע נהדר,הכי טוב שלה נראה לי. ואווה גם הייתה טובה מאוד מאוד ובשיר של קווין היא הייתה הרבה יותר טובה מקת'רין ולא צרמה באוזן אני מחפש עוד ביצועים שלה לקרייג הזה יש גוון מאוד מאוד מיוחד טיפה נשי הייתי תוהה אפילו אם זה גבר או אישה אם לא הייתי רואה והוא נתן ביצוע מדהים אני חושב

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif עכשיו אני מבין מה יש באווה

ראיתי את רוב ההופעות שלה אני חושב והיא בהחלט מדהימה יש לה הופעות מדהימווות היא גם ממש מתוקה ממש אהבתי אותה

קפיטו

New member
אני מסכימה

אווה מעולה. גם לדעתי היא הייתה לא פחות טובה מקאט.God Bless The Child של מיקיילה היה באמת הכי טוב שלה, אבל קאט לקחה אותה בהליכה לדעתי. לקרייג באמת יש את אחד הקולות הטובים ביותר ששמעתי, אולי קצת נשי אבל עדיין מדהים. אני דווקא אשמח לראות אותו מנצח. הנה עוד ביצועים של אווה- Powerless של נלי פורטדו (עם נלי פורטדו בחזרות) How Come You Don't Call Me של אלישיה קיז מהגמר (אחד הטובים של העונה) Would I Lie To You

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ראיתי אותם כבר לפני

שתי הופעות מ ד ה י מ ו ת! עצוב לי קצת שהיא מתלהבת מנלי פורטדו

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאני לא סובלת את הקול של נלי

פורטדו
צורם לי באוזן כזה...

קפיטו

New member
האמת שגם לי..../images/Emo3.gif

והיא גם ציינה את ג'ניפר לופז בתור המודל להשראה שלה (שלא נדע)

לדעתי../images/Emo27.gif

קרייג יש לו קול מדהים אבל קצת נשי. זה רק אני חושבת ככה? כי אני רואה המון שמתלהבים ממנו. אווה מדהימה גם ביופי וגם בקול.. אבל המתמודדים העונה[אני לא יודעת איך זה היה בעונות קודמות]בוחרים שירים נורא נורא משעממים שלא מתאימים להם.. בגלל זה לא התלהבתי מהתוכנית בכלל. מה גם שאת השופטים אני לא אוהבת..לא יודעת למה..

קפיטו

New member
../images/Emo6.gifאז מה?

הוא שר מדהים. לא פלא שהגיע לגמר. ולדעתי זה דווקא להפך, באמריקן איידול המתמודדים משעממים, שם המתמודדים נותנים שואו. לפחות חלקם.. גם אני לא אוהבת את השופטים.

למעלה