Business & Pleasure

shelly1975

New member
../images/Emo41.gifBusiness & Pleasure

האם אתם מאמינים שזוגיות ועבודה הולכים טוב ביחד
כלומר, האם בני זוג שעובדים יחד זה תורם לזוגיות או מזיק

דעתי האישית...

לא מומלץ, אני משער שזה מזיק, בעצם מסתמך על מקרה מסויים שהיה לי... אבל כל מקרה לגופו, אין חוקים או כללים בסוגיה הזו, יש בני זוג שמרימים עסק משותף ביחד ויש כאלה שזה רק יהווה מכשול עבורם בזוגיות. אי אפשר לשים אצבע לכאן או לכאן אך בגדול אני לא חושב שאלך על כזו סיטואציה.

shelly1975

New member
אני ממש נגד

מיזוג חיי נישואין עם עסקים. כל אחד צריך ת'פינה שלו, ת'ספייס שלו, ת'עבודה שלו (לחוד!!!) לדעתי זה יכול רק להזיק.

M a x i1

New member
אני בהחלט נגד...

למרות ששמתי עיין על מישו מהעבודה שלי... הוא מאוד חתיך, ויפה...ורואים שיש לו כבוד לבנות עם צמה... אבל זה לא מוסרי אז ארד מזה!

סליחה, אני לא חושב שזה לא מוסרי..

זה מצב כלשהו שאולי הוא טיפה לא נעים אבל זה יכול להיות, אהבה אפשר למצוא בכל מקום, אם אמצא את אשת חלומותיי בעבודה שלי, אז אשריינו של שנינו. אין פה חוקים, מי קובע אותם? לא יודע, לפעמים מרוב מחשבות על מה מותר ומה אסור ( במיוחד בכל הקשור לאהבה נטו ) אני חושב שאנחנו בני האדם טיפה מגזימים, לא פלא שרבים הם האנשים שעדיין מחפשים זוגיות..

M a x i1

New member
נסיך ...

שכחת במה אני עובדת? תחשוב טוב... הממממ... אני לא פדופילית!!! (גננת..להזכירך...) ולהיות עם ילד 5 (שהם מתוקים...כן..יש ילד בן 5 בונבון ממש..אוחחח) זה אכן לא מוסרי בעליל!

אה נו.... שכחתי.

בסדר, עזבי צחוקים, אני לא בראש של לצחוק... אבל באמת ברצינות, אם מישהו היה מגיע אלייך לעבודה , עוזר גננת והיית נדלקת עליו והיית חושבת שיש לכם מה לעשות ביחד, היית מוותרת על זה? בגלל מה? לילה טוב, אני הולך הביתה, אקרא בבוקר את התגובה.

M a x i1

New member
אני טיפוס רציונאלי מידי...

ואני לא מתה על הקטע של להיות עם האהבה שלי גם בעסקים, זה טו מאץ' בשבילי- צריכה את ההפרדה. ועוזר גננת - זה מעולה מצד אחד כי זה אומר שהוא אוהב ילדים וזה כבר קונה אותי שלגבר יש גישה לילדים
...אבל נראה לי שיהיה לי קשה עם זה... אבל החיים דינמיים, וכך גם האהבה... קשה לתכנן הכח. הייתי זורמת,אבל בהחלט שהייתי עושה חושבים קודם. לילה טוב...תהיה חזק.

הממ... זו בעיה

לא יודע, אני חושב שאין גבולות מלבד הדימיון ( שמעתי את באיזה שיר ). פשוט אין גבולות, במיוחד לא לאהבה, ברגע שלא תציבי גבולות, היא תגיע. ככה אני חושב כיום, במיוחד לאור כל מה שקורה לי, אני מרגיש שאני משתנה, הן בהבנה, הן בציפיה והן בקיומם של גבולות, שהם לדעתי המקור היחידי שנותן פוש חזק לאי סיפוק בחיים. ליל מנוחה ותודה.

גלי 1970

New member
ניראה לי בעייתי אבל...

אני מכירה זוג שעובדים יחד והם 24\7 יחד וטוב להם ככה

מאד תלוי

בהרבה גורמים תלוי מי האנשים - יש כאלו שלחלוטין לא יוכלו להתמודד עם זה, יש כאלו שכן. תלוי באיזה מקום עבודה - חברה של 5 אנשים שהוא יושב מולך או חברה של 600 שמלבד ארוחת צהריים אין מפגשים. תלוי כמה חזק נשאבנו לזה - אפשר להמנע מדברים עד מידה מסוימת, בשלב כלשהו זה יוצא משליטה (רגשות, אהבה, רגשות..). תלוי מה "מתאמים" מראש ומה רוצים - אישית לוחצת, או 'אחי צמצם, אתה לא בא לי טוב'. פעם הייתי עונה בשלילה, בלי לחשוב פעמיים. העיום אני שונה, התבגרתי, אני לא בטוחה שהסיבות שלי להתנגד לקשר שכזה תקפות עדיין. לא חושבת שזה נכון לטרוק לאהבה ת'דלת כשהיא עושה טובה ובאה
זה בהחלט יכול להוסיף, למרות שבמקומות עבודה מסוימים זה לא מורגש בכלל (רק להזהר, יש חברות שבנהלים מצוין במפורש שאסור זיווגים של טבעות, אז לפני החתונה כדאי למצוא עבודה וצריך להחליט מי יחפש אותה). כל מקרה לגופו, מה שמרגישים באותו רגע זה מה שנכון לעשות.

n12345

New member
it's not a good situation

לא מומלץ ברוב המקרים ........זוגות מאבדים את הביחד כי הם כל הזמן ביחד... ברור שיש חריגים אבל הם חריגים, יש להימנע מלהיקלע למצבים הללו כי לרוב אין לזה סוף טוב.

נימשון

New member
לא ניסיתי אז אני לא ממש יודעת

אבל אני חושבת שזה להכיר בכל מקום שתמשיכו להתראות גם אם הזוגיות תגמר, זה משהו שדורש הרבה מאוד בגרות ואם יש את זה אז זה פחות קריטי. נראה לי שאם העבודה המשותפת ממש צמודה אז הסיכון גדול יותר ואני לגמרי לא בטוחה שאני הייתי לוקחת אותו אבל אם מדובר במקום עבודה גדול ואם במחלקות שונות אז לא נראה לי שווה לוותר על נסיון לאהבה רק בגלל הסיכון...

למעלה