Boo 2X05

ברודי

New member
זה נכון..

אבל אל תשכחי שהעיתון היה צהובון ולא ממש עיתון כמו מעריב או ידיעות אז לא כולם קוראים אותו. וגם אם כן, הוא תמיד יכול להגיד שהוא רצה להתחפש לטרנסג'ני וקיבל השראה מהתמונה שבעיתון

aj23

New member
פרק חמוד../images/Emo4.gif

אבל בהחלט מבוזבז. נדמה לי שבארה"ב זה היה פרק לפני חג או משהו, כי בד"כ לפני החגים שלהם הם אוהבים בפרקים להשתטות קצת ולהפסיק קצת את הרצינות. מקס נראה היום ממש טוב!
אשה ולוגן באמת יש להם מן קטע של סופר הירו- "אנחנו רוצים להציל את העולם!". סה"כ, פרק נחמד אבל חוץ מהמסר של החלום זה סתם ביזבוז של פרק שלם כי יכלו להמשיך להתקדם עם איימס וויט או משהו.

Omega Dark

New member
פרק כל-כך טוב!!!!

הוא הפך להיות ברשימת הפרקים הכי טובים של הסדרה לפי דעתי!!!! *ולאלו שאומרים שרואים אותו בפעם השנייה.......אז מה! הוא עדיין פרק מעולה, ואז מה עם הוא לא הוסיף לעלילה ושתויות כאלה, זה לא כאילו שבעונה הראשונה כל הפרקים הוסיפו לעלילה..... אני ראיתי קטע קטן מהפרק (ראיתי אותו שהוא שודר בפריים טיים) וזה עדיין היה קטע טוב, למרות שאני ידעתי מה יקרה בו....

Nitzan122

New member
אני לא כל כך אוהבת את הפרק הזה

לא ממש אכפת לי שהוא לא מוסיף לעלילה לדעתי זה דווקא נחמד לפעמים שיש פרקים אחרים שלא כל כך קשורים לעלילה אלא כי אני לא ממש אוהבת פרקי חלומות באף סידרה אבל אני מתה על הקטעים עם לוגן ואשה זה כל כך מצחיק איך שהיא מקנאה ורייפר מעצבן אותי למרות שהקטע של מקס ואמא שלו היה מצחיק Guess you busted me on my push-up bra חחח... אבל בכללי אני לא אוהבת פרקי חלומות הם מעצבנים..

sf_berger1

New member
חלווום???

אני ממש לא האמנתי שזה חלום עד שמעתי שאשה ולוגן אמרו שהם יתחתנו ואז הכל לא ניהיה מציאותי..... זה היה מגניב שהיא שאלה אותה "אפשר לישאול אותך עוד שאלה?" מקס:"בטח" "איפה הבגדים שלך".....זה היה קורע!!!!!

יוווווו איזה פרק מהמממם שמתם לב ש:

שבקטע שלוגן ומקס דיברו על ג'ושוע ללוגן היה תסרוקת כמו בת?חחחחחחחחחחחחחח פרק מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה