Bon Weekend

danduuu

New member
../images/Emo41.gifBon Weekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשבוע טוב לכולם..

שיר השבוע של בונג': Blaze of Glory שיר השבוע לא של בונג': HINDER- Lips Of An Angel משהו טוב שקרה השבוע: 98 בתנ"ך, קיבלתי 400 שקל זיכוי בקסטרו משהו רע שקרה השבוע: נדפק לי המחשב לאיזה 3 ימים ובכלל לא היה שבוע משו משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להצליח בבגרות בספרות ובמבחן באזרחות, וללכת ליומולדת של ידיד שלי ציטוט השבוע: כרגיל אין לי :p לינק/אתר השבוע: -- סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: הכי דומה לאהבה תמונת השבוע:
..התאהבתי בתמונה מה את/ה שומע/ת עכשיו?: HINDER - Lips Of An Angel

danduuu

New member
הו איזה תמונה יפה../images/Emo99.gif

וליפס אוף אן אנג'ל שיר ממש יפה :)

gal y kike

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

אני מתה על התמונות שהוא מחייך ככה

We Never Close

New member
שבוע טוב

שיר השבוע של בונג': always שיר השבוע לא של בונג': Muse - Starlight אלבום השבוע: אין להקת השבוע: בון ג'ובי משהו טוב שקרה השבוע: כלום משהו רע שקרה השבוע: מבחנים באנגלית ומתמטיקה משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ לא יודעת ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: בון ג'ובי בהיידפארק סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: no second chance אם ככה כותבים תמונת השבוע: לא מצליחה להעלות.. אניוואי זו תמונה של טיקו עם 2 תינוקות מנגנים יחד בתופים. חמודים.

למעלה