Bon Weekend

danduuu

New member
../images/Emo41.gifBon Weekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שבוע מעולה לכולם

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifשבת שלום../images/Emo57.gif

שיר השבוע של בונג': Blaze of Glory שיר השבוע לא של בונג': Beyonce - Listen משהו טוב שקרה השבוע: אחותי השתחררה מהצבא :p משהו רע שקרה השבוע: מבחן באזרחות הלך לא משו :/ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מסיבת גיוס של ידיד שלי ולסיים תפרוייקט באומונת סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אמריקן איידול, אמריקה דפוקה !! תמונת השבוע:
XD

../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בונג': הכינוי שלי בגרסת דמו!
שיר השבוע לא של בונג': total eclipse of my heart של בוני טיילר [והחידוש המדהים של ווסטלייף..
] אלבום השבוע: סתם דיסק שצרבתי.. :X. להקת השבוע: HIM, עדיין משהו טוב שקרה השבוע: אני במועצת\פרלמנט הנוער של העיר שלי..
משהו רע שקרה השבוע: יש לי 2 עבודות להגיש מחר ועדין לא התחלתי אותם..
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהמורה לסוציולוגיה יהיה בבית חולים או סתם חולה! ציטוט השבוע: "חגית, את נוזלת!!" לינק/אתר השבוע: בחתימה שלי..
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום

We Never Close

New member
שבוע טוב לכולם

תתעלמו מהאיחור.. שיר השבוע של בונג': bed of roses שיר השבוע לא של בונג': Behind blue eyes אלבום השבוע: have a nice day להקת השבוע: bon jovi משהו טוב שקרה השבוע: אממ עברתי סוף סוף את המבחן בספרות משהו רע שקרה השבוע: היה רע בכללי משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ סבתא עוברת ניתוח..יהיה טוב ציטוט השבוע: we don't need no education לינק/אתר השבוע: אין סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: כלום דרך אגב בערוץ 10 יש פרסומת לתוכנית "משחק החיים" נראה לי, ויש שם את always. סתם לידע כללי.

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifכן ראיתי תפרסומת!

נחמדד..
מתאים ה- This romeo is bleeding

למעלה