Bon Weekend

danduuu

New member
../images/Emo41.gifBon Weekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של בונג': שיר השבוע לא של בונג': אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: חג שמח לכולם

inbal287

New member
לה לה לה

שיר השבוע של בונג': If That's What It Takes
שיר השבוע לא של בונג': Within Temptation - What Have You Done Incubus - Dig Goo Goo Dolls - Big Machine Blink 182 - What's My Age Again? McFly - Star Girl Stream Of Passion - Out In The Real World אלבום השבוע: Evanescence - The Open Door להקת השבוע: Goo Goo Dolls
משהו טוב שקרה השבוע: ראיתי את גלי
משהו רע שקרה השבוע: אנשים כפויי טובה שיש לי בחיים
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש פורום HIM
ציטוט השבוע: אין לינק/אתר השבוע: http://www.pandora.com סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: מרחק נגיעה
תמונת השבוע: אין
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Stream Of Passion - Out In The Real World

danduuu

New member
כפרעלייך תודה על הנעיצה../images/Emo47.gif

סטרים אוף פאשן

פורים שמייח אנשים ואנשות../images/Emo3.gif

שיר השבוע של בונג': קיפ דה פייט שיר השבוע לא של בונג': total eclipse of my heart של בוני טיילור אלבום השבוע: HIM -Razorblade Romance להקת השבוע: HIM משהו טוב שקרה השבוע: פורים!!!!!
משהו רע שקרה השבוע: הצבא משגע לי ת'שכל.. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להפגש עם חברה שלי בחיפה!
ציטוט השבוע: "יורם יורם, אפשר להצטלם איתך?" [אני מגשימה פנטזיה..
] לינק/אתר השבוע: אין אחד כזה [אלא אם כן תהיו נחמדים ותציצו בלינק בחתימה שלי] סמיילי השבוע:
,
סרט/סדרה/ספר השבוע: אין תמונת השבוע: הייתי מעלה תמונה שלי מפורים, אבל הפאדיחות..
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: HIM - JOIN ME IN DEATH

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחג שמח../images/Emo24.gif

שיר השבוע של בונג': Blame It On The Love Of Rock N' Roll שיר השבוע לא של בונג': Nickelback-Hero להקת השבוע: בונג' משהו טוב שקרה השבוע: פורים..מסיבה..92 בהיסטוריה
משהו רע שקרה השבוע: גשם בבוקרר שמתחפשים !! משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ שאני אלמד למבחנים..ויעבור אותם :/ סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: כנויפיות ניו יורק, שחקי אותה מותק תמונת השבוע:
לכבוד היומולדת

We Never Close

New member
עונה

שיר השבוע של בונג': prayer 94' שיר השבוע לא של בונג': I miss you - blink 182 אלבום השבוע: this left feels right להקת השבוע: blink182 משהו טוב שקרה השבוע: ציון טוב בכימיה :] משהו רע שקרה השבוע: פורים משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לא משהו מיוחד ציטוט השבוע: "רינגו - ביטלס" XD לינק/אתר השבוע: אממ לא יודעת סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: שומרת אחותי תמונת השבוע: אין מה את/ה שומ/ע עכשיו?: נפצים מתפוצצים
חג שמח לכולם כנ"ל

למעלה