BOKים בחנות של מוכרת הפרחים בלורנסיה !!!!!!! כרגע ערכתי
Y yadiday New member 10/10/06 #1 ../images/Emo41.gif BOKים ../images/Emo41.gif בחנות של מוכרת הפרחים בלורנסיה !!!!!!! כרגע ערכתי
G Gen3siS New member 10/10/06 #2 רעיון גרוע. מהר תוריד. אני כבר רואה את מה שקורה: מי שמשחק מפיל לעצמו את הסטים הכי טובים, אחרי כמה שעות לובש אותם, משתעמם כי הוא עכשיו הורג בלי מטרה, אין לו חפצים יותר טובים להשיג, והנה השרת מת.
רעיון גרוע. מהר תוריד. אני כבר רואה את מה שקורה: מי שמשחק מפיל לעצמו את הסטים הכי טובים, אחרי כמה שעות לובש אותם, משתעמם כי הוא עכשיו הורג בלי מטרה, אין לו חפצים יותר טובים להשיג, והנה השרת מת.
G GiuGiaRo New member 10/10/06 #4 ../images/Emo127.gifתומך../images/Emo127.gif אני חושב שמה שיוני אמר זה בדיוק מה שיקרה... להוריד בבקשה
../images/Emo127.gifתומך../images/Emo127.gif אני חושב שמה שיוני אמר זה בדיוק מה שיקרה... להוריד בבקשה
G Gen3siS New member 11/10/06 #6 אחלה ../images/Emo13.gif שיתאמצו שינצחו באיוונטים יקבלו קופסאות! מה שלומך גדי?
Y yadiday New member 11/10/06 #8 הכל טוב עייפים..... אתמול : 1. צבעתי קיר בסלון - 2 שכבות. 2. תליתי וילון בחדר ילדים (מוט טלסקופי 1.5 מטר) 3. תליתי וילון בסלון (2 מוטות 1.40 כ"א) 4. כל התשובות נכונות חחח גד.
הכל טוב עייפים..... אתמול : 1. צבעתי קיר בסלון - 2 שכבות. 2. תליתי וילון בחדר ילדים (מוט טלסקופי 1.5 מטר) 3. תליתי וילון בסלון (2 מוטות 1.40 כ"א) 4. כל התשובות נכונות חחח גד.