BMW R1150GS adventure

../images/Emo41.gif BMW R1150GS adventure ../images/Emo41.gif

ב.מ.וו משיקה גירסה "קשוחה" של ה-R1150GS. המיתלים שונו כך שיוכלו להתמודד טוב יותר עם חצץ, חול, כל שטח קשה או , אפילו אספלט. מהלך המיתלים גדל מלפנים ב-20 מ"מ ל-210 מ"מ ומאחור ל-220 מ"מ. במיתלה האחורי יש גם כן חידוש- מדובר במיתלה חדש שם WP, שלמיטב הבנתי ( אל תיתפסו אותי במילה..), ככל שהמיתלה יותר דחוס הוא מספק יותר שיכוך. האופנוע מגיע עם בלמי EVO, צינורות ברזל היקפיים ו-ABS אשר ניתן לכבות לצורך רכיבה בשטח. לרכיבה במקומות לא מוכרים הבימר יודע לשתות דלק גם נטול וגם לא נטול עופרת. ההילוך השישי של הבימר החדש קצר יותר מזה של ה-GS ה"רגיל" כמו גם ההילוך הראשון, לצורך חציית שטחים קשים. שינויים נוספים הם משקף גדול יותר, מגן בוץ רחב וארוך יותר ויש גם כידון חדש כסטנדרט.שקע 12V להתקנת GPS נמצא גם כן, כמו גם מיכל דלק גדול יותר ( 30 ליטר במקום 22 ליטר), מע´ מזוודות בת 105 ליטר מוצעת כאופציה גם כן. פרט לכל אילו יש תוספות נוספות כאופציה ( כמובן- בימר או לא?! ). אלפרדו- מה אתה אומר?? שדון- יש לך משהו חדש לבחון!
תהנו אייל

TShavit

New member
פיל פילון אפו ארוך...

אינעל אביהם MCN האלו... עכשיו, ממ עכשיו, קיבלתי מב.מ.וו - החברה בגרמניה - את הידיעה הרשמית על האופנוע הזה! יש כאן אפלייה...

NUMBER 1!!

MCN, יאמר לזכותם פשוט תותחים, פשוט כל ידיעה על כל דו"ג חדש שיוצא הם מפציצים ראשונים. פרט ל-ST, שהם לא הפיצו ראשונים.... מוזר.... אייל- ממועדון המעריצים של MCN

barakhalla

New member
ולנו יש את איל את איל את איל...

(בלחן של: "ולנו יש פלאפל....)

alfred

New member
נו, כרגיל הבאווארים עושים שוב......

את מה שהם יודעים לעשות הכי טוב, וזה לגזור עוד איזה קופון קטנטן מאופנוע רב מכר, ולהציגו כאופנוע חדש. האופנוע באמת נראה מדהים, והרבה יותר טוב מהGS הרגיל, למרות שבתצלומים הוא קצת נראה כמו דגם תצוגה (אבל מאלו שקונים בקופסה, בקניון ההוא בפתח תקווה). לגבי יומרות השטח, נו.....

פאן-יורופיאן.... הייתי חייב שוב...

האופנוע פשוט יפיפה לפי דעתי!! כמו שאמרתי קודם, פרט לכך שכנראה נפח המנוע גדל ל-1300 סמ"ק לא ידוע כלום. גם התמונה הזאת, שצצה בכל האתרים כמו פטריות אחרי הגשם, הישתרבבה בטעות לקהל הרחב, שכן ה-ST החדש היה אמור להיחשף אך ורק בתערוכה.. בקיצור- אני מקנא במי שהולך לתערוכה- יש מישהו כזה מהפורום??

למעלה