BMW F650CS

מיצו

New member
כמעט אחרון, ה- 1923 BMW R32

הבוקסר הראשון. מנוע 494 סמ"ק, שלושה הילוכים, מקורר אויר, אפשרות לפנס קידמי, שימון אוטומטי ועוד ועוד. קצת כבוד חבר´ה.

guysha

New member
מיצו... סחתיין... ../images/Emo45.gif

סקירה עם מצגת תמונות, גדול!

avi_fr

New member
שמעתי ש BMW נכנסים לעסקי מכירת

אוטובוסים. אתה קונה ?

Energizerit

New member
יש כבוד למיצו!!!

הרבה כבוד. אגב, אתה מגיע למפגש ביום חמישי?

מיצו

New member
תודה על המחמאה, וכן, אני מגיע

או שזה בעצם תלוי ברמטכ"ל. אני מניח שאני מגיע. אני חושב שאני מגיע. אני מקווה שאני מגיע. אולי אני אגיע. מיצו שעושה תירגול בהטיית פעלים...

אלדד א

New member
,תמיר יקירנו - האר נא את עייניינו: ../images/Emo35.gif

במה נבדלת היצירה היפיפה הזו מה-SV? אני מכוון מבחינת הקונספט והביצועים (ויסלח לי אלפרד - אני חושב שהאופנוע הזה נראה מ-ד-ה-י-ם).

TheFinalCut

New member
ה-SV מול ה-BMW??

הממממ........ קונספט שונה בעליל, בעוד ה-SV הוא אופנוע כביש נטו פרופר עם נטייה ספורטיבית, אך התחייבות לפשטות ומחיר נמוך, תנוחה כבישית-ספורטיבית-מתונה, מנוע V2 בינוני עתיר מומנט ועיצוב נקי ואלגנטי, ה-BMW הוא מעין סופרמוטארד גדול, גם הוא אופנוע כביש נטו פרופר, אבל עם שורשים דו"ש-יים שניכרים בתנוחת הרכיבה הזקופה והעיצוב הכללי. צמד האופנועים האלו אמורים להיות פאן בכמויות מסחריות עם יכולת ספורטיבית נאותה, אבל כל אחד משיג את זה בצורה אחרת - וה-SV צפוי לעלות משמעותית פחות כסף. ה-SV כלי המוני, יעיל, פשוט, מהנה ומוצלח - ה-F-CS הוא כלי ייחודי, ביזארי אפילו, משוכלל ועתיר טכנולוגיה (הזרקת דלק עם DownDraft למרות מנוע הסינגל, שילדת אלומיניום משולבת פלדה, זרוע אחורית חד צידית, עיצוב חדשני ושפע גימיקים של איבזור) ויקר. ה-SV פונה יותר לאנשים שרוצים כלי ללמוד איתו את רזי הרכיבה הספורטיבית כשהיעד שלהם בעתיד הוא אופנוע ספורט תחרותי, או אנשים שבוחרים בכלי מהנה זה משיקולי עלות\תועלת. ה-BMW פונה יותר לקהל אמיד יותר שמחפש משהו ייחודי, או כלי פאן יום יומי מלא סטייל ויכולת.

למעלה