סעמק תרגיעו את חמוריקו..
הולך לקנות שהמצב הכלכלי הסביר יחזור, כי חודש הבא יש לי 480 שקל לבזבז על ההופעה של ווית'ין + טאריה.. (בתקווה ישהיו..) תכננתי לקנות אותו ביום ההוצאה כמו הלב של הכול. אבל לא הפעם.. ת'אמת שציפיתי להמון, ונראה לי שקצת התאכזבתי כשראיתי את הפלייליסט. יש שם דברים מאכזבים, אין איזה חידוש מפתיע ה"וואו" הכי גדול שההופעה מספקת נראה לי זה "החצי האחר (שלי)" כי הביאו את ההוא נו, ואני בכלל שונא ת'שיר הזה. אני שמח שיש הרבה מאחוריי הקלעים..=] כן חטאתי בלראות בערך את כל הקליפים מההופעה, ראיתי עשרות אפילו כאלה שצולמו בפאלפון ושומעים מישהי ששרה כמו תפוז סיני ברקע, הטריילר הראשון נחמד- שארון נשמעת מנוזלת, ונראת כמו פודל עם השיער הזה הטריילי השני- נחמד ומה שהופך אותו למעולה שיש אינטרו+ ג'יליאן עם מקהלה חיה!! הקריין מעצבן אותי כי יש לו מבטא בריטי מהסוג החולני, וזה מראה בסוף שכתוב באחד העיתונים בבריטניה "its truly the biggest show ever made on earth" לא יודע עד כמה אמין אבל תמיד טוב לשמוע, בכול אופן גם שארון נראית כמו פודל עם השיער הזה, וכמו כיפה אדומה עם חוש אופנה של תפוז תאילנדי. בכול אופן לא אוהב איך ששארון נראית בהופעה, השיער והתלבושות לא משהו, אבל זין זה הדבר שאני מחכה לו כבר חודשיים, נקווה שיהיה טוב..=]