Beneath you

../images/Emo41.gifBeneath you../images/Emo41.gif

הממ פרק יפה... אהבתי שהחליטו להתחיל את הפרק כמו הפרק הקודם...רק שהפעם באפי התעוררה מה"חלום" משפט הווילו האהוב עליי (כן חייב להיות כזה תשתקו) "bigger badder badass than the big bad" לאחרונה אין הרבה ווילו וזה נורא מתסכל...אבל הכל ישתנה ממחר =) אוקי הגעתי למסקנה שג'יימס שחקן ממש טוב... סתומרת תמיד ידעתי את זה...אבל רק עכשיו ראו את זה בבירור... שמתי לב בבאפי שעד שלא רואים שחקן שמשחק מטורף אז זה לא נקלט כמה שהוא שחקן טוב (טארה באפי ספייק...) אניווי שרשרו בכעף

פרק מצויין (הסוף עשה אותו כזה).

באמת היה חסר קצת ווילו. לפחות יש מההומור של זאנדר, תמיד זה טוב. אהבתי את הקטע שדון אומרת לספייק שהוא יתעורר בוער. סצנת המכות בין אניה לספייק ולבאפי הייתה משעשעת. אני חייב לשבח את המשחק של ג'יימס, פשוט מצויין, ולדעתי כל הסצנה בכנסייה היא אחת מהסצנות היפות בסדרה בכלל, משחקי האור וצל, המשחק של ג'יימס, הבכי, הצחוק, המלמולים, כל פעם מדבר למישהו אחר, אהבתי שהוא מדבר מתוך החושך, זה היה ממש יפה, והסוף, אוי הסוף כל כך יפה, הצורה שבה הוא נשען על הצלב, העור נחרך, ספייק שבור, "Can we rest now?".

../images/Emo141.gifBeneath You../images/Emo129.gif

הג'ינגל החביב חוזר- From beneath you, it devoures. בעצם, הוא לא הכי ידידותי, נכון? ספייק הלא מחומצן והמשוגע(קצת בסגנון טארה המשוגעת, אם תשאלו אותי) הוא כל כך יפה וכזה חמוד. קאט לשיחה במכונית- חוץ מסמים, אלימות, הריון לא רצוי, ו-unleashing of hordes of Armageddon that comes pouring out of the school's foundation every now and then, איזה בעיות יש לילדים האלה? זאנדר נותן לנו גם קצת נוסטלגיה לתיכון, I hope they appreciate it. I know I did. ועוד קצת מתיכון סאנידייל המקורי- You heard about principal Flutie, right? למה לשכור את באפי בתור יועצת? אולי הוא נהנה מהעבודה שלה ב-DMP? I'm a vegetarian. לפי המנהג הבריטי העתיק, ווילו צריכה להיכנס למונית. *מנהג מוזר* אני ממש גאה בווילו, I'm not done here. הכלב המסכן של ננסי... Oooh, poor puppy! באפי וספייק נפגשים שוב. What you need is help. Fortunately, you've got me. ספייק לא רוצה לומר שהוא מצטער. הוא לא מחפש סליחה ומחילה. הוא רק רוצה לעזור. הוא לא אלוף. הוא לא אנג'ל. ובאפי, מצידה המעצבנת ביותר אומרת- Everything about you is wrong. She's a girl, and she's a friend, but she's not a girlfriend. אני מתה על הקטע עם ספייק ודון. ממש מרשים. You're gonna wake up on fire. אם משהו יכרות את הראש של ספייק, זה יהיה רמז. זה ישר הזכיר לי את השיחה של אנג'ל וזאנדר ב-School hard- X:And if he'd bite me, what then? Angel: We would've known he bought it. באפי לוקחת את הפנס מידו של ספייק, ויש לה פלאשבקים מנסיון האונס. זה היה אחלה קטע. גם הם, כמו אנג'ל ובאפי, לא יכולים להיות חברים. We're not friends. We never were. באפי אומרת לספייק את האמת הכואבת בפרצוף- You tried to rape me. והוא מביט למטה, מתבייש ומתחרט כ"כ. אניה ממש חמודה בפרק הזה. התגעגעתי אליה. אבל מה הקטע של השיער? Did you turn this nice ladie's ex into a giant warm monster? היא צוחקת, ואז.. Yes. הקטע עם Is there anyone here that hasn't slept together? ממש מעולה. אניה יכולה לראות את הנשמה של ספייק. זה היה ממש מרגש. Oh, my god. How did you did it? ממש כעסתי על ספייק שאמר לבאפי Ooh, up for another round up on the balcony, then? זה היה *ממש* אכזרי. זאנדר ממש צדק כשאמר לאניה שהתירוץ הזה שהוא נטש אותה בחתונה פשוט מפסיק לעבוד באיזשהו שלב. אניה פשוט מוצאת בזה מקום להאשים את כל מה שמשתבש לה בחיים. ההלם בפנים של ספייק כשהוא משפד את Rony the warm boy הוא ממש מדהים. הוא הזכיר לי את פיית' שנייה אחרי שתקעה יתד באיש ההוא. No need to shooouuut!! אני מסכימה עם זאנדר. She's not calling me. אבל היה יכול להיות יותר גרוע, Oh it will be. הקטע של ספייק ואבפי בכנסייה הוא אחד מהקטעים הכי מרגשים, נוגעים ומדהימים לצפייה. No touching! Spike, have you completely lost your mind? Well, yeah. Where've you been all night? שמתם לב שבאפי לובשת שרשרת עם חתיכת פאזל עליה, ושומעים את ספייק אומר The spark. The missing piece that.. Fits. נראה לי שזה לא צירוף מקרים. ג'יימס הוא שחקן פשוט מצויין. הבעות הפנים שלו, המעברים בין שפיות לשגעון, המבטים הפשוטים בעיניים שאומרים כ"כ הרבה. Can we rest now? Buffy.. Can we rest? ספייק נכרך. ובאפי מזילה דמעה. מיה.

City Of Angel

New member
כמובן שכל ערפד אחר היה נשרף

על המקום או לפחות עף אחורה מכזה צלב ענק, אבל ספייק זה משהו מיוחד. פרק יפה "beneath you it devoures ,beneath you it devoures" ובסוף זה בסה"כ נקמה של אניה (סליחה, אניינקה) שבמשבר זהות קשה. ובטח שהיא יכול להמשיך להאשים את זאנדר על זה שהוא נטש אותה בחתונה! בשבילו היא הפסיקה להיות שדת נקמה רצחנית, ובלעדיו כל מה שיש לה לעשות זה לחזור לזה. מצד אחד ספייק אומר "לאנג'ל היה את הניצוץ, עכשיו לי יש את הניצוץ", מצד שני במשך העונה עוד יהיה ברור שיש המון הבדל בין שניהם

charmer

New member
מגילה מדהימה... כרגיל!

לא ראיתי היום ברוב טיפשותי, כי לשם שינוי הייתי בבית בחמש, פעם ראשונה אחרי איזה חודש. אבל שאני אזכור? חס וחסה! רק רציתי לציין משהו קטן - אמרת את הקטע הזה שההיא שמתחילה עם זאנדר אומרת Is there anyone here that hasn't slept together?.. אז אהבתי שזאנדר וספייק כזה הסתכלו אחד על השני.. כאילו הם שקלו את האופציה או משהו.

מסכימה לחלוטין!

גם אני מתה על הקטע שאניה רואה שיש לו נשמה... זה ממש חזק! ו-Spike, have you completely lost your mind? Well, yeah. Where've you been all night? זה פשוט גאוני... גם לי ספייק ממש הזכיר את פיית'!!! בקיצור פרק ממש טוב...

NimaZ

New member
פרק טראומטי../images/Emo108.gif

אני ממש מצטערת, אבל אני פשוט לא מצליחה להוציא את התמונה של ספייק עם החולצה הזאת מהראש שלי
בכל מקרה- אהבתי את זה ששמו את זאנדר עם מישהי. שנאתי את זה שלקחו אותה ממנו..
כי באמת, לזאנדר מגיע מישהי! [אניה?? come back!] מה שכן- ספייק שיחק מדהים, באמת שכן [אבל למה ללבוש את החולצה הזאת?! למההה?
] .. אהבתי מאוד את ה-dont need to shout!!! זה באמת היה יפה.. וגם בפרק הבא, הוא משחק ]שוט טוב! הבנאדם מוכשר!

MoGanC

New member
לא אהבתי את הפרק

הרבה כלום קורה,כלומר כל מה שקרה היה בגלל אניה,אפשר היה להגיע אליה טיפה מהר יותר בפרק,כלומר,עד הדקה ה30 בפרק סתם עמדנו באותו מקום.הסצינה האחרונה, וכנראה אני לבד בקטע הזה, ממש ממש שנאתי.סתם הרבה דיבורים וסימבוליות שאני שונא.ואז סוף. טוב,זהו.

בגד גוף כחול! בגד גוף כחול!!!

אני נורא אוהבת את הפרק (במיוחד הסוף) אבל הבגד גוף הכחול... זה פשוט יותר מדי!!!:| אבל אחר כך זה ספייק בלי חולצה אז הכל שב למקומו הנכון והשקסי
איך אני אוהבת את הקטע שבאפי מגלה שיש לו נשמה... הוא פשוט... ראאאררר

Loves Bitch

New member
אחד הפרקים האהובים עליי ללא ספק

הנאום של ספייק בסוף זה דבר שלא פעם ולא פעמיים גרם לי לבכות. המשחק של ג'יימס הוא מרשים, מדהים ופשוט משכנע. אני אוהבת את הדמות הזאת. עם כל הלב, אני פשוט אוהבת את הדמות הזאת. ואגב - למי שלא קלט. הפרק הזה מראה בצורה ברורה...אין ערעור - ספייק הלך להשיג את הנשמה. כי זה מה שמגיע לבאפי. זה מה שהיא צריכה בבחור שלה. מישהו שלעולם לא היה אונס אותה, או מנסה בכל אופן. בלע. פרק מדהים.

למעלה