Behind The Eyes Of....

Because Of May

New member
דררררררררררררררררררררררררר../images/Emo109.gif

נולדת בחודש מאי? כןכן D: היה כיף? מאוד! אחלה חודש! חח נכון
סושי אוהבת או לא.?:) לא ניסיתי אף פעם ככה שאין לי מושג
לשאלה הנחמדה מאווווווווווד שלי קדימה! האם את יודעת מה זה WII? לא! אבל אני עדיין מאושרת בחיי

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifמאי לא שכחתי אותך!!!../images/Emo99.gif

נכנסתי למחשב לפני 10 דק' וישר שנכנסתי לפורום כתבתי את השאלון. תגידי שאני לא חמודה, נראה אותך
. אז...: מוכנה? בטוחה? גם אם אני אקפוץ עלייך מאחורי הגב? אוקיי...מה קורה? איך בשביתה? שיר אהוב בכללי? ועכשיו לא של MCR...? איזו חיה היית רוצה להיות? עם מי היית מתחלפת ליום אחד? עם מי בשום פנים ואפן לא היית מתחלפת? מה היית עושה עם מליון דולר, בשטרות בלתי מסומנים? נקתלת בג'יני חביב... 3 משאלות: אימא או אבא? משפחה או חברים? קלי או MCR? {תיזהרי, תסתכלי באיזה פורום את מגיבה...} ביץ' או כלבה? תמות או תיחנק? מה הדבר הכי מפדח שקרה לך{כן, אני רוצה לגרום לך לחוות את זה שוב מואהאהאה}? מה הסדרת טלווזייה האהובה עלייך? והריאלטי האהוב? והיוצא ריאליטי האהוב? מה הסרט השנוא עלייך? תני 5 שמות שבחיים לא תקראי ככה לילדים שלך... על מה הייתרוצה לדעת לנגן? איזה כישורים היית רוצה שיהיו לך? אוהבת אנשים חופרים? אוהבת אותי{ממממ..}? צ'או!

Because Of May

New member
כפרעליך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo109.gif

מוכנה? כןכן בטוחה? רגע, חכי..... כן D: גם אם אני אקפוץ עלייך מאחורי הגב? מוכנה לאללה!
אוקיי...מה קורה? מצויין, מה איתך? איך בשביתה? אחלה לגמרי, אהבתי
שיר אהוב בכללי? שירי MCR ^^ ועכשיו לא של MCR...? חחחחחחח שירי קלי, דה יוזד, אוונסנס ופארמור איזו חיה היית רוצה להיות? דולפין
עם מי היית מתחלפת ליום אחד? עם פקאצה מהשכבה, רק כדי לראות איך זה לחיות בלי מוח
עם מי בשום פנים ואפן לא היית מתחלפת? עם פקאצה מהשכבה, כי זה לחיות בלי מוח XDD מה היית עושה עם מליון דולר, בשטרות בלתי מסומנים? גורמת לכל האומנים שאני הכי אוהבת להופיע על במה אחת ולהיכנס לבקסטייג'
נקתלת בג'יני חביב... 3 משאלות: 'קיי: 1. לפגוש את MCR 2. לפגוש את קלי 3. להיתקל עוד פעמיים בג'יני החביב ><" אימא או אבא? זה כמו לשאול.... אמא או אבא! משפחה או חברים? משפחה, אין ספק קלי או MCR? {תיזהרי, תסתכלי באיזה פורום את מגיבה...} אממממממ.... (סי אר) ביץ' או כלבה? כלבה! תמות או תיחנק? תמות! מה הדבר הכי מפדח שקרה לך{כן, אני רוצה לגרום לך לחוות את זה שוב מואהאהאה}? מה שעולה לי לראש: רצתי לתוך עמוד ושברתי שן
מה הסדרת טלווזייה האהובה עלייך? שנות ה-70
והריאלטי האהוב? נגיד שכוכב נולד
והיוצא ריאליטי האהוב? מאיה רוטמן, כפרעליה מה הסרט השנוא עלייך? כל סרטי בן סטילר. טיפש שכמותו. תני 5 שמות שבחיים לא תקראי ככה לילדים שלך... זלטה, ים, שלולית, טיפה, עובד על מה היית רוצה לדעת לנגן? פסנתר או תופים איזה כישורים היית רוצה שיהיו לך? לדעת לשיר.... אוהבת אנשים חופרים? כל עוד זה לא על טוקיו הוטל- כן
אוהבת אותי{ממממ..}? בטח!
צ'או! גודביי ^.^

a k c

New member
../images/Emo109.gifזלטה? שלושלית? טיפה?../images/Emo122.gif אללי.

למעלה