Behind The Eyes Of....

otollo

New member
../images/Emo41.gifBehind The Eyes Of....../images/Emo41.gif

אוקיי אז שינוי בחוקים
. מעכשיו כל מי שהיה הקורבן פותח בעצמו את השרשור בשבוע הבא ובוחר מישהו מהרשימה ופותח לו את הפינה. מי שפתחו לו עושה בשבוע אחרי זה וככה ממשיכים עד שנגמרים האנשים ><". אז הקורבן השבוע הוא...מאי(Because Of May)
אתם מוזמנים להפציץ אותה בשאלות
. בשבוע הבא מאי צריכה לפתוח את הפינה עם מישהו מהרשימה של האנשים שאמרו שהם רוצים להשתתף: Noa0605 - נועה MyDecember1 - רז Assilicious - אסי ליטול B - ליטל a k c - עדי ICדרוש - אדר אם יש מישהו שרוצה להשתתף ולא כתוב פה, שיגיד
. אז יאללה תשאלו

otollo

New member
../images/Emo174.gifשאלות למאי XD

היי
מה קורה? מה חדש? נכון השאלות האלה לא חרושות עדיין כי אני הראשון? חעחע XD מה את מוצאת ב-MCR?
. סתם סתם
באיזה עוד פורומים את כותבת? איזה זמרים/להקות את אוהב חוץ מקלי? הידעת שההתאמה המוזיקלית שלו בלאסט היא LOW?
איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? מה הסרט האחרון שראית? מהי סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? טוב אין לי רעיונות לשאלות

Because Of May

New member
יאיייי! ../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

היי האלוו
מה קורה? הכל מצויין! מה איתך?
מה חדש? תכף אני אנצלש על זה משהו
נכון השאלות האלה לא חרושות עדיין כי אני הראשון? חעחע XD חחח מה שנכון נכון XDDD מה את מוצאת ב-MCR? . סתם סתם היי
. מה אני מוצאת?! לחן, מילים, ביצוע, הופעה, הכל. יש הכל בלהקה הזאת! וכמובן היחס שהם נותנים למעריצים שלה
באיזה עוד פורומים את כותבת? MCR
איזה זמרים/להקות את אוהב חוץ מקלי? אוווו, המון! MCR, מיוז, אוונסנס, ה.י.ם, פמילי פורס 5, פארמור, ברייקינג בנג'מין, אסקייפ דה פייט, 30STM, דה יוזד, גרין דיי, לוסטפרופטס, איידן, מדינה לייק, פאניק!, פליין וויט טיז, לינקין פארק, אנטווין, ניקלבק, MSI, BFMV, נירוונה, FOB ועוד המון.... זאת הרשימה המצומצמת
הידעת שההתאמה המוזיקלית שלו בלאסט היא LOW? "שלו"? התכוונת אולי שלנו? חחח כן
איזה שיר של קלי את הכי אוהבת? מייבי (לא חפרתי לכם על זה מספיק
), אירביין, אדיקטד, HM, סובר... יש המון, אבל כעיקרון- החמישייה הזאת ובמיוחד מייבי. מה הסרט האחרון שראית? אשת החלומות עם בן סטילר. גאד, כמה שהוא דפוק
מהי סדרת הטלוויזיה האהובה עלייך? שנות ה-70
(עונה 5 עוד שבוע ב-VOD!@#$@#%), וגם חברים, אלא מה

Noa0605

New member
שאלות...

היי מה קורה? מה חדש? איך הכרת את קלי? איזה שיר של קלי את הכי פחות אוהבת? גם לך יש שביתה? מה את הכי שונאת בעולם? מה את הכי אוהבת בעולם? אם היית יכולה לגור בחו"ל באיזה מדינה היית גרה? ולמה? בקושי הצלחתי להמציא שאלות...

Because Of May

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

היי שאלוםם מה קורה? מעולה... מה חדש? ראי תגובה לאור
איך הכרת את קלי? SUBG... היה את הקליפ שלו ואז הורדתי את השיר, ואז את כל ברייק והצטרפתי לפורום החמדמד הזה ^^ איזה שיר של קלי את הכי פחות אוהבת? SKOM
גם לך יש שביתה? יאפ :] מה את הכי שונאת בעולם? אנשים שקרנים... וזיהומי אוויר. באמת! מה את הכי אוהבת בעולם? את הים. אם לא היה ים, אני לא יודעת איך הייתי שורדת... אם היית יכולה לגור בחו"ל באיזה מדינה היית גרה? ולמה? ארה"ב ככל הנראה... בגלל השפה, ובגלל שתמיד ארה"ב משכה אותי, תמיד הרגשתי שהם הרבה יותר מתקדמים...

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifהחלפתי כינוי גאון../images/Emo98.gif.ומאי-

שאלות כשאני אחזור הבייתה, סורי
... מבטיחה לחפור, כהרגלי
.

a k c

New member
../images/Emo109.gifעכשיו כשאני סופסוף על המחשב../images/Emo122.gif...

מה קורה (הו, כמה מקוריXDD)
איך עבר יומך
איך את מבלה את השביתה
מה השיר האחרון הניגנת
איזה שיר את שומעת
עם מי את מדברת
מתי הפעם האחרונה שצחקת
מתי הפעם האחרונה שבכית
מוטו לחיים: דבר שבחיים את לא תעשי: מאכל שבחיים לא תאכלי: מתקן אהוב בסופרלנד
: משפט שאת ממש שונאת:

Because Of May

New member
חזירולז../images/Emo47.gif../images/Emo109.gif

מה קורה (הו, כמה מקוריXDD) מעולה
איך עבר יומך אחלה לאללה, קניתי נעלי, לא, מגפי- בית ורודות ^^ איך את מבלה את השביתה עם חברים מה השיר האחרון הניגנת קנסר של MCR איזה שיר את שומעת ברי מי אין בלאק- MCR. ומקודם ראיתי את הקליפ של דה יוזד- אול דאט אייב גוט עם מי את מדברת כרגע? נו-וואן.... מתי הפעם האחרונה שצחקת היום, עם החברות בקניון... ואתמול, הו, אתמול
מתי הפעם האחרונה שבכית יום שישי לפני זה שעבר.... מוטו לחיים: פיק אפ דה פון, פאקר!
חח סתם, לאדעת דבר שבחיים את לא תעשי: ארוץ בעירום מול כל הבצפר
מאכל שבחיים לא תאכלי: ג'וקים.... מתקן אהוב בסופרלנד: לא אוהבת סופרלנד >< משפט שאת ממש שונאת: אמרתי לך! /איך ידעתי!

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gif הייי מאיי ../images/Emo13.gif

הידעת ששמך מתחרז עם המילה "היי"? XDD.
סתם, הנה השאלון החופר והארוך שלי: השאלון החופר שלי ;-[
מה את עושה עכשיו?
מה את שומעת עכשיו?
אם היית יכול להחליף את שמך בשם אחר, באיזה שם היית בוחרת?
איך ייקראו לילדים שלך?
איך ייקראו לבעלך?
את מקללת הרבה?
את אוכלת הרבה?
את שותה הרבה?
מתי בכית פעם אחרונה?
מתי צחקת פעם אחרונה?
מתי השתעלת פעם אחרונה?
מהו הספורט המועדף עליך?
ממתי את בפורום?
מהו השיר השנוא עליך של MCR?
הידעת שבזכותך התחלתי לשמוע מיוז?
תגידי, הסולן של MCR לא מפחיד אותך
?
נכון שקווין נסגדים?
שימי פה איזה שיר של פמילי פורס 5...שנראה מה ההתלהבות
?
היית פעם בחול? אם כן איפה?
הידעת שחזיר לא כשר לפי ההלכה וזה המאומץ שלך
?
ולסיום- אני חייב לדעת- השאלון הזה חופר או לא?
איזה מבולגן הוא יצא..חחחח... תהני

Because Of May

New member
רזרזרזרזרזרזרזרזרזרזרזרזרזרז!../images/Emo109.gif

נרגעתי
מה את עושה עכשיו? שותה מים ^^ מה את שומעת עכשיו? למרבה הפלא, כלום
אם היית יכול להחליף את שמך בשם אחר, באיזה שם היית בוחרת? מיכל או ליאן
איך ייקראו לילדים שלך? גיא לבן, ולבת ליאן אולי... צריך לקחת את ספר השמות הגדול משילב כדי לבחור
איך ייקראו לבעלך? ג'רארד/ מייקי/ פראנק
סתם, באמת שאין לי מושג
את מקללת הרבה? "שיט" ו"פאק" הן מילים שאני אומרת הרבה, אם לזה אתה מתכוון XDD את אוכלת הרבה? כמו שצריך, לא הרבה ולא קצת את שותה הרבה? ככה ככה
מתי בכית פעם אחרונה? אתמול בלילה... מתי צחקת פעם אחרונה? שלשום בלילה מתי השתעלת פעם אחרונה? חחחחחח לא זוכרת
מהו הספורט המועדף עליך? שחייה, ריקוד ממתי את בפורום? מיולי של שנה שעברה. שנה וחצי עוד מעט!
מהו השיר השנוא עליך של MCR? אין אחד כזה... הידעת שבזכותך התחלתי לשמוע מיוז? וואללה?! אני שמחה! לא הרבה אוהבים או שומעים אותם, אני שמחה שהצלחתי לגרום לעוד מישהו לאהוב אותם
תגידי, הסולן של MCR לא מפחיד אותך ? לא!
איך דבר כ"כ מוווווושלם כמו זה|
יכול להיות מפחיד?! (גם לי מותר להיות פאנגירל לפעמים
) נכון שקווין נסגדים? לגמריי
אבל זה עובר בלידה כנראה, אמא שלי מתה עליהם אז קצת גם עבר אליי
שימי פה איזה שיר של פמילי פורס 5...שנראה מה ההתלהבות ? אני! אני פתחתי נצלו"ש! עם מלאמלא שירים שלהם! ואף אחד לא שם עליי!
קישור לנצלו"ש: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1309&msgid=108844846 השיר של FF5 שנדלקתי עליו כ"כ, לאב אדיקט: http://www.youtube.com/watch?v=wCHYXb3sdDc היית פעם בחול? אם כן איפה? לא הייתי בחו"ל
הידעת שחזיר לא כשר לפי ההלכה וזה המאומץ שלך ? XDDDDDDDDDDDDD אבל הוא ורוד וזה הכי חשוב
והוא פיגיל'ה שלי
ולסיום- אני חייב לדעת- השאלון הזה חופר או לא? לא, היה טוב וטוב שהיה :]

MissMusic

New member
../images/Emo80.gifאחלה ספורט../images/Emo123.gif../images/Emo45.gif.{השני../images/Emo3.gif}.

TamirKC

New member
כתבתי איזה 30 שאלות והאינטרנט התנתק.

סעמק. לא רוצה)::

מאיייייייייייייייייייייייייייי

נולדת בחודש מאי? היה כיף? אחלה חודש! סושי אוהבת או לא.?:) לשאלה הנחמדה מאווווווווווד שלי האם את יודעת מה זה WII?

למעלה