Backsteet Back

dilan angel

New member
כרסטינה לא שרה יפה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אז את אף פעם לא שמעת אותה שרה בובע

NoWords

New member
רוצה מכות?../images/Emo46.gif

סתםםםם..... קודם כל, את לא תקללי את שירוש
היא יודעת שכותבים בובה אבל יותר חמוד לומר בובעעעעעע ועעעעלק כריסטינה לא שרה מהלב / כותבת את המילים שלה כריסטינה כותבת את השירים שלה ובהחלט בהחלט שרה מהלב, אם לא יותר מאבריל. אבל זה עניין של טעם כי אני לא סובלת את אבריל ואת לא סובלת את כריס. So Bye bye

the papercut

New member
אבריל כותבת המילים שלה ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחח די זה קורע היא לא כותבת כלום. חושבת שפוזה של רוקיסטית\פאנקיסטית יעזור לה

ויקי11

New member
אבריל היא סתם ילדה

שמשחקת אותה קולית ושרה על שטויות אבל כריסטינה גם כותבת את השירים שלה (חלקם) וגם שרה יותר יפה מאבריל והיא שרה מהלב ועוד איך כאילו עדיף לשמוע את היללות של אבריל....
אם אבריל היתה שרה את "ביוטיפול" של כריסטינה היו צוחקים עליה כי היא לא יודעת לשיר שירים מרגשים היא יודעת רק לצרוח ולילל ובשירים של כריסטינה יש מסר ובשל אבריל ממש אין! אז תחשבי לפני שאת אומרת משהו! וסליחה עם אני נשמעת לך עצבנית...

ToryMaster

New member
בנות

אל תריבו, אל תתפתו לוויכוחים כאלה, אלו ויכוחים של אנגמרים

backstreet girl

New member
אני מתה על כ-ו-ל-ן...

אבריל-זמרת מדהימה עם שירים מהממים וקול יפה!!!!! כריסטינה-למעשה היא האהובה עליי ביותר ...היא מהממת יש לה קול חלומי ושירים מרגשים כ"כ .... בריטני-היא אחלה באמת...יש לה קול יפה ואחלה שירים.. אנסטסיה- זמרת מדהימה עם קול מקסים ושירים יפייפים...

למעלה