avi2dvd 0.27
ממשק עברי

Reborn1

New member
../images/Emo41.gifavi2dvd 0.27../images/Emo41.gif ממשק עברי

ברצוני לעדכן (עדכון אחרון בנושא) כי יצאה גרסה של התוכנה בממשק עברי כעת ישנה תוכנה חינמית ובעברית בעוד מספר ימים יעלה מדריך חדש לממשק תומך עברית ואעדכן זאת בהודעה נפרדת מומלץ לעדכן לגרסה החדשה וזאת משום שכל גרסה מכילה שיפורים תיקון תקלות ברצוני לומר תודה ל Y. Welis שהשתתף בעת תרגום הממשק את הגרסה ניתן להוריד מאתר הבית בכתובת הבאה http://www.trustfm.net/divx/Software/Avi2Dvd.html יום טוב לכולם

kkdd

New member
סוף סוף!!! כל הכבוד לשנייכם

המון תודות לכם....

MickName

New member
כל הכבוד על היוזמה והכל אבל....

Whats new v. 0.2.7 beta Added : New HCEnc 0.1.4 Added : Spanish, Israeli and Russian language support Fixed : Bytes calculation function Fixed : Subtitle options disabled under conditions​
חחחחחחXD

kkdd

New member
עכשיו הורדתי והתקנתי ותגובתי:

ההתקנה בעברית הרוב הגדול של הממשק הוא בערבית מאוד נוח פשוט מאוד מומלץ למי שלא רוצה להסתבך ביותר מידיי הגדרות
אני כעת ממיר איתו סרט ל SVCD מקווה שאני אהיה מרוצה מהאיכות והתוצאות
בלי כל קשר לתוכנה תודה רבה רבה ל Reborn1 ו Y. Welis אשר תירגמו את התוכנה לעברית במיוחד בשבילכם!!!
תהנו אנשים, אחלה תוכנה.

Reborn1

New member
kkdd

אישית אני ממליץ על מקודד quenc כאשר לפי דעתי יש להוריד את ההגדרה "מיטבי" וגם "use treil quantum" שניהם מכפילים את הזמן ההמרה שזה פחות קריטי הם פשוט מורידים לפי דעתי את האיכות ברוב המקרים שנתקלתי וזה מוזר אבל נכון כל הסרטים שלי מוגדרים רק עם "איכות גבוה" בלבד hcenc נחשב מקודד svcd מהיר ואיכותי אך חדש יחסית אינך נדרש להגדיר בו יותר מדי ישנם 4 "רמות של איכות" freeenc לא מומלץ , לא חושב שיש צורך ב cce לא התלהבתי מהתוצאות אבל חלק מהאנשים אמרו שהוא טוב בהוספת כתוביות תזכור לסמן 10 שמוריד את הכתב לפס השחור כמו בהגדרת vobsub הגדרה זו מתאימה לכל תצורות הסרטים הערה: לפני שאתה ממיר סרט שלם תחילה דגום באמצעות virtual dub רצועה של 2-3 דקות מאותו הסרט המר אותם בעזרת המקודדים ובחר בתוצאה הטובה ביותר לאחר מכן רק אז בצע פרוייקט שלם בהצלחה

kkdd

New member
אחרי שהוא סיים את כל ההמרה אתה..

אומר לי? (חחחחחח) אז ככה: ניסיתי להמיר סרט 54:24 דקות. התוכנה סיימה ב 54:08 כלומר העלימה לי 20 שניות מהסרט!! זה המון כי זה סוף של דו שיח בסרט. לא שיניתי שום הגדרה השארתי איך שהיה: מקודד quenc, לא סומן "מיטבי" אבל סומן "use treil quantum", "איכות גבוהה" מסומן, ונתתי לו להשתמש ב VBR
וה CCE לא סומן עכשיו אחרי שהסברת מה מומלץ אני יעשה מה שרשמת. כלומר אשתמש במקודד quenc, משאיר רק את ה "איכות גבוהה" מסומן בלשונית השניה אני בוחר SVCD 80MIN ובאדיו אני יוריד מ 224 ל 192 זה מספיק... כתוביות אני עדיין לא משתמש, בסרט הבא אני יעשה גם כתוביות נראה ת'תוצאות.
(ואני כמובן תמיד בוחר בדיסק אחד שהוא לא יחתוך לי, אני חותך לבד עם VDMOD שיהיה לי בהצלחה
שאלה: הוא תיקן כבר את העיניין של הפרויייקט? או שוב צריך להיכנס לתיקיה לקובץ ההוא ולסמן ב וי?

Reborn1

New member
kkdd

תבין האופציה use treil לא ראיתי ששיפרה דבר ,יותר נכון כן ראיתי שעשתה בדיוק ההיפך אבל זה לשיקולך svcd בד"כ האיכות תמיד טובה זה יותר נפוץ לגבי vcd מה שכן המהירות יכולה להשתנות עד פי 2 סטנדרט svcd כמו שהופיע בברירת המחדל יוצר 40 דקות לדיסק אבל אם היית מציין 2 דיסקים היא מבצעת אוט' את ההתאמה של הביטרייט ויוצרת שכלול לשתי דיסקים גם בסרט ארוך יותר מ 40 דק' לדיסק בעקרון כן אפשר דיסק של 54 דקות svcd בדיסק אחד ,במקרה השבוע יצרתי דיסק שכזה הצגת של ילדים שזה היה הזמן בדיסק אחד בדיוק 54.35
הורדת הביטרייט יכולה לתרום גם אני הורדתי ל 192 וזה הסתדר אם יש לך אפשרות לקצץ טיפה זה גם טוב תחום svcd לדיסק בין 55 דק הוא עניין גבולי אבל אפשרי בהחלט ותמיד לפי דעתי svcd של 55 דק טוב מ vcd (אם המכשיר אכן תומך באפשרות זו ) בהצלחה .....

Y. Welis

New member
תודה על הקרדיט! שמחתי לסייע

ותודה על השבחים. הורדתי ממש עכשיו את התוכנה כדי להתרשם. היא נראית טוב, והייתי מציע רק תיקון אחד - בכרטסת המקודדים, לשנות את 'איכות גבוה' -> 'איכות גבוהה' (אם התוספת תיכנס לשם), כדי לדייק בנטיה. מקוה לעזור גם בהמשך.

למעלה