avi2dvd גרסה חדשה

Reborn1

New member
../images/Emo41.gifavi2dvd גרסה חדשה ../images/Emo41.gif

יצאה גרסה חדשה לתוכנה השינויים העיקרים הם : 1 שינוי יחס תמונה ניתן כעת לשנות aspect ration 16:9 ל 4:3 "מתיחת" תמונה 4:3 ל 16:9 "הצרת"- תמונה לצורך הטמעת כתוביות על השחור אלו שלא מעוניינים פשוט להשאיר את ברירת המחדל 2 התוסף מקודד איכותי ל mpeg-2 ניתן לעשות בו שימוש ביצירת svcd או dvd היתרונות במקודד זה הם המהירות והאיכות יש לבחור במקודד בשם hcenc אם אתה ממירים (svcd-dvd)אנא נסו לבדוק את מקודד זה ולציין את מרשמכם.. להורדת הגרסה חדשה avi2dvd 0.2.0

THE BLACK MAMBA

New member
נחמד מאוד לדעת אבל בכל זאת מי שרגיל

לוירטואל דאב לא יעזוב אותה לעולם .

Ven0m

New member
מעניין

כי זה בדיוק מה ש REBORN, אני ורבים אחרים עשינו... קיבעון הוא דבר מסוכן

THE BLACK MAMBA

New member
למה אחי אם זה עובד מצויין למה לשנות

בכל אופן אני מאוד מכבד את דעתם, וכל אחד יעשה מה שטוב ונוח לו .

Ven0m

New member
מצוין זה עניין סובייקטיבי

למה לשנות? כי אם אתה יכול לעבור למשהו יותר נח, יותר איכותי ויותר מהיר אולי כדאי לעבור. בכל אופן כפי שאמרת כל אחד יעשה מה שלדעתו טוב, אני רק אומר שחבל לפסול משהו רק בגלל שמה שיש עכשיו עובד טוב, כי תמיד יש יותר טוב.

חח

דר"א, ההמרות עכשיו הולכות מצויין... איכות פצצית, בשווי 2000$ כמו שריבורן אוהב לציין...חחחחח

THE BLACK MAMBA

New member
בכל אופן אני ישמח אם תתנו לי קישור

למאמר טוב עם התוכנה הזו כדי שאני ינסה אותה ואני אבין על מה אתם מדברים, אני ממיר רק ל vcd, ואני צריך מאמר שיפתור לי בקלות שגיאת vbr ,ac3, ושאני אוכל לשחק בשוליים השחורים כפי שבא לי, שאת כל אלה אני עושה בקלות ב virtual dab 4, אני מהאנשים הישנים .

Ven0m

New member
...

יש לך את המדריך שלי במאמרים להמרה ל VCD AC3 ו- VBR איחנם מהווים בעיה לשחק בשוליים השחורים, אני לא מבין למה אתה מתכוון.. D2S עושה RESIZE ומוסיפה שוליים לבד. אבל גם אם אתה רוצה לעשות CROPPING ו RESIZES משלך אתה יכול לעשות את זה ע"י עריכת סקריפט ה AVISYNTH, אבל אנחנו מקדימים את המאוחר

מחקר

New member
דרך אגב באמת יש בעיה

עם המרת קבצי 9:16 ל 4:3 בתוכנת tmpgnc משהו יודע איך ומה להגדיר שקובץ במסך צר יקודד מחדש כ 4:3 זה פשוט לא מצליח לי כלומר קובץ בתמונה של מסך צר - קוןלנוע יקודד למעבר לפלט של 4:3 מה מגידירים במקרים שניתי זה יצא מעוות מאורך וכוכ

THE BLACK MAMBA

New member
לא הבנתי אותך אחי אבל בVD יש אופציה

בפילטרים שנקראת cropping, שעובדת מכל פילטר שתבחר, והיא נמצאת בצד הימני של החלון הקטן של הפילטרים, ושם אתה יכול לשחק עם השוליים השחורים במקצועיות איך שרק בא לך ..

barsella40

New member
הגרסה החדשה - תוצאות ניסוי

ניסיתי המרה, בסוף קיבלתי קובץVIDEO_TS ריק. אני מצרף צילומי הדפים הרלוונטיים. אשמח לקבל הסברים מדוע לא צלח לי.

Reborn1

New member
מתנצל

המאמר היה זמני וכיום הוא נראה כרשמי יש מספר תקינוים קלים שעליך להבין בכדי שהכל יעבוד טוב 1 שימוש בתיקיה או בשמות בעלי תו עברי או שם קובץ ארוך יוצר בעיות רוב הסרטים שיש ברשת בשם הסרט משלבים את כתובת האתר ויוצרים שם ארוך ובעייתי לתוכנות שממירות את הסרט לכן בפשטות ניתן לפתור את הבעיה צור במחיצה c: או d: תיקיה בשם movie שם תשים את הכתוביות ואם הסרט מסודר שנה את שם הסרט ואת שם הכתוביות לשמות קצרים יותר לדוגמה movie.avi לסרט movie.srt או movie.txt העקרון לשנות את השם אבל לא את הסיומת (*.avi *.srt וכיו"ב) אל תיצור תיקייה כמו הסרטים שלי -עברית לא נתמכת טוב לכן נסה שיופיע בערך כך c:\\movie ובתוכנה יכללו movie.avi + movie.srt 2 לגבי הכתוביות תראה מצד ימין ציינת את המספר 0 תשנה אותו ל- 10 אלו הם השינוים שיופיע בגרסה סופית של המאמר וכעת ציינתי אותם בפניך שלא תמתין. אם יש לך אפשרות לבדוק סרטון קצר מהרשת של 10-15 מגה לראות שאתה אכן יישמת בפשטות את הכל זה יחסוך לך זמן המתנה בקובץ שכזה תהליך הבדיקה אורך כ-5 דקות ולא יותר ניתן למצוא במילות חיפוש sample או trialers ב אימיול רק לצורך בדיקה תראה שהכל עובד פיקס ותיגש לקובץ הסרט המקורי בשנית בהצלחה
ללא קשר ל"כתוביות וסרטים" לגבי החתימה שלך
יותר נכון היה לכתוב "אני חושב משמע אני קיים" - אמר דקארט בודהה חשב בדרך ממש שונה אבל זה כבר עניין לפורום אחר
בהצלחה בנסיון אני מאמין שתצליח הפעם

../images/Emo46.gifבקיצר אנו שפני הניסיון שלך ../images/Emo46.gif

אבל אל תדאג ! לא נגיש כלפיך תובענה ייצוגית על כך שהלכו לנו לאיבוד 160 דיסקים לחינם ???????? אבל אנו עדיין אוהבים אותך , REBORN הגדול

Reborn1

New member
../images/Emo13.gif

אתה קיבלת מדריך אישי מההתחלה ועד הסוף את הכל הדברים האלו ידעתי אותך מספר פעמים ואם עכשיו אתה רק יודע אז זה גם טוב
בשבוע זה אתה הנציג הרשמי לתוכנה אני לא אהיה זמין ביי

למעלה